Lehekülgi: 1 2 |
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 09:28
|
|
|
Audi S4 300kw auto24.-s
Kas on kellelgi informatsiooni auto24.-s müügiloleva S41999.a.300kw auto kohta?Tundub olevat hea pakkumine hobiautoks.Võimalik,et autot on kuskil
põhjalikult arutatud,kiirotsinguga ei leidnud eriti midagi.Oleksin tänulik igasuguse infi eest.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 14.02.15 09:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Apologeet
Kas on kellelgi informatsiooni auto24.-s müügiloleva S41999.a.300kw auto kohta?Tundub olevat hea pakkumine hobiautoks.Võimalik,et autot on kuskil
põhjalikult arutatud,kiirotsinguga ei leidnud eriti midagi.Oleksin tänulik igasuguse infi eest. |
Ja millisest masinast siis täpsemalt jutt?
|
|
|
|
MB1
huviline
Registreerunud 18.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C3 2,5td 88kw 1990a.
|
|
ziimukaz
huviline
Registreerunud 07.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0 Q
|
|
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 10:56
|
|
|
AudiS4 300kw auto24.-s
MB1,aitäh,just see
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 11:05
|
|
|
MB1,aitäh,just see |
Kas ajab niipalju peale, et ei jõua alt ära kulutada, ehk siis mis põhjusel just see peavalu endale vaja.
|
|
|
|
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 11:26
|
|
|
Aitäh,ziimukaz,paistab,et muumitrollil jäi auto millegipärast ostmata...
|
|
|
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 11:42
|
|
|
yanekk,nüüd küll ei saanud aru,mida pead silmas ,,ei jõua alt ära kulutada"?Mingi Haapsalu kohalik släng?Väike laupäevane hommikune samakas,või
lihtsalt mölapidamatus?
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 12:28
|
|
|
yanekk,nüüd küll ei saanud aru,mida pead silmas ,,ei jõua alt ära kulutada"?Mingi Haapsalu kohalik släng?Väike laupäevane hommikune samakas,või
lihtsalt mölapidamatus? |
Kas rahakott on nii suur, et seda masinat pidada?
See et see masin sellist raha hetkel maksab on juba teine teema.
Sama summa eest veel samasuguseid masinaid müügis.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 14.02.15 12:51
|
|
|
Kas mitte sa, yanekk, mingis võistluste teemas ei rääkinud sellest masinast? Et ei pidanud kuigi hästi edasi liikuma see masin. Vot ei mäleta enam,
kas võrreldi stock seades s-i või rs4-ga. Ei suuda seda teemat ka enam leida.
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 13:28
|
|
|
Seesama masin, kuid aega on sellest palju möödas, mis seisus hetkel ei tea.
Kui see toonane "kvaliteetene kiletamine" ajas juba südame pahaks, siis mida oodata masinast endast.
|
|
|
|
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 15:43
|
|
|
No vot.Hakkabki vaikselt vastuseid minu postitusele tulema.Suur tänu!Eriti yanekkile .Sain teada,et vaatluse all oleva auto kiletamine oli okse.Ja et
praegu ei tea kas on ikka okse.Ja et kuskil võistluste vist ei olnud minek piisav.Mis puutub huvilise Apologeedi rahakoti paksust,siis selle kohta
võiks klubiliige yanekk ju avada mingi vabateema.Või kui huvi on eriti sügav,kasutada lihtvõimalust,mida nimetatakse googeldamiseks.Saaksid palju
huvitavat infot .Profiil on ju vabalugemises.Paar hiireklikki,ja ongi minu rahalised võimalused ligilähedaselt selged.Muidugi laseks ma auto üle
vaadata kuskil Jõujaamas või VKM-is.Mõtlesin lihtsalt,et siia foorumi on kogunenud selline Audisid armastav sõbralik rahvas.Milleks mul seda
konkreetset autot vaja on,see vist ikka minu oma asi.See auto tundus lihtsalt selline intrigeeriv.Minu jaoks auto olnud alati midagi rohkem kui tükk
rauda.Vist selline autopede.Siiamaani rohkem ameeriklaste armastaja.Aga mulle selge,konkreetset infi selle auto kohta vähe.Kui midagi selgub,annan
Foorumis teada.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 14.02.15 16:00
