stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 02.09.15 18:26
|
|
|
Otsin A6 C5 numbritulesid
Avastasin, et tagumine parem numbrituli ei põle - lahti kakkudes selgus, et sisu koos pirniga on üldse puudu ja plastik suhteliselt pehkinud.
Mõtlesin, et võiks siis juba LEDid panna, aga ei suuda nüüd otsustada, et kas otsida tavalised pesaga, kuhu topiks LED-pirnid sisse, või tutikad
"sisseehitatud" LEDidega nagu siin. 50 euri tundub mulle muidugi natuke absurdne nende detailide eest. eBayst suutsin leida ainult pirne, mitte kogu
korpust - igasugune abi on oodatud 
Kui see oluline on, siis masin ise pre-facelift.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 02.09.15 18:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Avastasin, et tagumine parem numbrituli ei põle - lahti kakkudes selgus, et sisu koos pirniga on üldse puudu ja plastik suhteliselt pehkinud.
Mõtlesin, et võiks siis juba LEDid panna, aga ei suuda nüüd otsustada, et kas otsida tavalised pesaga, kuhu topiks LED-pirnid sisse, või tutikad
"sisseehitatud" LEDidega nagu siin. 50 euri tundub mulle muidugi natuke absurdne nende detailide eest. eBayst suutsin leida ainult pirne, mitte kogu
korpust - igasugune abi on oodatud 
Kui see oluline on, siis masin ise pre-facelift. |
Kus elad? Ise ostsin Tartus Raunex-ist uued korpused 13€ ja pirnid Forss-ist ca 10€. Seda küll C6-le, et sul vb odavam.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 02.09.15 18:38
|
|
|
Asun Tallinnas, nädalavahetusel satun vahel Tartusse ka - aga siis valdav enamus kohtadest kinni krt.. Peab siis homme Raunexisse helistama. 
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.15 18:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Asun Tallinnas, nädalavahetusel satun vahel Tartusse ka - aga siis valdav enamus kohtadest kinni krt.. Peab siis homme Raunexisse helistama. |
Laup on lahti. Eks kindlasti saab mujalt ka. Kindlasti on ka Fixuses ja Forssis. Ise ostsin katted ainule selle pärast uued, et vanad olid tõesti
jubeda väljanägemisega. Üks seest korralikult roostes ka.
Life is tough.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.09.15 19:38
|
|
|
Antud komplekti on hiinast saadaval küll 13€ eest .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.09.15 19:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Antud komplekti on hiinast saadaval küll 13€ eest . |
Minul hiina omad tööle ei hakanud. Kui oli üks, siis töötas. Kui oli kaks, siis vilkus 3x ja vaikus. |
Ei midagi halvustavat kellegi suunas, kuid kes garanteerib, et mainitud 50€ detail sama asja teha ei vöi?
Veidi tuuseldades ja vaadates tagasisidet, siis saab ka sellest aimu, kas on soetamist väärt kaup vöi mitte.
Mina edastasin tellimuse, näis kunas kätte saab ja kas positiivne vastuside ka minu puhul positiivseks osutub, kui ükskord asjad reaalselt kasutusse
saab.
Tellimus sisaldas 2 komplekti LED numbrituled b6-le, kui C6-le, B5-le sai ise aretatud LED numbrituled .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.15 05:58
|
|
|
Samas, kui õigesti mäletan, siis a5 originaalid sobivad ilusti. Keegi kunagi foorumis mainis, et sai 35€-ga? Kindel pole. A5-l peaks siis olema ka
ühes tükis. Minu jaoks kergem pirni vahetada. Kindlasti uued kruvid ka iga kord, kui lahti võtta. Ma sain ikka päris kaua jõu ja puuriga jebida, enne,
kui kätte sain.
Life is tough.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 03.09.15 06:04
|
|
|
Tallinna kondanikuna võiksid Forssi pöörduda. Neil uued korpused üldjuhul laokaup ja vajadusel saad ka kerepoolsed uued pistikud koos juhtmejupiga,
mille saad ära vahetada igasugu idanenud jamaga tegelemise vältimiseks ja seniks kuniks mingi hiinaledivärgiga tellima ja jamama hakkad võid
tavalambid kah sisse keerata, mis ei maksa põhimõtteliselt midagi. Ma tõesti vabandan kui hetkel mälu petab ja c5 sisaldas neid klemmidega versioone,
millel ka see spets tulepõhi ära mädanes.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|