Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Sigari hammasrihma vahetus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1167)
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 11.04.05 15:53 Tsiteeri
Sigari hammasrihma vahetus

Lugesin küll osasid vanemaid teemasid, aga ammendavat vastust ei leidnud. Kui ees ootamas hammasrihma vahetus, seda siis profiilis märgitud "sigaril", siis millised jullad peaks/oleks soovitav veel vahetada lisaks veepumbale ja hammasrihmale endale?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
xmatu
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi80 89a

postitati 11.04.05 16:34 Tsiteeri

endal sai ka vahetatud ka simmeritihendid kuna olid suht läbi juba teised!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 11.04.05 16:43 Tsiteeri

Rihmarullid ja veepump on põhilised ning ka slimmereid on jah kergem siis vahetada, kui need vajavad vahetust. ;)

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 11.04.05 18:27 Tsiteeri

Kindlasti varu juurde ka pisike pudel keermeliimi,nukkvõlli ja väntvõlli poltide sissekeeramiseks.
Samuti on ilmselt vaja suht head võtit,et väntvõlli rihmsaseib lahti saada.Manuaaliga on suht lihtne,automaadiga on aga kasutatud igast imenippe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.05 18:34 Tsiteeri

Ok, inimese, kes selle töö ära teeb, ma leian. Aga seletage mulle kui võrdlemisi rumalale ja mootorivõhikule, missugused vidinad TÄPSELT ma veel peaksin ostma, hammasrihm ja veepump olemas juba. Palun, nimetage asju TÄPSETE nimedega, muidu mul suht raske orienteeruda :P

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 11.04.05 18:57 Tsiteeri

Kurb asi on see et enne ei saa seda täpselt öelda kui ei ole ülemist hammasrihma katet maha võetud.
Sellel ajal oli hammasrihmasid kahte varianti,olid ülejooksu rullikuga ja ilma rullikuta.Sellest tulenevalt on ka hammasrihma pikkus erinev.
Mina olen vahetanud peaaegu alati
Nukkvõlli simmerling
Väntvõlli esimene simmerling.
Veepump koos tihendiga (paljudel odavatel ei ole tihendit kaasas)
Hammasrihm
Ülejooksu rullik (juhul kui on olemas)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.05 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Kurb asi on see et enne ei saa seda täpselt öelda kui ei ole ülemist hammasrihma katet maha võetud.
Sellel ajal oli hammasrihmasid kahte varianti,olid ülejooksu rullikuga ja ilma rullikuta.Sellest tulenevalt on ka hammasrihma pikkus erinev.
Mina olen vahetanud peaaegu alati
Nukkvõlli simmerling
Väntvõlli esimene simmerling.
Veepump koos tihendiga (paljudel odavatel ei ole tihendit kaasas)
Hammasrihm
Ülejooksu rullik (juhul kui on olemas)
Mul hammasrihma karp autos, aga Forssist sain kataloogi järgi 82a. lõpp ja C3 kere järgi hammasrihma, millel 113 hammast, kui õigesti mäletan. Selle järgi ehk ka võimalik öelda, kas on see rullik või mitte. Kuna see on pakutavatest variantidest lühem (teine oli vist 120 hammast), siis eeldan, et mul toda rullikut pole. Kui keegi seda täpselt öelda ei oska, eks ma siis lähen küsin Forssist, neil seal kataloogid olemas.
Veepump on Itaalia päritolu, ostetud autoosa.ee-st ja tihend kaasas ;) Ma ei tea, mis on konkreetsele autole veepumba puhul odav, kuid see maksis ca 340 eeq.
Nagu just hetk tagasi veendusin, on need simmerlingid enam-vähem küpsisehinnaga, seega pole just väga suur lisaväljaminek :)
Ja tänud abi eest :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]