Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: orig. plekkveljed värvi alla? (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1141)
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 06.04.05 13:44 Tsiteeri
orig. plekkveljed värvi alla?

Hei,

tekkis küsimus, et milline võiks välja näha B4 originaalplekkveljega, kui see puhtaks nühkida ning katta näiteks hõbedase (võib ka mõnda muud värvi) velje värviga?

Must sinna konkreetselt ei sobi...

Väga kole?

Pole nagu märganud selliseid isendeid ja ei hakkaks ehku peale katsetama. :D

Teemaks siis kuna valusi pole eelarves ette nähtud, kilpe ei taha rohkem narkaritele osta, aga välimus võiks olla ikkagi vähe viisakam...

On keegi kohanud kuskil sellist, arvamused, kellelgi ehk piltegi pakkuda mis selle tulemusel välimusega juhtub?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 06.04.05 14:01 Tsiteeri

B4 15" originaali maitea, see siuke tavaline vist. B3 14" originaal jäi küll päris kena. vaata minu A80 teemat. Seal ka pildid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 06.04.05 14:19 Tsiteeri

Tsitaat:

B4 15" originaali maitea, see siuke tavaline vist. B3 14" originaal jäi küll päris kena. vaata minu A80 teemat. Seal ka pildid.

Seal on vähe teistsugused veljed ja tõepoolest päris kenad.

mul B4 all sellised:
(on küll häbi et hetkel auto pesemata :D)

http://elec.dyn.ee/~eham/velg.jpg

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 06.04.05 14:41 Tsiteeri

nu lase siis liivapritsiga puhtaks ja korralik krunt selga ja seejärel näiteks titaani imiteeriv hall metal selga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Unn66
huviline

Registreerunud 27.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Rahulik A6

postitati 06.04.05 15:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: galen
Hei,

tekkis küsimus, et milline võiks välja näha B4 originaalplekkveljega, kui see puhtaks nühkida ning katta näiteks hõbedase (võib ka mõnda muud värvi) velje värviga?

Must sinna konkreetselt ei sobi...

Väga kole?

Pole nagu märganud selliseid isendeid ja ei hakkaks ehku peale katsetama. :D

Teemaks siis kuna valusi pole eelarves ette nähtud, kilpe ei taha rohkem narkaritele osta, aga välimus võiks olla ikkagi vähe viisakam...

On keegi kohanud kuskil sellist, arvamused, kellelgi ehk piltegi pakkuda mis selle tulemusel välimusega juhtub?
Tre,vaata minu autu pilte seal mul värvitud plekkveljed all.http://pilt.ee/unn66

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.4% - SQL: 66.6%]