Deprecated: Implicit conversion from float 127067.99999999999 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Esisilla pukside vahetus
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Esisilla pukside vahetus (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1721)
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 09.04.05 18:02 Tsiteeri
Esisilla pukside vahetus

Mõte siis järgmine-tööraha jätaks endale ja vahetaks edesilla puksid ise ära, oodatud on siis igasugune info antud töö kohta- alates pukside hindadest(A osa, B osa, Powerflex jne) kuni töö käigus vajaminevate kavalate nippideni välja kuna enne pole lääne pillidel neidsamuseid juppe vahetanud, zigullil sai küll kunagi vahetatud,mäletan et õlut läks küll palju...:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 09.04.05 20:06 Tsiteeri

Ei hakanud uut teemat tegema, kuid üks küsimus minulgi seoses esisilla pukside vahetusega. Nimelt mul vasakpoolne esisilla puks täiesti õhtal, kuid kas keegi loetleks mulle kui võhikule sigaril kõik puksid, mis esisillas vahetada tasuks, kui juba nagunii silla lammutamiseks läeheb?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a

postitati 09.04.05 20:11 Tsiteeri

omal vahetasin nii,et võtsin lääbad alt ära.vanad lõikasin puru ja siis välja.uued pressisin kruustangide vahel uuesti sisse.tagasilla pukside jaoks tegin spets rakise,kuna need tuleb all paigaldada.;)

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 09.04.05 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion
Ei hakanud uut teemat tegema, kuid üks küsimus minulgi seoses esisilla pukside vahetusega. Nimelt mul vasakpoolne esisilla puks täiesti õhtal, kuid kas keegi loetleks mulle kui võhikule sigaril kõik puksid, mis esisillas vahetada tasuks, kui juba nagunii silla lammutamiseks läeheb?

mul see töö kohe kohe ees puksid juba ostetud.
Nimetused:
Stabika otsapuksid 4tk.
Õõtsapuksid 2tk.
Poolraami puksid 4tk.
Stabika puksid 2tk.

Kokku:12 tk.

Kui jutt käib ikka sigarist?

djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 09.04.05 21:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo

Jah, nagu mainisin, jutt käib sigarist. Sellestsamast, mis profiiliski märgitud. Palju need puksid kõik kokku maksma läksid? Eeldan, et tegemist B-juppidega.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 10.04.05 00:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion
Tsitaat:
Algselt postitas: syo

Jah, nagu mainisin, jutt käib sigarist. Sellestsamast, mis profiiliski märgitud. Palju need puksid kõik kokku maksma läksid? Eeldan, et tegemist B-juppidega.

mina ostsin need kõik laki autost ja sain soodsamalt 20% letihinnast. kokku 1100.- ja B varuosad.
Aga kindel ei ole kas sul on sama sild sest minuarust on neil mingi vahe aga seda erinevust ma öelda ei oska. Keegi targem oskab kindlasti selle koha pealt rääkida.

kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 10.04.05 07:13 Tsiteeri

nii palju kui mina neid näppind olen on kõik sarnased olnud -nii sigaril kui c4 kerel,vahe vast mõõtudes võibolla,võin ka eksida

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 10.04.05 13:26 Tsiteeri

C3 ja C4 ON erinevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 10.04.05 16:26 Tsiteeri

Vabandust, et läbustan aga kui ma oma Q-l tahan kõik sildades olevad puksid äravahetada siis eelpool loetletud puksid X2. Autoks 80 q ja hind ka toppelt?:(

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.3% - SQL: 85.7%]