Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Airbagi aju (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 735)
mägiaivar
huviline

Registreerunud 20.01.15
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.15 13:15 Tsiteeri
Airbagi aju

Tere! Sügisel hakkas nimelt minulgi airbagi tuli armatuuris põlema. Diagnostist öeldi et aju läbi. Nüüd siis uuringi vaikselt järgmist aju. Olen näinud netis müügil olevaid ajusid milledel on peal mingi kood ja siis koodi lõpus üks täht. Siit ka nüüd minu küsimus, et kas pean otsima sama tähega aju? Kuskilt siit foorumist lugesin, et see täht on vastavalt airbagide arvule autos vms?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sir-mac
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 4,2 Avant

postitati 20.01.15 13:24 Tsiteeri

Kõige kindlam on loomulikult soetada uus aju, mis on täpselt sama tootekoodiga, sest sellega on garanteeritud sama arv airbag´ide toimetamine. Karbikesi pidavat saama ka ümber programmeerida, kuid kuna ei ole IT-inimene, jätan selles osas vastuse spetsialistide kanda. Kogu toiming võib vajada ikkagi ka arvuti abi, et viia vastavusse 5-e kohaline softcode nr. Muidu jääb tuli armatuuris ikka lõbusalt särama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ahtisaar
huviline

Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6

postitati 20.01.15 16:45 Tsiteeri

Ajude kujud on ka erinevad ise olin sama dilemma ees. numbrid olid samad kuid täht numbrite lõpus oli teine. Samas tuli ka arvutiga ajul patjade arv paika ajada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.1% - SQL: 75.9%]