Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Soovitage MIG keevitust kodukasutuseks (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 9055)
VahurAudi
huviline

Registreerunud 26.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.8 128kw*Audi A6 c5 2.5TDI 132kw Quattro*Bmw e39 1997.a. 2.5tds 105kw*Bmw e39 2003.a. 2.5d 120kw*Audi a8 2001.a. 4.2

postitati 12.01.16 00:17 Tsiteeri
Soovitage MIG keevitust kodukasutuseks

Tere!

Soov endale soetada MIG keevitus, pühapäevakasutaja. Ainuke soov on, et saaks autodel vajalikud keevitustööd tehtud. Summuti ja plekitööd põhiliselt.

https://www.stokker.ee/toode/2065884801/migmag-keevitusseade-bimax-182-turbo-telwin
Silma jäi selline toode ja samuti järgnevad tooted
http://www.remonditehnika.ee/e-pood/mig-keevitused/120

Ise usun et selle esimesega peaks oma tööd tehtud saama või oskab keegi miskit asisemat soovitada?

Hinnapiir oleks kuni 700€

Ettetänades,
Vahur.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 12.01.16 06:05 Tsiteeri

Telwini 251/2 seadet olen hobikasutajana omanud 14 aastat ja on ilusti toiminud. Stokkeri variant pleki ja summuti jaoks kindlasti toimib

All oleval lingil on üsna palju seadet hobikasutuseks. Mitte küll see mudel, aga mul on sealt ostetud odavama otsa DC TIG/plasma lõikur/elektrood keevitus ja on kenasti toiminud. TIG annab teinekord võimaluse väiksemaid asju keevitada, lisaks erinevad materjalid (selle raha eest alumiiniumi küll ei saa).

http://antehnika.eu/toode/817/poolautomaat-mig-200-tig-ja-mma-stahlwerk

Tsitaat:
Algselt postitas: VahurAudi
Tere!

Soov endale soetada MIG keevitus, pühapäevakasutaja. Ainuke soov on, et saaks autodel vajalikud keevitustööd tehtud. Summuti ja plekitööd põhiliselt.

https://www.stokker.ee/toode/2065884801/migmag-keevitusseade-bimax-182-turbo-telwin

Ise usun et selle esimesega peaks oma tööd tehtud saama või oskab keegi miskit asisemat soovitada?

Ettetänades,
Vahur.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
VahurAudi
huviline

Registreerunud 26.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.8 128kw*Audi A6 c5 2.5TDI 132kw Quattro*Bmw e39 1997.a. 2.5tds 105kw*Bmw e39 2003.a. 2.5d 120kw*Audi a8 2001.a. 4.2

postitati 12.01.16 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattromees
Telwini 251/2 seadet olen hobikasutajana omanud 14 aastat ja on ilusti toiminud. Stokkeri variant pleki ja summuti jaoks kindlasti toimib

All oleval lingil on üsna palju seadet hobikasutuseks. Mitte küll see mudel, aga mul on sealt ostetud odavama otsa DC TIG/plasma lõikur/elektrood keevitus ja on kenasti toiminud. TIG annab teinekord võimaluse väiksemaid asju keevitada, lisaks erinevad materjalid (selle raha eest alumiiniumi küll ei saa).

http://antehnika.eu/toode/817/poolautomaat-mig-200-tig-ja-mma-stahlwerk

Tsitaat:
Tere!

Ettetänades,
Vahur.

