Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 132 kw aut tiptronic quattro pump. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1566)
mosse1
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.15 19:57 Tsiteeri
132 kw aut tiptronic quattro pump.

Tere, sai vist ostetud vale pump audile a8 d2 2000a 132 kw 2,5 tdi. Originaal kood 059 130 106 E ja uuel 059 130 106 L. Käima ei läinud aga kui süüte sisse keerad hakkab pump häält tegema nagu iniseb või ragiseb ennem järgi ei jätta kui aku juhe maha. Mis viga kas vale pump või saab kuidagi masinaga seda kokku ajada. Diagnostika näitab mingit NEEDLE viga ja seda et AJU EI SUHTLE VIST PUMBAGA KORRALIKULT. Pumba pöörlemist samas näitas vist. Ja midagi veel. Öeldakse et ainult proovides ja küsides saab targaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mosse1
huviline

Registreerunud 06.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.15 19:59 Tsiteeri

Uus pump tuli samuti aut tiptronic quattro pealt auto vaid a6 c5 ja 2002a.

audimees001
huviline

Registreerunud 10.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.15 20:20 Tsiteeri

Ei hakka see L koodiga pump sinu a8 peal käima. Korra oli teil see postitus, siis ka seletasin. E koodiga on vanema tüübi pump mida kasutati ka 2002 aasta autodel veel. L koodiga uuema tüübi pump. See ei tähenda, et tuli samamoodi 132kw pealt. Mul oli müüa 2002.aasta a8 pump sama koodiga E. Kliendil oli vaja aga L koodiga ja Reval auto ütles, et Minu E koodiga pump seal kohe kindlasti käima ei hakka. Pumpasi üldse 5 erineva koodiga neil. Pooled pooltega sobituvad kokku. Alati ei pea sa kood olema ja saab revalist küsida sobivust enne ostu. Kuid jah L ja E omavahel kokku ei sobi. Kinnitust minu jutule võite küsida Revalist.

Näide: Minult küsiti 2002 aasta a8 küljest pumpa, mis oli E koodiga ja küsijal oli 2002 aasta A6 c5 sama mootori ja kastiga ja quattro ja pump peal L koodiga. Temal See minu a8 E koodiga pump poleks sobinud. E koodiga pidi leidumagi nagu aru sain a8 peal ja siis Allroadide peal.

Parimat!

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]