badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 22.04.05 12:33
|
|
|
pioneeri makk töötab aga ei jäta mällu
võtsin välja gamma s maki, panin siis pioneeri DEH 3590MP, töötab ilusti aga peale süüte väljavõtmist kaob kõik maki mälust (raadio jaamad, ja cd
sätted), tean midagi et pioneeril peab olema kaks + juhet, nii on ka iso otsikul punane ja kollane, vaatasin audi juhtmeid aga jah seal on need värvid
hoopis erinevad, et mis ma nagu tegema peaksin, kas mingid juhtmed kokku panema või mis, muidu kõik töötab aga jah ei vinna koguaeg otsida kanaleid ja
cd sätestada
|
|
|
marko2100
huviline
Registreerunud 22.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant TDI
|
postitati 22.04.05 12:42
|
|
|
Makile peaks jah tulema kaks toidet: üks pidev 12V ja teine läbi süüteluku(st. siis kui süüde sees). Sinul tundub olemas olevat ainult see läbi
süüteluku toide. Sul võivad seal autopoolses ISO pistikus mõned klemmid ümber tõstmist vajada...igatahes tester abiks.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.04.05 12:46
|
|
|
Gamma pistik
Kasuta sealt nr 1 klemmi massiks ja nr 5 klemmi toiteks. Maki punane ja kollane pane kokku. Läbi süüteluku sinna pistikusse voolu ei tule.
|
|
|
riivz
huviline
Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1,8 Turbo Quattro
|
postitati 22.04.05 13:30
|
|
|
kui maki taga on kaitse siis selle ümber tõstmine aitab ka, minu clarioni makil aitas
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.04.05 15:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riivz
kui maki taga on kaitse siis selle ümber tõstmine aitab ka, minu clarioni makil aitas |
Kuhu sa ta ümber tõstsid siis? Kaitsmele on ju tavaliselt ainult 1 pesa 2 klemmiga.
Kui ma ei eksi, siis Pioneeridel oli kaitse üldse eraldi pesaga toitejuhtme vahel.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 22.04.05 16:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: riivz
kui maki taga on kaitse siis selle ümber tõstmine aitab ka, minu clarioni makil aitas |
Kuhu sa ta ümber tõstsid siis? Kaitsmele on ju tavaliselt ainult 1 pesa 2 klemmiga.
Kui ma ei eksi, siis Pioneeridel oli kaitse üldse eraldi pesaga toitejuhtme vahel. |
Clarionil on jah selline võimalus, et tõstad kaitsme ümber ja saad kasutada Audi/VW tüüpi autodel. Väga paljudel C4 ja B4 kerega autodel on siiski
"süüte" ots olemas, tegelikult reageerib ta sellele kas võti on süütelukus või mitte ning tegemist on tavaliselt peenikese punase juhtmega.
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 22.04.05 17:46
|
|
|
sain tööle, panin punase ja kollase juhtme kokku, nüüd töötab korralikult, ei pea võtigi sees olema, tnx
|
|
|