Niipalju kui nüüd uurida olen jõudnud siis ühe faasilisi ei soovitada, kui just alajaama kõrval ei ela :D

http://antehnika.eu/toode/134/poolautomaat-mig-210l-ecoline-iskra
Selle firma kohta oskab keegi midagi rääkida?`
Andmetelt pasitab täitsa pädev aparaat olevat.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 12.01.16 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Niipalju kui nüüd uurida olen jõudnud siis ühe faasilisi ei soovitada, kui just alajaama kõrval ei ela :D

"Koormatavus 130A (35%)" maksimaalse 210A juures on siis koormataluvus ühekohaline protsent?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.01.16 12:09 Tsiteeri

Seda ühe faasi juttu pole eriti mõtet kuulata, kui ikka majasse mõistlik elekter sisse jookseb ja 0,6 traadiga üldjuhul lased. Kolmene on stabiilsem, aga see sõltub kah pigem rohkem sellest, mis sulle majasse/hoonesse sisse jõuab. Tavaline elektripirn 100w, üks voltmeeter, mis registreerib min ja max väärtused ja ~2-3 kw ühefaasiline kuumapuhur annab väga selget sotti, mis sul siis konkreetsel faasil toimub ja kas siis maja siseselt või juba väljast tulevalt ;). Ma olen ühe mehe pea peaaegu pooleks löönud, kes minult keevitust laenas ja porises, endal oli mingi kuradi silguniisast 30m pikendusjuhtme taha asi topitud :(. Nii et jah.... kõik on suhteline ja müüjad seda kindlasti ei tea, millistes tingimustes sa asja kasutama hakkad.

Teine laks on generaatorid ja keevitamine. Ka sellega võid nii igaks juhuks arvestada seadet ostes - iial ei või teada, milleks asja vaja võib minna, kui just eraldi seadmeid pole plaanis soetada.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 12.01.16 12:17 Tsiteeri

Tänaseks päevaks on need ühefaasilised ka juba täiesti söödavaks muutunud.
Kui räägid siin ainult mõnest plekist ja summutist, siis ei ole mõtet kangemata vaadatagi.
Mul on omal hetkel mingi aastaid vana 220V Einhell (a 32kg) ja see suudab isegi läbi 35 meetrise pikenduskera (jah ma tean et ei ole ilus onju) 0,8mm traadiga ehitusel kasutatavad 90x90mm nurgad korralikult kokku sulatada. (metallipaksus ca 3,5mm)
Nende pisikeste miinus on reeglina aladimensioneeritud käpp, pikema õmblusega tahab kätte ära sulada.

Ehk siis kui korra kuus vaja mingi törts teha, siis ei ole pointi nagu kangema järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 12.01.16 12:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:

"Koormatavus 130A (35%)" maksimaalse 210A juures on siis koormataluvus ühekohaline protsent?

Hea tähelepanek! Arvatavasti on andmed kodulehele valesti lihtsalt läinud. Vast on ikka 10 minutist 3,5minutit, millega kannatab 210A keevitada:)

Odavamatel seadmetel on jah käpad tagasihoidlikud, massijuhe peenike ja lühike jms. Lisaks massihaarats on mingist jamast materjalist. Aga neid annab lihtsasti vajaduselt upgrade`ida.
1 faas pole tõesti probleemiks, kui just kuskil liini totaalses lõpus ei ela. Peakaitse muidugi on määrav, et keevituse kasutamiseks piisavalt vaba amprit jääb, vastasel juhul peksab kaitsme välja.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattromees
Hea tähelepanek! Arvatavasti on andmed kodulehele valesti lihtsalt läinud. Vast on ikka 10 minutist 3,5minutit, millega kannatab 210A keevitada:)
Loogiline oleks jah, mul 200A inverteriga masinal on see samuti 35%, kuni 160A on 100% ja sellest on juba kodukasutuseks maa ja ilm.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 13:04 Tsiteeri

Midagi ei ole seal valesti. Elementaarne füüsika.
See on "Duty cycle". https://en.wikipedia.org/wiki/Duty_cycle

As a formula, a duty cycle may be expressed as:

D = \frac{T}{P} \times 100\%[2]
where D is the duty cycle, T is the time the signal is active, and P is the total period of the signal.

http://www.iskra-varjenje.si/html/ang/osnovna.html

Duty cycle 15% on sellel MIG 210L ecoline = 190A

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 12.01.16 14:44 Tsiteeri

Mul on kodus selline

http://www.alas-kuul.ee/esab-migmag-keevitusseade-caddy-mig-c200i/

Kui hind kannatab osta, siis parim võimalik valik.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VahurAudi
huviline

Registreerunud 26.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24
Mul on kodus selline

http://www.alas-kuul.ee/esab-migmag-keevitusseade-caddy-mig-c200i/

Kui hind kannatab osta, siis parim võimalik valik.

Esabi kohta olen tõesti häid sõnu kuulnud, aga miks on kodulehel hinnad varjatud? Näo järgi saab siis hinna seadmele :D?

Igaljuhul aitäh kõigile vastanutele ja julgustamast ka ühe faasilist seadet ostma.

Mis oleks antud valikutest hetkel parim mida tasuks endale soetada?

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 12.01.16 16:18 Tsiteeri

esab... kannatab ka pikendusjuhtmega keevitada.
Hind vist on letis 1200 eur
koos km

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VahurAudi
huviline

Registreerunud 26.02.14
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 16:37 Tsiteeri

Tsitaat:
koos km

Pühapäeva keevitamiseks siiski kallis, seade ei leiaks niipalju rakendust. Kuid siiski tahaks kodus lihtsamad asjad ise tehtud saada.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 17:19 Tsiteeri

Mina kui pidupäevakeevitaja kasutan Telwin Bimax 162- te. Auto ja aiatehnika juures täiesti piisav. Kuna nii harva kasutan, siis pool traati on läinud enne keevitamist harjutustöö tegemiseks. Tavalise 3x25A, ühe faasi taga ei mingeid küsitavusi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
koos km

Pühapäeva keevitamiseks siiski kallis, seade ei leiaks niipalju rakendust. Kuid siiski tahaks kodus lihtsamad asjad ise tehtud saada.

Kuna keevitamise teema minu jaoks huvitav, siis võtan veel kord sõna. Pleki ja summuti saad kõigiga tehtud. Duty cycle eriti pleki töö puhul pole oluline - seda ei tohi nagunii üle kuumutada, reaalsele keevitamisele kuluv aeg on kogu muu ettevalmistuse, sättimise juures oluliselt pikem. Mig puhul loeb palju ka traadi kiirus, tuleb lihtsalt veidi katsetada ja mõned põhitõed selgeks teha. Lihtsalt parema seadme ostul on tööriist tagatud paljudeks aastateks.

diffas
huviline

Registreerunud 14.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5q 2.5TriTDI + A4 B7q 3.0TDI

postitati 12.01.16 17:30 Tsiteeri

Soovitan ka seda Esabi caddy200i, vägev värk. Endale tuli selline jõulukingiks. :) Plaan oli osta Kemppi minarc mig 200 evo, aga letid olid tühjad ja polnd midagi osta.
Õnneks siin oli abi lähedal ja saingi Esabi 930euroga kätte, kuna hetkel sellel on allahindlus siin. Muidugi eks see olla palju rohkem kui 700eurot aga tegelt masin on vägev.
700euroga saab Caddy 160i kätte.

PS. Vaatasin hinnad üle 200i 935€, 160i 729€

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 17:45 Tsiteeri

Mina pööraks tähelepanu ka maskile, sest ühe käega tööd teha mina küll enam ei viitsi. Hinnaskaala isetumenevatel on nende mõne aasta jooksul ikka muutunud kardinaalselt, kui paar aastat tagasi alla 70-100 euri ma üldse ei vaadanudki, siis nüüd on tuttavad soetanud küll alibabajagaadest ja ehhehheepaidest olematute hindadega vaata, et paremaid ja reguleeritavamaid asju. Aga noh, eks see tellimise ja kohaliku äritegevuse toetamine ongi selline omaette teema nende hinnavahedega.

