Lehekülgi: 1 2 3 4 |
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.15 11:12
|
|
|
Audi Coupe 2.3 98Kw - 1993 - AK47
Tere,
Olen siis ka mõnda aega juba omanud Audi Couped typ89. Üle poole aasta olen seda jõudu mööda remontinud ja värskendanud enda nägemuse järgi. Tehtud on
palju ja teha on veel rohkem
See Coupe on siis minu päris esimene auto, mille ostsin enne, kui mul loadki käes olid. Kõik remondi jms olen ise enda kätega + sõbra kätega teinud.
Kellelegi töö eest maksnud pole. Abi olen saanud sõbralt + foorumis kolades ja lihtsalt ise nuputades.
Mingit eelevat teadmist autode osas ei ole olnud. Enne auto ostu teadsin, kuidas haamrit, mutrivõtit jms kasutada, kuid autost olid täiesti null
teadmised. Kõik siis ise teinud/õppinud ja välja nuputanud. Seda muidugi sõbra abiga, kes teab oma jagu E30 'est.
Auto kahjuks on pooliku veoga (vahest kahetsen, et ikka nelikut ei ostnud). Südameks on vana hea r5 98kw. Pärineb ta siis aastatst
'93.
Lisavarustus:
- 2x el. aknad;
- Sport rool;
- Juhiiste sport versioon c4 'ja oma. Lappisin siis kahest c4 istmest + Coupe enda istmest kokku;
- Käetugi ees ja taga;
- Suusa luuk;
- El. katuseluuk;
- El. peeglid soendusega.
Et siis masin suht plank aga küll aja pikku lisandub seda varustust
EDIT: Tegelikult natuke ikka lisavarustust on ka peal, kõik ei tulnud kohe meelde...
Autol tehtud hetkel:
- Salongi põrand on saanud uue pigimati ning samuti ka pressitud riidest helisummutus mati.
- Sillas kõik puksid, kondid jms uued.
- Kütuse pump ja siduri peasilinder vahetatud.
- Coiloverid alla pandud.
- Kütusefilter vahetatud suvel.
- Juhi iste sport istme vastu vahetatud.
- Kõik rihmad ka vahetatud.
- Coupe uksetihendid uued pandud - 1 veel puudu.
- Kõrvalistuja akna tõstuk vahetatud.
- Kesklukk korda tehtud - vana omanik oli puldi keskluku ära võtnud ja ei olnud viitsinud kaablit kokku ühendada. Samuti oli keskluku pump läbi, mis
nüüdseks vahetatud.
- Pidurid käima pandud.
- Kõik rattalaagrid vahetatud.
- c4 käetugi lisatud.
- Roolilatt vahetatud.
- Lambda, külmkäivitus- ja termostaadi andurid vahetatud.
15.11.15:
- Mootori õli filter ja õli ise vahetatud.
22.12.15:
- Tosooli ja roolivõimu õli lekked peatatud. Süsteemi läks punane tosool rohelise asemel.
- Nina raam vahetatud.
Nagu eelnevalt kirjutasin on tegemist veel palju. Ausalt öeldes väga palju...
Tähtis:
- Auto nina vaja korda teha - stange vajab vahetust/remonti, sest eelnevalt oli veidi räbalaks sõidetud + ise lasin ninaga äärekivisse, kuna ei olnud
madaldusega harjunud veel.
- Kõrvalistuja uks vajab timmimist, kuna sai vahetatud akna tõstuk ja uks käib tsipa raskemini, kui juhi uks, kinni.
- Suunatule kangi ja kojamehe kangi oksüdreerumisest puhastamine. Alati ei löö suunda välja, kui vaja ja kojamees ei jää õiges kohas seisma vaid
suvalises kohas keset klaasi. Lisaks kojamehe 1 aste ei toimi. Kojamees töötab koguaeg teises astmes või kõrgemas kui vaja.
- Salongi plastikute kolin eemaldada
- Kesklukk luugil tööle panna - nimelt on keskluku süsteem ära lagunenud luugi luku juurest.
- Kõikide tihendite värskendamine/hooldus/vahetus. Oleneb kuidas saab.
- Esimesed piduri kolitsid ja kettad vajavad vahetust.
- Kuna teine käik viskab aega ajalt välja siis mingi hetk tuleks ära vahetada käigukast. Ilmselt on sünkrod väsinud.
- 1 pindmine rooste plekk eemaldada tagant.
- Salongi filter vajab vahetust.
- Katalüsaator vajab vahetust + sumpa tahab veidi keevitust. Ja ratta koopas on ka üks auk vaja keevitada.
- Ilmselt on ka mõned külmjooted vaja spidoplokis üle joota.
- Geneka tablet vajab vahetust. Käima pannes tuleb gaasi anda, et auto õigete voltide pealt tööle hakkaks.
- Külje kummi liistud vaja vahetada.
- Kilometraasi lugemine tuleks korda teha. Hetkel 104 km läbisõitu ees ja edasi ei liigu Ilmselt on spidomeetris kerimisega mingi hammasratas ära lõhutud.
Lisa unistused, millega kiiret pole:
- Pikad tuled panna.
- Ehk saab ka suvel masina üle värvida.
- Kavas on ka salongi valgustus ümber ehitada led'ide peale.
- Keskluku puldi süsteem panna.
- Kõrvalistuja iste c4 sport iste panna + mõlemad istmed ümber Coupe omaks ehitada, et ka taha istmele saaks. Ilmselt üritan ka istmesoojenduse ise
istmetele ehitada.
- Püsikiiruse hoidja lisada.
- Must lagi ehitada.
- Supakas sebida, esimesed kõlarid välja vahetada + keskele kõlarid panna. Ilmselt tulevad esimesed + keskmised kõlarid eraldiseisvate twiitritega.
- Kunagi plaanis ka lisada kont.
- Tagumised flantsid tellida ja alla panna.
- Uued veljed tahaks leida - randiga ja sügavad. Võiks ka õige ET olla, et flantse ei peaks kasutama.
- 4x108 auguvalem ümber ehitada 5x112 peale.
- Istme soendused panna.
Auto ost ja väike elulugu minu käes olles:
Nagu eelnevalt kirjutasin siis autot ostes ei teadnud ma ausalt öelda autodes mitte mõhkugi. Sain natuke lüpsta ka ostuga - autol oli palju rohkem
vigu, kui ostes aru sain.
Auto tuli siis Raplast, kus tal järgi käisin. Alguses vaatasin, et pole nagu häda - salong nagises nagu ikka, kõrvalistuja aken ei käinud lahti aga
muidu tundus täitsa tip-top. Muidugi nina oli vähe korrast ära nagu ta siiani on...
Võtsin auto ära ja hakkasin garaa˛i poole vurama. Enne tankisin paaki ka midagi, et ikka jõuaks garaa˛i välja. Tanklas astus mingi tüüp ligi ja uuris
kas ostsin just masina või olen müüja. Ütlesin, et ostsin just. Vana küsis paljuga ja kui ütlesin hinna siis tüüp muigas ja ütles, et maksin üle. Vana
soovis jõudu ja ütles, et muidu kena masin. Juba siis sain aru, et selge - sain veidi lüpsta aga pole hullu. Mis tehtud see tehtud ja millegi üle ma
ei nurise. Auto iseenesest on väga tore ja hea.
Garaa˛is hakkasin lähemalt vaatama ja uurima. Selgus, et terve põrand on märg - nimelt polnud neid Coupe tihendeid mis ustel otstes käivad ja see
tõttu tuleb vett sisse. Kiskusin terve põranda mati välja ja selgus, et selle all ujub pm kõik. Pigimatt oli täiesti lahti löönud. Õnneks oli roostet
väga vähe - ainult 2 väikest täppi, kuna tsink kere siiski.
Tõmbasin kohe uue pigimati maha - selle vanakooli NikeSound'i. Peale sinna tõmbasin pressitud riidetükkidest helisummutus vaiba.
Järgmiseks võtsin terve silla remondi ette. Kõik puksid jms kulu asjad sai vahetatud. Pressimas käisin neid sõbra isa juures ja mis sai, pressisin ise
tehtud pressiga kodus ja käsitsi.
Siis juba läksid mahlad jms vahetusse + tegin igast väiksemaid ja suuremaid asju. Edasi juba läks mahlade ja filtrite vahetuseks.
Mingi hetk kui masin oli juba 4 kuud garaa˛is seisnud ja hooldust/remonti saanud, sain ta esimest korda peale ostu välja ajada ja proovida. Selgus, et
käigukast loobib mingil hetkel 2'st käiku välja, kui gaasi maha lased. Ilmselt sünkrod ei suuda käiku sees hoida. Kui käega hoida siis jääb käik
sisse. Kiirendamise ajal ei viska käiku välja. Ilmselt vahetan talve jooksul käigukasti välja.
Kui juba olin natuke sõita saanud siis tuli välja, et siduri pea silinder ei toimi kooralikult ja samuti kütusepump hakkas jubedalt undama, kuni
täitsa ülesse ütles. Need sai siis kasutatult "uued" osta ja ühes maxima parklas vahetasin mõlemad jupid välja, sest autoga sõita polnud enam
võimalik.
Üks hetk olin teel garaa˛i poole, kui äkitselt käis paremal taga rattas imelik ja jube vali kolks läbi. Kuna olin Järvevana peal siis ja teel garaa˛i
poole siis surusin hambad kokku ja sõitsin edasi, ise palvetades, et midagi ei juhtuks. Järvevana just polnud kõige tühjem sel ajal
Pikalt ei julgenud ikka sõita ja garaa˛i välja ma ei jõudnud, sest tunne minu sees ütles, et ma ei jõua sinna välja. Tõmbasin Järve parklasse Aatriumi
ette, kutsusin sõbra koos tööriistadega sinna ja vaatasin mis värk rattaga on. Tuli välja, et keegi raibe oli tuimalt surunud jõuga tagumise
rattalaagri mutri sinna peale pool viltu lausa
Kuna ma selle mutri lahti võtsin ja see mutter + võlli keermed olid täiesti läbi siis kokku enam panna ei saanud. Jätsin auto sinna, ratas alla ja
seisma. Laager ise jäi lahti. Kuna foorumlane Tomps oli tore ja abivalmis ning tal juhtus olema vaba päev sel ajal siis sain tema käest kiirelt uue
võlli koos laagri jms. Paari tunni pärast olin Järve parklas tagasi ja hakkasin isuga tagumist võlli ja muud sellist vahetama. Mingi 4 tundi läks
aega, kui asi vahetatud sai.
Ausalt öelda päris naljakas oli pead pidi koopas istuda kuskil parklas ja haamriga täiega laksida seal, sest eelmine laager ja võll ei tahtnud lahti
tulla kuidagi Aga asi sai tehtud ja õhtul juba sõitsin parklast
minema.
Mõna aega hiljem selgus, et teise poole rattalaagriga oli sama teema. Jälle mingi tross oli surunud laagri mutri jõuga peale. Kogu võll jms kõik
vahetusse, see kord aga maal ja varjatumalt.
Kus juures nüüd panin ise pange. Sõber seletas, et ikka mingite njutonitega vaja asi kinni keerata ja otsisin netist infot. Leidsin, et S2'l on 120
nm vaja laagrile panna. Ilmselgelt pooliku veoga on asjad teist moodi - eriti taga sillas just, mis ei vea ju.
Laagri tõmbasin tänu sõbrale, liiga kõvasti kinni. Hommikul hakkasin tööle minema - poolteist kilti läbitud ja rattalaager poos kinni. Tossas täiega
ja üli kuum oli. Äärtest viskas kõik laagri määrde ka välja.
Paar päeva masin seisis maal, kuni jõudsin tagasi sinna ja pidin vahetama uuesti kogu võlli koos laagriga, sest laager oli end võlli külge kinni
sulatanud Lõpuks panin 3'st laagrist kokku asja. Lõpetasin öösel kell 2
kott pimedas töö - kuna mul polnud enam laagri määret ka siis läks mingi vana vene aegne laagri määre. Tükk aega mõtlesin, et kas ikka kõlbab seda
määret panna aga kuna muud polnud ja tahtsin autoga öösel veel minema sõita siis läks sellega mis oli. Siiani peab kenasti. See kord muidugi panin
laagrite mutri tunde jõuga kinni ja kõik on juba ca viimased 4 kuud kenasti toiminud. Teise poole laagri mutri kontrollisin ka igaks juhuk üle veel ja
kõik oli timmis
Niiet juba on vana masina rõõmusid tunda saanud ja teiste halba tööd ka
Otsin siis järgnevaid asju:
- tagaluugi tihendit;
- käigukangi uut nahkümbrist;
- c4 kõrvalistuja sport istet;
- Coupe 5 käigulist manuaal kasti;
- paremat esimest Coupe ukse tihendid;
- katalüsaatorit;
- Esimest stanget - Coupe/S2 oma.
- Pikki tavalisi tulesid;
- Udu- ja suunatulesid, mis stange sisse istuvad;
- Keskluku puldi süsteemi:
- Tervet konditsioneeri süsteemi;
- Alumist kummillistu ringi.
Kel miskit pakkuda on, võiks teada anda
Kindlasti on veel midagi, millest jutustada, kuid kohe ei tule ju kõik meelde
Pildid ka - see siis vanas suve seades (madaldatud kõvasti). Madaldus jääb ka talveks alla aga auto on nüüdseks tükk maad kõrgem, kuna
talverehvid ei mahu muidu koobastesse ära.
Hetkel siis nagu näha pildilt on nina natuke lääpas. Kõik tuled lähevad mingi hetk vahetusse.
Stange alt ääre ajasin äärekivisse, kuna ei olnud veel madaldusega harjunud. Talvel parandan mingi hetk ära asja.
Küljelt siis näha, et alumised kummist liistud on hetkel samuti lääpas. Mingi hetk lähevad vahetusse.
Teravam silm märkab ka, et eest hoiab esimene ratas koopaga paremini, tagumine ratas on kuidagi sügaval. Asi selles, et ees on 25mm flantsi vahel
(topelt polditavad flantsid). Taga flantse hetkel ei ole aga tulevad samamoodi 25mm flantsid. Tegelikult otsiks üldse paremaid velgi, mille ET on õige
aga need ilmselt leian alles uueks suveks ja selleks ajaks võiks olla 4x108 auguvalem ka ümber ehitatud 5x112 auguvalemi peale. Nii leiab kenamaid
velgi palju suuremas koguses, kui sellele nõmedale 4x108 'le
Tagant vaates ka üks:
Võin veel öelda, et veljed on nüüdseks puhtaks küüritud sellest jubedast mustuse korrast ja varsti värvin nad ka uuesti valgeks.
Velgedest veel nii palju, et mingi tüüp oli velgedele tasakaalustamis raskused kleepinud välja poole. Igavene laiskvorst! Pildil neid näha pole,
ainult värvimata kohad.
Sisust ka üks veidi udune pilt:
|
|
|
ehanurm
huviline
Registreerunud 22.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2.0 85kw '92 & E39
|
postitati 09.11.15 11:25
|
|
|
Tore näha et uus Coupe foorumis liigub
Ootaks ka pilte masinast. Kuidas muidu Coupe-d remontida on? Jupid vist ei ole eriliselt kallid ja remont loogiline ja lihtne? Ainuke probleem vist
rohkem Coupe põhiste juppidega, mida ei ole kõige rohkem saadaval.
