Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kooparull leitud :) (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 2198)
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.15 12:13 Tsiteeri
Kooparull leitud :)

Tere!

Ei tea kas sobib ikka siia "üldisesse" rubriiki - kui ei sobi siis vabandan ning palun tõstke õige rubriigi alla :)

Igaljuhul nüüd teemasse. Kas kellegil on kooparulli laenata päevaks-paariks? Võin ka väikse tasu laenutuse eest maksta või näiteks õlut tuua :)
Kooparulli oleks hädasti vaja ja võimalikult kiiresti, kuna ei soovi enda koopaid ära äästada..

Asi võiks asuda Tallinnas, Sauel või Keila kandis. Need lihtsalt lähimad ja mugavaimad kohad.

EDIT: leidsin ka juba härra, kes on nõus enda kooparulli laenutama :)
Teema lukku!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 11.11.15 06:45 Tsiteeri

Juhul kui keegi ei laena või ei leia, siis saan pakkuda uut.
Laos olemas, klubilisele teen hinna nii heaks kui suudan.

Kauri
5534250

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.15 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Juhul kui keegi ei laena või ei leia, siis saan pakkuda uut.
Laos olemas, klubilisele teen hinna nii heaks kui suudan.

Kauri
5534250

See on tore uudis aga juba leidsin ühe härra, kes oli nõus enda kooparulli laenama.
Tänud pakkumast :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 11.11.15 08:32 Tsiteeri

Kui teema juba tehtud, siis teadjamad võiks siia märku anda, kes sellise teenuse osutamisega tegeleb ja mis hind on.
See on asi, mida vaja teha ainult ühe korra ja võimalik, et ka ainult kahel koopal ja selle jaoks seadeldist osta või meisterdada on (minu jaoks) mõttetu.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.15 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Kui teema juba tehtud, siis teadjamad võiks siia märku anda, kes sellise teenuse osutamisega tegeleb ja mis hind on.
See on asi, mida vaja teha ainult ühe korra ja võimalik, et ka ainult kahel koopal ja selle jaoks seadeldist osta või meisterdada on (minu jaoks) mõttetu.

Ma ise ei hakka võõra inimese numbrit jagama. Ma ei tea kas ta ise Audi foorumis on, mulle vaid anti ta number.

Aga hinna koha pealt siis ööpäev 15€ ja 100€ tagatisraha sooviti. Olen ka korra näinud kuskil fb automüügi grupis, et pakuti samade tingimustega kooparulli laenutada.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.4% - SQL: 78.6%]