Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: PROBLEEM EEMALDATUD Audi 80 b4 armatuur ja näidikute tuled ei põle (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1913)
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.14 19:13 Tsiteeri
PROBLEEM EEMALDATUD Audi 80 b4 armatuur ja näidikute tuled ei põle

Tere,

Probleem siis selles, et autol kadusid ühtäkki armatuur ja teised näidikute tuled. Armatuuris põleb ainult kella tuli ja seegi kustub, kui esituled sisse lükata. Autol kaitsmed ja pirnid kõik terved, eelmine nädal sai ka armatuur maha kistud, et ehk on seal midagi korrast ära, aga silma ei jäänud midagi.
On kellelgi taoline viga olnud või oskab ehk aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
r384n3
huviline

Registreerunud 18.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.9 81kw TDI, Audi 80 B4 Turbo Quattro

postitati 12.10.14 13:41 Tsiteeri

Vaata, äkki on potekast valgus maha keeratud? :) Vasakpoolne nupp siis spidoplokis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.14 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: r384n3
Vaata, äkki on potekast valgus maha keeratud? :) Vasakpoolne nupp siis spidoplokis.

Ei ole. Ja kui oleks siis lisaseierid peaks ikka põlema.

moora772
klubiliige

Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90Q 2.3 100kw 1990

postitati 15.10.14 12:13 Tsiteeri

Kaitse nr 14 oli mul probleemiks sellisel puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.14 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: moora772
Kaitse nr 14 oli mul probleemiks sellisel puhul.
Täpselt sama viga oli muidu? Kaitsme kontaktid olid oksudeerunud või mis viga oli täpsemalt, et probleem eemaldatu sai?

moora772
klubiliige

Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.14 05:35 Tsiteeri

Minul kadusid suvalisel hetkel sõidu ajal tuled armatuurist ja lisakellade tagant, samuti soojendusnuppude tagant.
Minu puhul oli ikkagi kaitsmes probleem ehk see oli läbi. Soovitan ka testriga kontrollida ja veenduda, et kaitse on terve. On juhtumeid, kus näiliselt on kaitse terve, kuid tester näitas katkestust. Uue kaitsmega lahenes probleem.
Soovitaks korra kellade plokk maha võtta ja vaadata, kas pistikud on kenasti taga ja ühtegi pinni ei ole murdunud. Reostaadi võiks ka jah üle kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.14 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Minul kadusid suvalisel hetkel sõidu ajal tuled armatuurist ja lisakellade tagant, samuti soojendusnuppude tagant.
Minu puhul oli ikkagi kaitsmes probleem ehk see oli läbi. Soovitan ka testriga kontrollida ja veenduda, et kaitse on terve. On juhtumeid, kus näiliselt on kaitse terve, kuid tester näitas katkestust. Uue kaitsmega lahenes probleem.
Soovitaks korra kellade plokk maha võtta ja vaadata, kas pistikud on kenasti taga ja ühtegi pinni ei ole murdunud. Reostaadi võiks ka jah üle kontrollida.
Hakkan homme siis uuesti uurima. Mul kadus samuti sõites ja soojendusnuppude tagant ka ei põle.

rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.14 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Uurisin hetkel reostaadi kohta siin foorumis ja olen nüüd suht kindel, et asi selles, kuna salongi ventikas töötab ka ainult neljandal astmel.

rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.14 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rants11
Tsitaat:
Uurisin hetkel reostaadi kohta siin foorumis ja olen nüüd suht kindel, et asi selles, kuna salongi ventikas töötab ka ainult neljandal astmel.

Sai täna siis reostaadile uus termokaitse pandud ja ventikas töötab nüüd kõigil neljal astmel aga tuled ikka ei põle.
Kuskilt lugesin, et keskkonsooli valgustus käib ka läbi reostaadi, vastab tõele?

r384n3
huviline

Registreerunud 18.08.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.9 81kw TDI, Audi 80 B4 Turbo Quattro

postitati 17.10.14 21:04 Tsiteeri

Jah, konsoolivalgus käib ka läbi reostaadi. Võimalik, et spidoplokis reostaadil külmjooted.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.14 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: r384n3
Jah, konsoolivalgus käib ka läbi reostaadi. Võimalik, et spidoplokis reostaadil külmjooted.

Tee mis tahad, aga viga ei leia mitte. Muidu numbri tuled ja kindalaeka tuli põlevad.

moora772
klubiliige

Registreerunud 14.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.14 08:49 Tsiteeri

Lisakellade taga on kellade valgustuse booster relee, vaata see igaks juhuks üle.
Kas sinna vool jõuab?
Kas väljundis vool on?

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 20.10.14 09:10 Tsiteeri

Ma arvan et siiski viga on spidoka küljes olevas reostaadis või on trükiplaadil paar rada maha põlenud. Umbes aasta eest oli mu b4 sama jama ning toona põles spido trükiplaadil paar rada maha. Seda näed ainult siis kui spidoka osadeks lahti võtad. Panin varudest uue plaadi asemele ning valgus tuli tagasi.
Kaitse nr.14 alt tuleb spidosse sisse valgustuse jaoks roheline/hall juhe. Spidost väljub valgustuse jaoks hall/sinine juhe. Seega juhul kui vool sisse tuleb, siis tead kus suunas edasi liikuda.

Indrek06
huviline

Registreerunud 12.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4

postitati 20.10.14 09:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Ma arvan et siiski viga on spidoka küljes olevas reostaadis või on trükiplaadil paar rada maha põlenud. Umbes aasta eest oli mu b4 sama jama ning toona põles spido trükiplaadil paar rada maha. Seda näed ainult siis kui spidoka osadeks lahti võtad. Panin varudest uue plaadi asemele ning valgus tuli tagasi.
Kaitse nr.14 alt tuleb spidosse sisse valgustuse jaoks roheline/hall juhe. Spidost väljub valgustuse jaoks hall/sinine juhe. Seega juhul kui vool sisse tuleb, siis tead kus suunas edasi liikuda.

Täpselt sama viga oli ka minu b4'l mõni aeg tagasi ning põhjuseks oli samuti trükkplaadil läbi põlenud rada. Peale trükkplaadi vahetust toimib kõik taas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.14 13:53 Tsiteeri

Hakkan nv uuesti uurima siis. Tänud.

rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.14 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks

Võtsin ploki maha ja ongi üks rada läbi põlenud.

rants11
huviline

Registreerunud 23.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.14 12:43 Tsiteeri

Sai katkine koht rajal üle joodetud ja kõik toimib taas.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.4% - SQL: 85.6%]