Tegelikult soovitaks mõned erineva klassi seadmed kasvõi rentida ja ise järgi proovida. Kui mõni suurem linn käepärast, siis helista lihtsalt rendifirmad läbi ja küsi, mis neil hetkel pakkuda. Paar tööd teed nii ära ja saad palju parema ülevaate asjadest kui sellistest ja oma vajadustest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 18:08 Tsiteeri

Ei maksa unustada ka gaasi ja ballooni renti.
Või plaanitakse susserdada ilma gaasita?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: equilibrium
Ei maksa unustada ka gaasi ja ballooni renti.
Või plaanitakse susserdada ilma gaasita?

No see sõltub ikka sellest, mis traati sa sinna masinasse topid :). Õige asi, siis kuidas seda nagu susserdamiseks nimetada saab, millel kiht juba peal? Eks kalliduse otsustab ikka keevistööde maht, kas hakkad tavatraati ja ballooniga seadet soetama või lähedki seda teed, et lihtsam toimetamine, aga kallim rull seadmes. Eks leti juures mõtet kokku ladudes see otsus tegelikult sünnibki :). Midagi soovitada on jube raske.

PS! Eks ole endalgi kemp ratastel järgi jooksnud koos rendiballoonidega (pigem pidi seda küll lükkama, et teise kohta asi ulatuks :D). Ja sai seda ka autokäruga mujale veetud - oh aegu ammuseid :D. Ma siiani veel elme-messeri "püsikunde", mitte küll enam co2'ga.

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 19:44 Tsiteeri

Eestis jah kahjuks isegi Elme - Messeri puhul rendist enam ei pääse. Endal on veel üks täis rendivaba Ar/co2 segu Messerist, argoon aga juba rendist. Aasta tagasi sai Messerist veel aasta renti tasuta, kui sinna minna tühja vene o2 ballooniga. Lätist saab veel ballooniga minnes vahetuskaubana. Ühe ballooni pärast spetsiaalselt sõita loomulikult ei tasu.
Isetumenev mask on eriti auto keretööde puhul asendamatu. Mul on Stokkerist 12 aastat tagasi soetatud 3M Speedglass, endiselt väga ok. Isetumenevaid saab ikka väga soodsalt praegu, ise ei ole küll peale Speedglassi muud proovida saanud.
Ma ei ole täidistraati proovinud, kuid kirjanduse tarkus ütleb, et plekitöödeks ei ole eriti hea, kuna palju slag`i ja suitseb korralikult.
Mõningase jebimisega saab ka 1 faasilise traadikeevituse ja argooniga alumiiniumi keevitada ilma spool gun`ita, aga kõri tuleb sirge hoida ja keevitama peab nn tõugates, näha on, kuidas must oksiid eest puhastub. Olen tahtnud katsetada Mig jootmist (mig brazing), aga pole piisavalt tegelenud, et vastavat traati saada. See võimaldaks ka erinevaid metalle kokku liita, lisaks alusmetalli üles sulatamata. Viljandis olen mitmelt poolt silicon bronze traati küsinud, aga valdavalt pole sellest kuuldud. St, impulss-ostuna ei ole õnnestunud osta.
Teemast veidi kõrvale kaldudes: Selle koha pealt on Viljandi eriti kitsa silmaringiga maailm, momentvõtme kraadiplaadi sain linnale ringi peale tehes tellimise peale Baltic Bolt`ist, peale tõsist seletamist, mis see on ja miks kasutatakse. Plastigauge oli samuti kõikide autovaruosadega tegelejate jaoks tundmatu maailm (2014 vähemalt).

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Mina pööraks tähelepanu ka maskile, sest ühe käega tööd teha mina küll enam ei viitsi. Hinnaskaala isetumenevatel on nende mõne aasta jooksul ikka muutunud kardinaalselt, kui paar aastat tagasi alla 70-100 euri ma üldse ei vaadanudki, siis nüüd on tuttavad soetanud küll alibabajagaadest ja ehhehheepaidest olematute hindadega vaata, et paremaid ja reguleeritavamaid asju.
Ma olen seda ebay odavat isetumenevat täiesti edukalt kasutanud, hobikasutuseks on täiesti piisav. Reageerimiskiirus hakkas häirima alles täiesti külmas olles, normaalse töötamise temperatuuriga kohas polnud ka sellele midagi ette heita.

Tsitaat:
Algselt postitas: quattromeesOlen tahtnud katsetada Mig jootmist (mig brazing), aga pole piisavalt tegelenud, et vastavat traati saada. See võimaldaks ka erinevaid metalle kokku liita, lisaks alusmetalli üles sulatamata. Viljandis olen mitmelt poolt silicon bronze traati küsinud, aga valdavalt pole sellest kuuldud. St, impulss-ostuna ei ole õnnestunud osta.

Olen ka kohati huvitunud sellest, kui päris 5kg kaupa ei tahaks, umbes 5x vähem oleks juba piisav, et alguses tunde kätte saaks. viimati GF Anapolist küsisin siis kahjuks neil vähemat polnud. CuSi (silicon-bronze) on täiesti kasutatav DC masinaga, CuAl (Aluminium-bronze) vajaks paraku AC võimekust ja seda mul masin ei võimalda.

Et oleks raskem!
Reims86
huviline

Registreerunud 12.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 171kw 3,0TDI Quattro / Audi A4 110kw 2,5TDI / Opel Corsa E 2015a

postitati 12.01.16 20:19 Tsiteeri

Co2 on võimalik saada rendivabalt, kuid selleks tuleb natukene uurimistööd teha. Nimelt teadjamad mehed kasutavad Co2 tulekustutit selleks puhuks ja seda saab Tamrexis ka hiljem täita, või vähemalt pidavat saama (tuleb mainida lihtsalt, et templit ei ole peale tarvis). Väiksemad tööd teeb ära vähemalt. Lisaks tuleb lasta balloonil kraan välja vahetada. Automoto foorumis sellest juttu küllalki pikalt ja laialt. Link

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah, 5kg "katsetamiseks" on päris kallis. Ma ostaks selle kohe, kui saaks proovida selle väikse pooliga (al puhul 0,8kg) ja selguks, et ma suudan/tahan sellega midagi teha. Isegi Youtube`s on vaid mõned, kes on antud teemal video üles laadinud.

Edit: Üks põhjuseid, miks tasuks proovida kasutada, oleks mitte roostetav keevitus piirkondadesse, mida teiselt poolt on raske kaitsta või siis "peale keevitamine" materjaliga, mida saaks vajalikku mõõtu mõistliku vaevaga "raspiraitada"

Olen ka kohati huvitunud sellest, kui päris 5kg kaupa ei tahaks, umbes 5x vähem oleks juba piisav, et alguses tunde kätte saaks. viimati GF Anapolist küsisin siis kahjuks neil vähemat polnud. CuSi (silicon-bronze) on täiesti kasutatav DC masinaga, CuAl (Aluminium-bronze) vajaks paraku AC võimekust ja seda mul masin ei võimalda.

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.16 21:33 Tsiteeri

Kasutan teema-algataja poolt tehtud teemat ära:

Keevitusseadmete omanikul on kindlasti kiusatus erinevaid vahendeid ise teha. Toorikprofiilide soetamine aga ei ole väikeste koguste puhul lihtne. Metelliettevõtted ei viitsi väikese kliendiga tegeleda ja kahjuks saab erinevaid profiile osta vaid suurtes kogustes või maksab mõõtu lõikamine väga palju.
Kas on infot, et mingi ettevõte Eestis tegeleks jaeklientidega ja müüks "meetrikaupa"?

Üldiselt kipub olema nii, et kui materjal vaja osta, siis "hiinakas" valmis asi on soodsam, kui diy materjal osta... ;) (mootoripukk näiteks).

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 12.01.16 21:50 Tsiteeri

Kuidas õues keevitamisega lood on kui on ka tuul? MIG/MAG kaitsegaasiga ei pidavat saama kuna tuul puhub gaasi ära. Ilmselt täidistraadiga ei ole probleeme? Elektrood ok. Mul on plaanis ka keevitusaparaat osta, aga elektrood, inverteriga.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]