Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Õlituli (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1413)
Al
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: B3 ja C4 Audid

postitati 06.04.05 17:26 Tsiteeri
Õlituli

Mu audi 80-nel (B3,1987a.,1.6 55kw karpa mootoriga) viimasel ajal tekkinud selline jama ,et külmalt käivitades ei kustu õlituli kohe ära ,vaid jääb mingiks 1-2 sekiks põlema ,või kustub siis kui kohe gaasi anda.Kui mootor soe või kui enne käivitamist korrakski käinud siis kustub õlituli teisel käivitamisel momentaalselt ,ainult kui seisnud siis selline jama,enne pole nii olnud.Mul muidu õli mootoris natuke üle normi kah ,peale eelmist õlivahetust ,mis oli u 1500 km tagasi ,varda peal u 5mm üle max,kas see midagi ära rikkunud ja nüüd hakkab perse minema või?Või on jama selles ,et olen koguaeg mootori, toore klapi viimseni välja tõmmates ja enne käivitamist korra gaasi laksates, käima pannud.Läheb nii alati paugupealt käima ,isegi talvel .Võibolla pole see hea?Muidu sõites, ei hakka õlituli kunagi põlema.On põhjust muretseda või?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
colera
huviline

Registreerunud 25.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4.2Q

smile.gif postitati 06.04.05 18:56 Tsiteeri

Vot selle liigse õliga selline asi et kui seda normaalsest yle on võib tekkida probleem tihenditega ja muu sellisega (enam ei pea ja akkab õli välja ajama) vbla vaatad yle nt. õli surve anduri..ja seejärel juba tõsisemalt uurima ...

mmm...audi :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Al
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.05 19:04 Tsiteeri

Kui tihendites probleem oleks ,siis peaks olema ju ka märgatav õlikadu ,aga seda pole.Kui õli kuhugi kaoks siis peaks ju ka sõites tuli märku andma,varda pealt näha olema jne.Just külmalt käivitades olen viimasel ajal seda tähele pannud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
colera
huviline

Registreerunud 25.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.05 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Al
Kui tihendites probleem oleks ,siis peaks olema ju ka märgatav õlikadu ,aga seda pole.Kui õli kuhugi kaoks siis peaks ju ka sõites tuli märku andma,varda pealt näha olema jne.Just külmalt käivitades olen viimasel ajal seda tähele pannud.

See tihendite teema oli liigse õlikoguse kohta..selle tule probleem võib olla õli surve andur nt..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 06.04.05 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: colera
Tsitaat:
Algselt postitas: Al

See tihendite teema oli liigse õlikoguse kohta..selle tule probleem võib olla õli surve andur nt..

Kas asi tekkis peale õli vahetust? Kui jah. Siis võib olla probleema ka uues õlifiltris.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Al
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.05 19:47 Tsiteeri

Ei ,probleem ei tekkinud kohe peale õlivahetust ,õlivahetus oli juba rohkem kui pool aastat tagasi .Aga see jama on alles nädala nii olnud.Õlisurve ei lähe külmalt käivitades momentaalselt üles.

colera
huviline

Registreerunud 25.02.05
Kasutaja on eemal

cool.gif postitati 06.04.05 20:29 Tsiteeri

Nu vaheta andur ära ...kui asi ei toimi..akka lähemalt asja uurima..ei oska keegi nii täpselt öelda milles asi..

hullmaks
huviline

Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.05 06:02 Tsiteeri

kas sul õlivahetusel pandi rohkem õli sisse või on see kusagilt tekkinud?kas õlivarrast nuusutades on tunda bensiinilõhna? see 1-2 sekki ei tohiks suur probleem olla, süsteem valgub öö jooksul õlist tyhjaks ja selle täispumpamiseks see aeg kulubki on minu arvamus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.05 07:24 Tsiteeri

see pidi normaalne olema jah. mul samamoodi külmalt käivitades jääb paariks sek-iks põlema ja mootor klõbistab ka nagu oleks üle öö diisliks saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mag
huviline

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80(B3) 1.6

postitati 08.04.05 12:45 Tsiteeri

Tegelesin just eile sama asjaga - olid samad sümptomid aga hommikusel käivitamisel põles õlituli mitte ainult 1-2 sek. vaid ~10 sek. Asja lahendus oli mootori sisepesu + õlivõtturi sõela puhastamine sodist.
Täna hommikul käivitamisel ei teinud ükski tõukur ainsatki tiksu. Samuti peale peenestamist oli asi vaikne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 23.12.07 15:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mag
Tegelesin just eile sama asjaga - olid samad sümptomid aga hommikusel käivitamisel põles õlituli mitte ainult 1-2 sek. vaid ~10 sek. Asja lahendus oli mootori sisepesu + õlivõtturi sõela puhastamine sodist.
Täna hommikul käivitamisel ei teinud ükski tõukur ainsatki tiksu. Samuti peale peenestamist oli asi vaikne.

Olen kuulnud, et vanale mootorile ei soovitata eriti seda sisepesu, kuid miks pole ma siiani veel aru saand.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.7% - SQL: 79.3%]