Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kuidas kontrollida käigukastiõli?v6 (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2553)
HARZ
huviline

Registreerunud 07.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.9TDI

postitati 18.04.05 07:53 Tsiteeri
kuidas kontrollida käigukastiõli?v6

auto on audi B4 2.8 v6 mootoriga! sooviks teada kuidas ma saaksin kontrollida käigukastiõli ? kus on see varras vms!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 18.04.05 08:03 Tsiteeri

kui on automaat, siis on ka varras, kui manual, siis on käimakasti küljepeal, juhi pool, suur sisemine kuuskant (17 oli vist). punn maha ja õli peab olema augu servani.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 18.04.05 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: meelisl
kui on automaat, siis on ka varras, kui manual, siis on käimakasti küljepeal, juhi pool, suur sisemine kuuskant (17 oli vist). punn maha ja õli peab olema augu servani.

Ei ole mina näinud C4 kerega AT kastidel varrast. Kontroll käib vist ikkagi täitmisava kaudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.05 08:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Tsitaat:

Ei ole mina näinud C4 kerega AT kastidel varrast. Kontroll käib vist ikkagi täitmisava kaudu.

uuriti nagu b4 kohta...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.05 08:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Tsitaat:

uuriti nagu b4 kohta...

Vahet ei ole kas AAH mootor on C4 või B4-le vahele tõstetud.Minul on AT kastiga ja varras täiesti olemas.Pilti vaadates siis paremal pool on näha punase otsaga varras.
http://www.hot.ee/pikk00/audi6.jpg
Ja kontrollimine käib siis töötava ja töösooja mootoriga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HARZ
huviline

Registreerunud 07.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.9TDI

postitati 18.04.05 14:15 Tsiteeri
!

Sinul on jah ilusti varras näha,kuid minul ei ole! ei tea missmoodi ma kontrollida siis õli saan:)
minul siis selline! http://www.pilt.ee/photo/201144/7975744/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.05 14:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HARZ
Sinul on jah ilusti varras näha,kuid minul ei ole! ei tea missmoodi ma kontrollida siis õli saan:)
minul siis selline! http://www.pilt.ee/photo/201144/7975744/

et siis on AT kast?

pix
huviline

Registreerunud 02.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Quattro

postitati 26.04.05 18:55 Tsiteeri

Tõstaks küsimuse uuesti ülesse. Kes teab paluks vastata,et mis moodi kui puudub mõõtevarras.

janar626
huviline

Registreerunud 26.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3 -90

postitati 26.04.05 20:01 Tsiteeri

Kas automaadil peab mootor töötama, või mitte kui õli taset kontrollida, või pole vahet?

workout
huviline

Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at

postitati 27.04.05 06:19 Tsiteeri

minu B4 V6 2.6 110kw autom kastiga masinal oli varras. mõõta saab taset ainult töötava mootoriga, kuna turbiinid võtavad ju õli sisse.

praegusel A6 C4 V6 2.8 142kw ACK automaatkastil varrast pole. paaris töökojas õlivahetust ette ei tahetud võtta, kuna neil puudub vastav mõõteseade, millega taset kontrollida. Revalist öeldi, et tuleb mingi punn ära keerata ja sealt saab mõõta, kuid täpsemalt polnud mahti uurida.

seega, küsi revalist järgi, kuid vaata enne igaks juhuks mootori ja käigukasti kood ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pix
huviline

Registreerunud 02.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A8 Quattro

postitati 28.04.05 19:26 Tsiteeri

Revali suured ässad arvasid ,et õli kontrollimiseks pean teisest Eesti otsast nende juurde sõitma. Lisaks arvati,et see polevat minu asi teada kuidas seda ülikeerulist ja eluohtlikku operatsiooni läbi viiakse.:mad:

meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.05 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pix
Revali suured ässad arvasid ,et õli kontrollimiseks pean teisest Eesti otsast nende juurde sõitma. Lisaks arvati,et see polevat minu asi teada kuidas seda ülikeerulist ja eluohtlikku operatsiooni läbi viiakse.:mad:

ega nad ei saa oma leiba ju käest ära anda :)
kunagi sai uuritud kuda difrit regullitakse, ega keegi
tahtnud midagi eriti mainida.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]