|
|
|
No vot.Hakkabki vaikselt vastuseid minu postitusele tulema.Suur tänu!Eriti yanekkile .Sain teada,et vaatluse all oleva auto kiletamine oli okse.Ja et
praegu ei tea kas on ikka okse.Ja et kuskil võistluste vist ei olnud minek piisav.Mis puutub huvilise Apologeedi rahakoti paksust,siis selle kohta
võiks klubiliige yanekk ju avada mingi vabateema.Või kui huvi on eriti sügav,kasutada lihtvõimalust,mida nimetatakse googeldamiseks.Saaksid palju
huvitavat infot .Profiil on ju vabalugemises.Paar hiireklikki,ja ongi minu rahalised võimalused ligilähedaselt selged.Muidugi laseks ma auto üle
vaadata kuskil Jõujaamas või VKM-is.Mõtlesin lihtsalt,et siia foorumi on kogunenud selline Audisid armastav sõbralik rahvas.Milleks mul seda
konkreetset autot vaja on,see vist ikka minu oma asi.See auto tundus lihtsalt selline intrigeeriv.Minu jaoks auto olnud alati midagi rohkem kui tükk
rauda.Vist selline autopede.Siiamaani rohkem ameeriklaste armastaja.Aga mulle selge,konkreetset infi selle auto kohta vähe.Kui midagi selgub,annan
Foorumis teada. |
See oli kunagi Yanekki auto ja sel ajal oli kindlasti väga heas korras. Hetkel enam midagi head ei ootaks. Rahakoti küsimus oli ilmselgelt
sellepärast, et auto hind on odav. Paljud aga ei arvesta, et selle auto hoolduskulud on ikkagi suured. Paljud teevad selle vea ja ostavad, kui üleval
pidada seda ei suuda. Lõpuks ongi hunnik ronte müügis ja kõik räägivad, et nende mootorid ei kesta ja mõttetud autot jne.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 16:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
See oli kunagi Yanekki auto ja sel ajal oli kindlasti väga heas korras. |
See pole kunagi minu oma olnud, see valmis enamvähem samal ajal kellegi paksu rahakotiga tegelase tellimusel.
Või kui huvi on eriti sügav,kasutada lihtvõimalust,mida nimetatakse googeldamiseks.Saaksid palju huvitavat infot .Profiil on ju vabalugemises.
|
Võtan osa oma sõnu tagasi .
Kuna algselt tundus järgekorde kõvatamisega uue kasutaja poolt, minu vabandused.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 14.02.15 16:45
|
|
|
Võime selle üle vaadata, me mõne sellise mootoriga auto ikka oleme seadistanud/ehitanud/omame
Ma nägin konkreetset isendit viimati vast ca 2-3a tagasi, sellest ajast on hulk aega merre voolanud...
Hetkel ei oska öelda, mis seisukorras olla võib.
Kui raua tükid on terved, siis iseenesest on selle raha eest ju omajagu asju.
Välimus on minu arvates täiesti rõve, mina teeks selle originaaliks ning ka cooleri viskaks sealt minema ja paneks SMIC + WMI, aga need on üsna
marginaalsed kulutused tegelikult.
Tuleb lihtsalt tehnika üle vaadata ning kui ta on korras, siis miks mitte. Panna veel 3-4 tuhat sinna juurde, et teha välimus viisakaks ja metapritse
panna koos seadistusega ning peaks saama mõnusalt kiire auto.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 16:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
See oli kunagi Yanekki auto ja sel ajal oli kindlasti väga heas korras. |
See pole kunagi minu oma olnud, see valmis enamvähem samal ajal kellegi paksu rahakotiga tegelase tellimusel.
|
Minu viga. Seal teises teemas viimases postituses mõtlesin, et sama auto vana müügi link.
Life is tough.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tuleb lihtsalt tehnika üle vaadata ning kui ta on korras, siis miks mitte. Panna veel 3-4 tuhat sinna juurde, et teha välimus viisakaks ja metapritse
panna koos seadistusega ning peaks saama mõnusalt kiire auto. |
Kuna sa oled vist viimane kes nii seda, kui minu vana viimati siit seltskonnast näppinud on, siis kumb oli paremas seisus.
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 14.02.15 19:22
|
|
|
"Olemas arved tehtud töödest ja asjadest üle 30000€ väärtuses..."
...vb. mõtlen liialt majanduslikult, kuid jah ....
