Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.15 19:19
|
|
|
Audi A6 3.0tdi - 2004 - Harri_k
Tere!
Sai siis selline audi ligi tõmmatud.
Siiani olin kindel, et sellist keerulisemapoolset diislit endale ei soeta, kuid sattus selline kätte ning vähemalt hetkel võin öelda, et mugavamat
igapäeva liikurit pole mul olnud.
Lisadest: Euroopas toimiv navi, toimiv telefon, kliima, püsikas, istmesoojendus, mf rool, elektriline kärukonks, automaat käigukast(6 käiku), tume
sportsisu, isekäivituv , puldist avatav pagasnikuluuk, kardinad
tagumistel akendel ja tagaklaasil(el), toonklaas, xenon, parkimisandurid ees/taga, 20" veljed, DLS heli, vihmasensor, topsihoidjad ees/taga,
kompuuter, webasto jms.
Meeldib see, et gpsi järgi 93km/h on 1600rpm, mootor nagu nurruks omaette vaikselt. Ning ülikerge rool meeldib samuti, kiirusetundlik peaks see siis
olema.
Andmete järgi 450nm 1400rpm pealt, 165kw, 7.3 sajani, 6.5l maanteel, max 243km/h.
Hetkel olen vahetanud esisillas ülemise õõtsa-selle peale kulus 13h.
Pole kunagi sellise sillaga tegemist olnud ning ei osanud oodata, et alumiiniumi sees olev polt ei anna end mitte mingitki moodi kätte. Sai
kuuma/külma korduvalt, pekstud nii, et lausa kahju hakkas. Lõpuks puurisin välja. Ees piduriklotsid said ka uued kuna kohe oli metall vastu metalli
minemas.
Vigadest:ketihääl käivitades kas külmalt või mingi 15m seisnuna, kestab ca 1-2sekundit. Pidi olema ülemiste ketitaldade/pingutite viga. Ja mingid
väikesed nokitsemised veel, eelmisel c6el polnud ühtegi viga kuna see oli nagu uus nii seest kui väljast. Praegusel on kivirahe esitiibade alt värvi
ära söönud jms. Eks ise avastan ka alles autot.
Plaanidest ketid korda, chip, sees kõik liistud ära vahetada, rohkem nagu ei oskagi teha temaga. Veljega on nii ja naa, pole nii suurt velge omanud
kunagi, vb vahetan väiksemate vastu.
Mõni pilt ka:
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 09.05.15 19:27
|
|
|
Sellel autol sa vaevalt pääsed ainult ülemiste ketipingutite vahetusega. Need ketid tegid tal juba ostes häält ja järjest hullemaks see läks ja kui
siin foorumis 3,0 teemasi lugeda siis ütlevad enamus, et kui juba ülemised hakkavad häält tegema ja kohe sellega ei tegele siis tuleb kogu kompott
vahetada. Palju välja käisid selle eest kui saladus pole? Webastot tal ka peal ei tohiks olla. Millegipärast on number ka ära vahetatud.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.15 19:30
|
|
|
Ketid teevad ainult käivitamisel häält. 8000käisin välja, mulle öeldi et webasto on peal. Numbri tahtis eelmine omanik tagasi saada.
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.15 19:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harri_K
ning vähemalt hetkel võin öelda, et mugavamat igapäeva liikurit pole mul olnud.
|
Pidin juba küsima hakkama, et mis juustudega sa siis siiani sõitnud olen aga lugesin edasi, et sportistmed Tavaliste istmetega C6 on küll alla keskmise mugav sõita.
|
|
|
Oja1
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: S5 & X5
|
postitati 09.05.15 20:46
|
|
|
Velgi vahetama hakkad, siis anna teada. Võimalusel võin sulle pakkuda ka R17 velgi.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.15 18:59
|
|
|
Sigaelmar, mugavaks teeb pigem automaatkast ja et auto jaksab end inimlikult liigutada. Mul terve elu lahjad autod olnud.
Oja1, mul 17" veljed olemas. Neid 20" vahetaks ainult C5 RS6 18" velgede vastu või müüks sulas.
Milles võib viga olla, ostes müüja näitas, et kärukonks toimib aga peale seda lõi tule, et konks on avatud kuid ei liigu kummalegi poole. Pagasnikus
vilgu punane tuluke, proovisin liigutada mida liigutada andis aga ei miskit.
|
|
|
ralf
klubiliige
Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6c6q,2*c4tdi,b4,a5,SQ5
|
postitati 15.05.15 19:33
|
|
|
Mul autol sama konks ja peale käru vedamist näitas ka,et konks avatud.Konks polnud lihtsalt pesas korralikult.Proovi konks uuesti veo asendisse
saada ja lükka uuesti veo kinni.Kui konksu harva kasutada,siis käib veits raskemalt ja peab käega kaasa aitama.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.15 22:10
|
|
|
Konksuga pole siiani asja jonksu saanud.
Mõlemad sillad sai paika panna, muidu kalla ja talla.
|
|
|
q_max
huviline
Registreerunud 11.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3.0TDIq '04
|
postitati 30.05.15 08:28
|
|
|
Mul sama aasta ja auto, palju su autol läbisõit on?
Tee paar pilti seest ka, sul kõvema varustusega kui minul, tahaks vaadata võrrelda
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.15 10:47
|
|
|
Pildid eelmise omaniku poolt. Ega need C6 sisud ongi laias laastus
ühesugused, roolid jms.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.15 14:45
|
|
|
Täna tehti diagnosti autole kuid kärukonksu veast ei olnud arvutil aimugi, imelik värk. Muidu mootor ja kast olid kenasti veavabad ja pihustid
normipiires.
Ah ja nii muuseas sai C5 4.2ga joonestatud, ning minu oma venis vaikselt eest minema, aga eks aastad ole oma töö 4.2le jätnud kuna minu oma 7.3 ja 4.2
on andmete järgi 7.1 sajani.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.15 19:18
|
|
|
Ülemised ketipingutid vahetatud ning vaikus majas käivitamisel.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.15 14:25
|
|
|
Kärukonksu saaga sai ka täna lõpu, nimelt seda nuppu pidi natuke kõvemini keerama, st tross avab mehaaniliselt konksu lukusti aga ma keerasin õrnalt
siiani seda. Imelik kohe kui ei kisenda igal käivitusel, arvuti ei
näidanud ka midagi selle kohta.
|
|
|
Oja1
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: S5 & X5
|
postitati 15.07.15 21:48
|
|
|
Võib vist endiste alla liigutada kuna vahetati BMW E60
530d vastu.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.15 16:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Oja1
Võib vist endiste alla liigutada kuna vahetati BMW E60
530d vastu. |
Ei vahetanud vaid müüsin maha. Võib lukku panna jh.
|
|
|