Pealkiri: Audi a4 1.9 85kw sooja mootoriga ei taha hästi käivituda.
(Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2258)
sull1986
huviline
Registreerunud 17.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4
postitati 31.01.15 17:04
Audi a4 1.9 85kw sooja mootoriga ei taha hästi käivituda.
Tere uurin mis kogemused on teistel Audi a4 1.9 85kw 2004a ei taha soojalt käivituda külmast peast läheb plaksust. Elektri vigu ei ole. Olen kuulnud
et see võib aju probleem olla aga kess selle kindlaks teeks. Olen kuulnud et keegi tallinna kandis tegeleb sellega aga kess ei tea
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Algselt postitas: sull1986
Tere uurin mis kogemused on teistel Audi a4 1.9 85kw 2004a ei taha soojalt käivituda külmast peast läheb plaksust. Elektri vigu ei ole. Olen kuulnud
et see võib aju probleem olla aga kess selle kindlaks teeks. Olen kuulnud et keegi tallinna kandis tegeleb sellega aga kess ei tea
Saan aidata vea parandamisega Tallinnas. Kõige lihtsam kindlaks teha on ühendada lahti jahutusvedeliku temperatuuri andur.
Registreerunud 17.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4
postitati 23.02.15 13:49
Sai täna proovitud. Kui anduri tagant juhe lahti võtta läheb ilusti tööle. Sai uus andur pandud aga ikka ei lähe käima läheb aga pika ketramisega see
masin peaks ju plaksust käima minema.
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Tegu käivituskaardist tuleneva nähtusega, kus temperatuuriga üle 70 kraadi peab käivituseks olema vähemalt 250rpm. Kui starter seda lüüa ei suuda, on
tulemuseks ebameeldiv viivitus. Aitab starteri taastamine, uus starter või tarkvaraparandus.
Vigane kaart
Korras kaart
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]