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 20:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
"Olemas arved tehtud töödest ja asjadest üle 30000€ väärtuses..."
...vb. mõtlen liialt majanduslikult, kuid jah .... |
Mul on auto peale läinud üle 5k 3a jooksul. Ja ikka vajaks tegemist. Oleneb ju kõik ka ajavahest.
Life is tough.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 20:26
|
|
|
Sa vaata nüüd veel 2 korda pilte, eriti seda esimest, ja siis hommikuks on sul selge, et seda ei tule mitte vaatama minna, vaid suure ringiga mööda
käia ja teha näole ilme, et ei märganud.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.02.15 21:24
|
|
|
Tuleks leida võimalikult odav, kuid kere poolelt igati OK isend ja tehnika ringi visata - saaks ju vägeva kompoti kokku küll .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Apologeet
huviline
Registreerunud 13.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 21:28
|
|
|
Yanekk,saan tegelikult aru,miks nii okkaline olid.Igatahes Sinu osalised vabandused rõõmuga vastu võetud.Mis puutub raha kulutamisse hobiautosse,siis
olen kursis.Omasin kolm suve C6 Vette superchargerit,mis oli kindla ajalooga tunnustatud USA tuuningugaraa˛is järele aidatud ja ometi pärast
sihipärast kasutamist tuli kaks korda tugevdatud kasti remontida.Õlid 5000km.jne.,jne.Ei tea,vaatamata kõigele olin väga rahul.Antud juhul oleks olnud
soov ühel päeval kraapida mõne pädeva inimese nagu prj ust ja paluda vanake reanimeerida.Tunnistan,,et lasin vist müügikuulutuses olevast ilukõnest
ennast veidi hüpnotiseerida.Aga äkki on kõik õige,või siis pool.Või veerandki.Saaks 10-12t.-ga ilusa tulemuse.No aga välimus-eks ta veidi Kopli poole
kisu,aga see on väike probleem.Tehtav.Teisi pakkumisi,ka stockis nagu pole.Oleks seekord tahtnud just seda 2,7V6-t.Mitte V8-t.Tõenäoliselt siiski,kui
olla realist,on asi tõenäoliselt mäda.Aga uskugem siiski imesid!Vaatan mingil ajal asja üle ja annan teada.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 21:50
|
|
|
Saksast ehk saaks veel midagi. Ma kogu aeg mõtlen, kuhu kaovad need essid ja emmid, järjest vähem on neid müügis - ja järeldus, nad lihtsalt kõik ongi
p**se keeratud. Ainult Saksamaal on veel korralikke saada, kõrge hinnaga ja seda just selle pärast, et krdi meie maa lammastel on vaja ikka B5 külge
see rõve B7 võre aretada või M3 orig. stangede asemele mingi Läti toodang kruttida. Veljed ka kindlasti Black & Chrome. Oleks minu teha, ma ei
laseks ühtegi sellist ülevaatuselt läbi. Ja sellel räimel polegi ülevaatust, st ilmselt keegi peale minu mõtleb ka veel õiges suunas.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.15 22:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic
Saksast ehk saaks veel midagi. Ma kogu aeg mõtlen, kuhu kaovad need essid ja emmid, järjest vähem on neid müügis - ja järeldus, nad lihtsalt kõik ongi
p**se keeratud. Ainult Saksamaal on veel korralikke saada, kõrge hinnaga ja seda just selle pärast, et krdi meie maa lammastel on vaja ikka B5 külge
see rõve B7 võre aretada või M3 orig. stangede asemele mingi Läti toodang kruttida. Veljed ka kindlasti Black & Chrome. Oleks minu teha, ma ei
laseks ühtegi sellist ülevaatuselt läbi. Ja sellel räimel polegi ülevaatust, st ilmselt keegi peale minu mõtleb ka veel õiges suunas.
|
Ostan m3(või S-i), olen kõva mees. Siis sõpradega klappime kütte ja ongi chill. Pärast remontida ei suuda a jama. Sõidan, kuni mootor kottis ja müün
varuosadena. Kahjuks siuke suhtumine paljudel, kuna autod odavad ja ülalpidamine kallis. Lihtsalt masendav. Ise, kui ostaks S-i, tahaks kõiki hooldusi
ka näha. Kui näidata pole, siis sry. Mul pole seda jama vaja.
Life is tough.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |