polesinuasi
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80, 91 a., 1,6
|
postitati 21.03.05 09:05
|
|
|
sumbuti ots murdus ära
Avastasin siis enda üllatuseks, et sumbuti ots enam auto tagant ei paista. Uurisin lähemalt: u. 25 cm otsik on ära murdunud ja u. 20cm torujupp on
ainult potshka küljes.
Kas tuleks kiiremas korras kogu sumbuti lasta ära vahetada? Ja kus tasuks sellist tööd lasta teha Tallinnas ning palju kogu see lugu maksma võiks
minna?
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 21.03.05 10:08
|
|
|
sellise tühja kasutajaprofiili kohta tuleks vastata su küsimusele, et otsi koht kus sumpse keevitatakse ja saad oma küsimutele vastuse, onju.
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
|
polesinuasi
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80, 91 a., 1,6
|
postitati 21.03.05 15:08
|
|
|
lukas, mida sa seal profiilist siis nii väga näha tahtsid? kui aega saan siis täiendan.
Asi selles et sumpa otsa kahjuks pole, ei tea tõesti, kus ja millal täpselt ära kadus. Mõtlesin tõesti, et ehk oleks mõttekam kogu sumpa ära lasta
vahetada, muidu varsti teisest kohast pooleks. Või ei tasu üldse vaeva näha ja sellisega edasi sõita?
|
|
|
hullmaks
huviline
Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.05 16:18
|
|
|
eks seda peabki altpoolt vaatama, mis seisukorras ülejäänud väljalasketorustik on, kas tasub keevitada või vahetada. Kui suur häda käes siis mul on
Tallinnas mustamäel tagasihoidlk kanaliga garaas kus ma vaikselt nokitsen, keevitus on ka olemas.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 22.03.05 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: polesinuasi
lukas, mida sa seal profiilist siis nii väga näha tahtsid? kui aega saan siis täiendan.
|
tahtsin näha, et kas põhjuseks võib olla vanus või sugu, et sa sellise küsimuse üldse esitasid. Mul jäi mulje, et ega sa ikka ise sinna autoalla seda
sumpsi ikka vaadanud küll ei ole. Ja maru raske on siit distantsilt hinnata, milline osa vahetamist vajaks. Samuti ei oska ju keegi sulle ühtegi
töökoda soovitada kui ei tea su asukohta.
|
|
|