Muidu edu ja jaksu Audiga
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.15 11:27
|
|
|
Pühapäeval 08.11 läksid ka alla talverehvid, mis mõõdus 225/45/R17. Kuna mul on all madaldus siis rehvid ei mahtunud korralikult ära. Pidin nina
ülesse poole tõstma ja nüüd on hetkel nina paari cm 'ga kõrgemal kui tagumik. Ja eest käib vastu koopa ääri ka
Mul on nüüd see probleem, et tagant on juba tõstetud maximumi peale ja hetkel nina püsti. Mul õnneks on ühed madaldusvedrud + amordid olemas, mis taha
panna ning mis loodetavasti tõstavad auto taguotsa nii palju, et saaks kere loodi ära.
Eest tuleb vist hakata kas koopaid rullima või flantsid vahelt ära võtta, et ratas normaalsemalt pöörata saaks.
Eks näis mis elu toob, õhtul maandun igaljuhul garaa˛i ja hakkan tagant pihta. Kas panen terve tagumise vedrustuse teise, kui see kõrgemalt hoidma
jääb või tuleb midagi muud teha, eks näis
Tsitaat: | Algselt postitas: ehanurm
Tore näha et uus Coupe foorumis liigub
Ootaks ka pilte masinast. Kuidas muidu Coupe-d remontida on? Jupid vist ei ole eriliselt kallid ja remont loogiline ja lihtne? Ainuke probleem vist
rohkem Coupe põhiste juppidega, mida ei ole kõige rohkem saadaval.
Muidu edu ja jaksu Audiga |
Tänud, tänud!
Pildid tulevad õhtul/homme.
Tead nagu öeldakse - osta Audi, remonti naudi. Ja nii ongi
Jupid on odavad ja see ka üks põhjustest miks selle masina ostsin. Remont on lihtne jah. Kõik on vägagi loogiline õnneks.
Muidugi ostsin ka kuna mulle see Coupe alati meeldinud! Pakuti ka ühte V6 mootoriga aga rida 5 tundus kuidagi südame lähedasem ja pidavat ka paremini
vastu pidama. Vähemalt nii naised saunas rääkisid
|
|
|
eric72
huviline
Registreerunud 20.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c4 2.5 TDI
|
postitati 09.11.15 17:29
|
|
|
Tere, soovin edu Coupega. Pildi peal näeb väga viisakas välja. Sai ka kunagi ehitatud Couped, samuti esimene auto. Ning selle roolivõimu undamise
kohapealt võid proovida vahetada roolivõimu õli ära. Endal vahetasin õli ära ja undamine kadus.
Veelkord edu ja tugevat närvi
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 09.11.15 18:56
|
|
|
5x120 on mingi eriti eksootiline poldivalem Audile, seda originaal juppidega ei lahenda Samas kui klotsi jagub, siis 4x108 -> 5x120 flantse on isegi müüa.
|
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.15 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eric72
Tere, soovin edu Coupega. Pildi peal näeb väga viisakas välja. Sai ka kunagi ehitatud Couped, samuti esimene auto. Ning selle roolivõimu undamise
kohapealt võid proovida vahetada roolivõimu õli ära. Endal vahetasin õli ära ja undamine kadus.
Veelkord edu ja tugevat närvi |
Tänud, edu läheb vaja
Tegelikult päriselt ei näe nii viisakas välja - alumised kummi liistud on rääbakad, nina on veidi viltu (stange, kapott ja kõik tuled tuleb välja
vahetada + see T kujuline pleki tükk kapoti all). Tagumised rattad hoiavad liiga koopasse, kuna velgede ET on vale ja flantse hetkel ei ole.
Taga lisaks üks koht pindmise roostega ja kogu masin vajaks värvimist, et asi ikka väljast ideaalne välja näeks.
Muidu pole viga. Sõidab ja toimetab kenasti
Aga selle roolivõimu õli peaks ju koos roolilati õliga olema või ei? Minu meelest olid samad anumad. Tegelikult esimeses postis unustasingi kirja
panna, et ka roolilatt on vahetatud Lisan selle info ka sinna.
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
5x120 on mingi eriti eksootiline poldivalem Audile, seda originaal juppidega ei lahenda Samas kui klotsi jagub, siis 4x108 -> 5x120 flantse on isegi müüa. |
Ma siiski ajasin sassi asja. Tahaks ikka 5x112 poldivalemile ümber ehitada.
Lugesin, et ei pidanud raske olema. On vaja vaid Audi 100 pealt rummusid, supporteid, kettaid ja klotse ning poest uued rattalaagrid.
Tegelikult juba veereb mu Coupe ringi Audi 100 võllide peal. Tagumised võllid, mis pidin ära vahetama tänud sellele, et rattalaagrite mutrid olid
viltu peale keeratud, ongi tulnud Audi 100 alt. Asi oli 1:1 'le vahetus, ainult 100 rummu ei saanud kasutada, kuna see siis oli 5x112 auguvalemi
peal. Oleks kohe rummud ka visanud 5x112 valemiga alla aga kahjuks polnud sellise valemiga velgi kohe varnast võtta
Aga tänud tähelepaneku eest! Viisin paranduse sisse esimesse posti ja loodan, et ehitades sama moodi sassi ei aja valemit, kui siin
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.15 21:05
|
|
|
Pühapäeval lasin velgedel olevad rehvid ümber vahetada. Kuna mul madaldus all siis samal ajal, kui töömehed rehve vahetasid, tõstsin esimesi
coilovereid, et rattad ikka alla mahuks. Ära sõites käis ees miskit vastu aga kuna väga hullu ei tundund hõõruvat ja ära sõit oli ala 100m siis ei
süvenenud asja ja lükkasin uurimise homse varna.
Täna siis käisin garaa˛is ja vaatasin asjad üle. Enne, kui autoga liikuma sain hakata garaa˛i poole, leidsin ka plastiku, mis hõõrus vastu rehvi.
Nimelt, kuna mul stange eest on veidi ühest äärest lääpast ja seda oli keegi eelnevalt neetinud ja väga halvasti siis seal oli mingi ise kinnitatud
plastiku tükk, mis kenasti vastu rehvi hõõrus. Kohapeal kiire noa lõikus ja mure lahendatud
Garaa˛is sain tagumise otsa ka max kõrgusele ajada, et näeks viisakam välja. Enne uppus uus rehv koopas. Suve seades on taga 215/45 R17 rehvid aga
talveks sebisin 225/45 R17 naelad alla. Eest sai ka ühte nurka timmitud, et oleks ikka asi õiges kõrguses.
Auto on nüüd oluliselt kõrgem ja tänu sellele peaks talve kenasti üle elama
Pilte ka - siin on siis näha tutikad rehvi ja seda stange nurka, mis hoiab koledasti:
Auto hoiab nüüd oluliselt kõrgemal ja talvele peaks kenasti vastu astuma. Samas üritasin säilitada kenat stancy aga kahjuks pole veel päris
see mida sooviks. Nimelt vajavad koopad rullimist, kuna eest käib vastu koopa serva. Kõrgemaks enam ei kannata keerata ka ja soovi ka ei ole
Ahjaa, kui garaa˛i poole sõitsin siis leidsin enda Coupe sugulase ülesse. Keegi sõitis Järve Selveri juures enda hõbedase Coupega (nr märk oli
miski 222...) täpselt minu ees. Kas see hõbedane täkk on ka meie foorumis või ei?
Täiendasin ka esimest postitust pildiga sisust, tegemist vajavaid asju ja juba tehtud töid
|
|
|
eric72
huviline
Registreerunud 20.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c4 2.5 TDI
|
postitati 10.11.15 17:43
|
|
|
Kõik roolisüsteem ühes potis koos . Väga lihtne on seda õli vahetada 2.3
mootori puhul.
|
|
|
alfons
huviline
Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: s2
|
postitati 10.11.15 19:45
|
|
|
Tundub, et mina jäin sulle ette ...
Tsitaat: | Algselt postitas: AK47
Ahjaa, kui garaa˛i poole sõitsin siis leidsin enda Coupe sugulase ülesse. Keegi sõitis Järve Selveri juures enda hõbedase Coupega (nr märk oli
miski 222...) täpselt minu ees. Kas see hõbedane täkk on ka meie foorumis või ei? |
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.15 22:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eric72
Kõik roolisüsteem ühes potis koos . Väga lihtne on seda õli vahetada 2.3
mootori puhul. |
Mhmh siis ikka mäletasin õigesti
Rasket seal tõesti midagi pole. Ainult et õli on uus sees juba...
Aga nagu mõtte andsid siis äkki on roolivõimu laager läbi. Viskan pilgu peale varsti
Tsitaat: | Algselt postitas: alfons
Tundub, et mina jäin sulle ette ...
miski 222...) täpselt minu ees. Kas see hõbedane täkk on ka meie foorumis või ei? |
Ahaa, no ma muud ei näinud, kui tagumist osa aga tundus muhe. Hõbedane värv oli ka väga kena |
|
|
|
RS88
huviline
Registreerunud 13.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D3 2006
|
postitati 11.11.15 10:46
|
|
|
Tere tulemast ja tuleks korraldada selline 10+ isendiga Coupe kokkutulek
Not miles per gallon. Smiles per gallon. The real deal.
|
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.15 11:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RS88
Tere tulemast ja tuleks korraldada selline 10+ isendiga Coupe kokkutulek
|
Tere ka sulle
Jah, mina oleks poolt, et teeks millalgi ühe Coupede kokkutuleku
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.15 20:49
|
|
|
Väike update siia ka.
Pole ammu miskit auto kallal teinud - ainult kallanud ja tallanud.
Miski pärast laseb kuskilt jahutusvedeliku süsteemist välja ja see tõttu hakkas vahepeal lausa vilgutama jahutusvedeliku tulukest armatuuris. Pean
hakkama varsti leket taga ajama, hetkel pole aega olnud.
Muidu, kui seda leket juba parandada siis teen korraga masinal ninast ka natuke asju korda jm... See tõttu oleks tore leida järgnevad jupid:
- R5 2.3 roolivõimu pump
- tagaluugi keskluku mehanism
- pikad tuled (sobiks tavalised, ma ilmselt neid luupe ei tahagi...tunduvad kuidagi imelikud )
- lae plastik kate, kus sees on laevalgustus ja el.katuseluugi lüliti pesa
- tagumist vasakut väikest plastikut (Coupel on väike kõlar seal plastiku all).
Kui kellegil midagi olemas anna märku ja jõuame kokkuleppele
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.15 11:31
|
|
|
Kas keegi Coupe omanik saaks mulle põhja alt pildi saata, kus on tagasilla stabikas kenasti näha? Täpsemalt oleks vaja teada, et kuidas see
seal istub.
Mul taga parema ratta juurest kostub sisse kolksumist, kui mõnest suuremast august läbi sõita. Ja kuna mul istub ka tagasild natuke naljakalt - nagu
oleks ühele poole ratas väljas siis eeldan, et see võiks olla selle stabikaga vms seotud.
Sõbraga kumbki ei mäletanud mis pidi see õigesti alla käis ja kuskilt netist nagu infot ei leidnud. See stabikas istub seal natuke risti ja ta on
keskelt kõver - kas peabki natuke kõver olema?
|
|
|
TurboQuattro
huviline
Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R
|
|
Maik
huviline
Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 21.12.15 16:48
|
|
|
Nendel viimstel piltidel oleks nagu midagi nihu....
|
|
|
ahtisaar
huviline
Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6
|
postitati 21.12.15 16:52
|
|
|
Tagumine vedav sild puudu.
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.15 17:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maik
Nendel viimstel piltidel oleks nagu midagi nihu....
|
Tõsi, tagumine vedav sild on puudu. Juba tükk aega mõtlen, et peaks kuidagi moodi selle mure lahendama, kui vaid saaks.
Aga tänud piltide eest
Üks küsimus veel, et kas see pool viltu olev latt (stabikas?) on keskelt kumer või ei? Tundub, nagu oleks sirge sul.
Minu omal on kumerus sees ja pildilt ei saa aru. Vähemalt saan vaadata kumba pidi all peab olema
|
|
|
TurboQuattro
huviline
Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.15 06:35
|
|
|
Kas kellegil on seda varrast üle?
Pean siis ilmselt varda ära vahetama, kuna vaevalt, et ta nii viisi kumer peab olema. Mingi laiema masina oma võetud ja sinna vahele väänatud äkki...
|
|
|
ahtisaar
huviline
Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6
|
postitati 22.12.15 07:21
|
|
|
Kas kellegil on seda varrast üle?
Pean siis ilmselt varda ära vahetama, kuna vaevalt, et ta nii viisi kumer peab olema. Mingi laiema masina oma võetud ja sinna vahele väänatud äkki...
|
See varras peaks ka sama olema B3 ja B4 sedaanidel. On lihtsam otsida.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 22.12.15 07:32
|
|
|
Esiveolise B4 sedaani/avanti tagasild on kahjuks totaalselt erinev.
Aga jah B3 80/90 tagasild peaks sama olema mis coupe.
|
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.15 07:41
|
|
|
Okey, panen kõrva taha. Võiks õhtuks leida, ehk saan garaa˛i minna.
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.15 07:38
|
|
|
Nonii, kaua oodatud garaa˛i tripp on tehtud. Kuna ma eriline pildistaja pole siis tegin vaid ühe klõpsu, teise teen ka aga seda hiljem.
Igaljuhul eile sai käidud ja lausa 2 leket parandatud. Roolivõimu õli lekkis sest voolik oli täiesti pooleks mädanend ja teiseks sai tosooli leke
peatatud + nina raam vahetatud. Nüüd hoiab kapott ka korralikult peal. Tahab ainult natsa ühte nurka timmida
Siin siis nina lahti kistud ja lekkeid parandamas. Kahjuks hetkel pole pilti milline välja kukkus aga hiljem teen:
Muidugi lõdvikute parandus oli selline ajutine, kuna õigeid juppe polnud kohe võtta. Aga mingit teibi tuuningut ka ei teinud - nii korralikult kui sai
antud hetkel. Sisse läks punane tosool rohelise asemel.
Nüüd roolivõim undab vähem või lõpetas selle üldse ära - hetkel ei saand aru. Eks tõmbas õhku vahele ja siis hakkas rohkem undama.
Nina raami paigas oli siis testisin ilma tuledeta kas kinni ja lahti ka kapott läheb ja oh kurja - enam lahti ühest äärest ei tulnud. Küll siis sai
jauratud. Kuskil 4 tundi läks, et kapott jälle ühest äärest lahti käima hakkaks. Kuid nüüd on päris viisakas. Enam üks nurk ei irvita vastu
Huvitav miks minu Coupel 2 radikat on? Pole ühtegi teist näinud, kellel selline lahendus oleks.
Edit: Muidu praegu läks hall ninaraam külge. Suvel kui värvimiseks läheb siis värvib kogu kupatuse koos ära.
Tagasilda ma vaatama hetkel ei jõudnudki. See jääb järgmiseks korraks. Üritan sellest paar pilti ka teha ja teilegi näidata
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2
|
postitati 23.12.15 10:59
|
|
|
Pole ainult sinu autol 2 radikat! 2,3-de paigutus selline - kliima/kondi radikas esimene ja tavaline jahuturadikas tagumine. Sinul muidugi on miskit
mitteoriginaali sinna kliima radika kohale timmitud.
Jõudu nokitsemisel, hea näha, et kupee keresid ka liikluses hoitakse!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|