Lehekülgi: 1 2 3 |
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant
|
postitati 19.10.15 19:18
|
|
|
Audi A6 C5 1.9 TDI - 2001- charley
Üle mitme aasta olen taas Audi rooli sattunud. Autoks siis Audi A6 C5 kerega avant, mootor 1.9 tdi 85kw manuaal. Kõigi kirjade järgi peaks mega öko
olema. Auto on regulaarset hoolt saanud. 6000 km tagasi vahetatud õli/filtrid. 2000 km tagasi vahetatud tagumised suportid, 4x klotsid/kettad, visko,
rihmad, rullid jne.(paberid kõik olemas) Veermik hooldatud ja mingeid üleliikseid kolinaid/kobinaid ei esine. Käima läheb poolest pöördest nagu
bensukas(nii külmalt kui soojalt). Aasta vana esiklaas, tagatuled ja 100Ah Varta aku ja muud toredat veel mis kohe meelde ei tulegi. Oli Soome
kalevipoja tubli tööloom. Autoga kaasa sain korralikud Nokian naastud eraldi valukatel. Autol mõned lisad ka õnneks:
4x el aknad
El peeglid(isetumenevad)
kliima
2x el istmed(must nahk)
püsikiirusehoidja
Vigadeks:
Juhi el aken ei tööta
õlitemperatuuri näidik ei tööta
kõrvalistuja poritiib ussitab
display pixlid läbi
Juttu sai nüüd piisavalt, panen ka mõned pildid:
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.15 15:45
|
|
|
Vahepeal olen leidnud tagatule nr tule aluse(mul vanal tükk väljas). Esimese poritiiva otsingud käivad veel(kellel pakkuda andku märku). Kes teab
kuidas spidokapeal olevat kellaaega saab muuta(proovisin seda väikest plastikjublakat all hoida aga ei midagi). Displays mul pikslid vigased, seega
kangist midagi muuta ei saa(kuna lihtsalt ei näe mis teen )..
Sai vähe parem kaamera kätte ja üritasin teha mõned ilusad pildid, tulemus on siin:
|
|
|
Lauri0112
klubiliige
Registreerunud 20.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A5 S-line 3.0tdi
|
postitati 02.11.15 16:11
|
|
|
Kellaaega saab muuta seda plastik nuppu väljapoole tõmmates. Ilus sile masin paistab olevat.
Lauri in Audi
|
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.15 20:02
|
|
|
Tänud, kuupäeva sai nüüd õigeks.
Vahepeal jõudis uus võtmehoidja kohale kaugelt maalt:
Üleeile panin talverattad alla(hakka 5.ed). Minupoolest võib tali tulla
Autoga üks "mure" ka. Nimelt teeb auto koheselt pärast käivitumist 2 piiksu, aga vahetevahel teeb teise piiksu veidi hiljem. Displayl vilgub koguaeg
mingi tuluke, aga kuna pikslid vigased siis ei loe välja mis täpsemalt. Õli temp on koguaeg all, seal vist andur läbi võibolla sellega seotud, aga eks
olen targem kui diagnostis ära käin.
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.15 14:22
|
|
|
Üks viga veel välja ujunud, nimelt kliima hakkab jahedat puhuma(paned 23. kraadipeale ja alguses puhub ilusti sooja, aga pika maanteesõidu järel
hakkab jahedamat puhuma, kui paned HI peale, siis puhub jälle sooja). Termostaat nagu töötab(kuna temp püsib ilusti 90 peal)? Muud olulist ei ole
ilmnenud, mida ostuhetkel ei oleks teadnud. Täna hommikul oli Väike-Maarjas täitsa talvemoodi juba:
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 22.11.15 14:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: charley
Üks viga veel välja ujunud, nimelt kliima hakkab jahedat puhuma(paned 23. kraadipeale ja alguses puhub ilusti sooja, aga pika maanteesõidu järel
hakkab jahedamat puhuma, kui paned HI peale, siis puhub jälle sooja). |
Ei mõista vist kliima tööpõhimõtet? Kui 23 kraadi käes, siis ei peagi rohkem sooja puhuma, sest vastasel korral kütaks üle etteantud temperatuuri.
|
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.15 14:48
|
|
|
Ikka mõistan, aga enne on tunda kui puhub 23 kraadi, mingi aja möödudes puhub kohe tuntavalt jahedamat õhku(kasvõi käega tunda, kindlasti ei hoia
salongis enam 23 kraadi vaid heal juhul 18). Samas kui panen HI peale peaks ju puhuma sellist sauna, et anna minna, aga ei puhu, puhub vaid "sooja".
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.15 18:57
|
|
|
Eile ostsin 17" S-line veljed, mis minuarust on kõige kenamad 17" veljed mis C5.le üldse tehti.
Üleeile sai ÜV läbitud. Üks asi mida mainiti, et vaheta esimene veovõlli kumm ära. Täna lasin selle ära teha ja kõik oleks nagu korras, aga pärast
remondikohast auto kätte saamist ei tööta enam puldist kesklukk . Võtmest
ka keerata ei saa, sest võtit ei saa ukselukku sissegi(lukk katki). Proovisin teise võtmega ja ikka sama jama. Kesklukk töötab(sest autos sees olles
saab kõik 4 ust lukku ja lahti). Mingeid ideid kellegil?
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 13:40
|
|
|
Probleem lahendatud. Ukselukk parandatud ja nüüd saab võtmega uksed lukku/lahti keerata kui vaja. Sai ka võtme autoga taas sõbraks tehtud ja nüüd avab
uksi ka puldist. Kuna selle lukujamaga seoses pidi nkn uksepolster laiali lammutama, siis lasin ka juhi el akna korda teha. El akna pistikud olid
lahti võetud, kuna tross narmendas ja oleks võinud rullikute vahele joosta. Forssist sai uue aknaraami(b-varuosa 55€) siis ilmnes uus jama- Aken
jooksis kiilu ja mootor ei jõudnud akent üles vedada(pidi natuke lammutama ja lõpuks sai akna ilusti jooksma. Sain sõbralt xenon komplekti ja
vahetasin lähituled xenonite vastu välja. Numbri tuled vahetasin ledide vastu, kui klaasi ära võtsin avanes selline vaatepilt :
Aga õnneks isolatsiooni all olid klemmid olemas ja sai asja toimima:
|
|
|
ragenor
huviline
Registreerunud 21.05.14
Kasutaja on eemal
Auto: A8L 4.2, B4 2.0E
|
postitati 13.12.15 16:00
|
|
|
Kena ja sile C5. Kas luugil olev stop tuli ka töötab? Olen paljudel näinud et see ei toimi või toimib poolikult.
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.15 16:52
|
|
|
Tänud. Pildil tundub parem kui päriselt on, esimene poritiib vaja välja vahetada ja ukse alumised servad peab kevadel üle värvima(koos alumise
plastikringiga, mis teen kerevärvi) siis saab päris hea. Luugil olev stop tuli töötab ja kõik pirnid terved .
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.16 16:42
|
|
|
Vahepeal elas Audi ilusti need külmad ilmad üle(st käivitus ka -28.ga), kõik tip top. Sai otsitud uusi velgi suveks ja õnnestus leida ühed 18", mis
peaksid C5 alla päris hästi sobima. Velgedele tuleb veel kapslid leida ja enne kevadet ka ära värvida.
Udutuledesse panin "Narva" pirnid ja vahe on ilmne:
Enne:
Pärast:
Salongidetaile sai ka kiletatud:
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 17.01.16 20:18
|
|
|
Kena ja ilusti hoitud C5 tõesti.
Vaatan, et meil kevadel vist saavad autod suht sarnased välja nägema
Sai ka just nv omale sellised 18" veljed soetatud
Samuti vajavad värvi , kuid kevadeni on natuke veel aega ja küll valmis saavad.
|
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.16 21:25
|
|
|
Tänud. Täna kui rattad autokõrvale paika sättisin sai mõttes visioon suveks paika pandud, need veljed jäävad kindlasti kenad ka sinu autoalla, aga
värvitööd kindlasti tahavad. Sa said vähemalt kapslid kaasa, ise mõtlen kas tellin sellised edevused endale, või piirdun siiski tavalistega.
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 17.01.16 21:37
|
|
|
Veljed on väga tip-top aga kapslite osas ma arvan, et kui need S-Line logoga kapslid külge panna, siis läheb asi veidi kirjuks. Mina soovitaks panna
tagasihoidlikud neljarõngalised kapslid .
TQ
|
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.16 17:03
|
|
|
Tänud. Lugesin siin foorumis igasugu hirmujutte pumppihustitest ja, et pigem varem kui hiljem õli vahetada. Seetõttu saigi eile õlivahetus ette
võetud(Ls. 359800) Lisaks soetasin uue õhufiltri ja hea, et nii tegin kuna vana oli üsna must. Kogu ettevõtmise raskuspunkt oli õlifiltri korpuse
lahti saamine(aga abiks olid torutangid. Tosoolipaagi pidin lahti võtma, et oleks parem ligipääs). Vana õli oli Teboil diamond, uueks valisin Castroli
ja loodan, et toimib hästi.
Sisse läks 4.3l.
Täna kiletasin käigukangi nupu ka ära:
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.16 20:53
|
|
|
Vahepeal niipalju uut, et sai ostetud led park tuled(canbus extra bright 6000k), kuna vanad olid lahjad ja valgus oli liialt sinakas. Uued on kordades
paremad, väga heleda valge valgusega nagu soovisin ja üks-ühele nüüd xenoniga. Eks ole näha kaua kestavad, mingid pildid tegin ka.
Pirnid ise sellised:
Lisaks soetasin "pika" kundepoolse peegli ka, mille vahetan kevadepoole ära:
Eile sai autot ka vähe loputatud ja tõdetud, et tagumised nr tuled pole siiski nii valged kui soovin. Tellisin need ka uued ja korralikud. Lisaks uue
tuledelüliti, mis kahjuks ei ühildunud minu pre fl lülitiga. Nüüd ongi huvi, kas fl tuledelüliti pistikud on teistsugused kui pre fl?
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.16 06:05
|
|
|
Eile sai jälle tavaari juurde hangitud, sedakorda siis uus rool ja tume s-line lagi(koos liistudega).
Lisaks ostsin high closs carbon kilet salongidetailide jaoks:
aastatega kriime ikka leidus:
Kile peal:
Oma kohal tagasi:
Varsti teen ülejäänud "puidu" ka kilealla, kui vastav liistueemaldamise komplekt kohale jõuab.
|
|
|
Kaar3l
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Quattro
|
postitati 18.02.16 07:18
|
|
|
Mis kile sa kasutad?
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.16 07:37
|
|
|
Eile sai autot ka vähe loputatud ja tõdetud, et tagumised nr tuled pole siiski nii valged kui soovin. Tellisin need ka uued ja korralikud. Lisaks uue
tuledelüliti, mis kahjuks ei ühildunud minu pre fl lülitiga. Nüüd ongi huvi, kas fl tuledelüliti pistikud on teistsugused kui pre fl?
|
Mina soovitan LED-ideks ültse võtta CREE led-id.
Voolu tarve on küll suurem kui tavalistel led-idel aga valgus on ikka teisest puust ja tugevusega.
Soovitan julgelt.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 18.02.16 08:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karly
|
Voolu tarve on küll suurem kui tavalistel led-idel aga valgus on ikka teisest puust ja tugevusega.
Soovitan julgelt. |
Nr tuledesse CREE LED-id panna, siis peab sind esimene politsei kinni, kuna need on liiga suure valgustugevisega.
|
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.16 17:37
|
|
|
5D Black Carbon Fiber Vinyl
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaar3l
Mis kile sa kasutad? |
Ootan oma tellitud pirnid ära ja vaatan mis efekti annavad, andmete järgi peaksid päris korralikud olema. Kui lahjaks jäävad, siis vaatan Cree poole
.
Soovitan julgelt. |
|
|
|
charley
huviline
Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.16 05:55
|
|
|
Vahepeal jõudis kohale kile, millega ühe peegli sai üle tõmmatud, nüüd ootab teine ka oma järge:
Liistud salongis said ka kiletatud:
Siin näide tagurdamistuledest:
Salong vähe teine nüüd, uus rool ja liistud:
Pilte sai nüüd küll piisavalt
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.16 06:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
|
Soovitan julgelt. |
Nr tuledesse CREE LED-id panna, siis peab sind esimene politsei kinni, kuna need on liiga suure valgustugevisega. |
Ma olen neid paigaldanud mitmetele autodele ja ei ole veel kellegile jalgu jäänud.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |