Svensson30
huviline
Registreerunud 22.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.14 16:02
|
|
|
Audi A6 C6 kindalaeka amort.
Tere, sooviks teiste taoliste audi meeste tagasisidet. Nimelt selline asi oli, et ühel hetkel murdus ära kindalaeka luugi liigend või kuidas seda
teisiti nimetada. Kui amort seda lahti tulemist peaks leevendama, siis nüüd kukub kolksuga alla. Igatahes luugi ja amordi vaheline osa. Ilmselt oli
see tingitud sellest, et see see luuk käis suht tuugalt nii alla kui ka üles. Kohe peale nupule vajutust vajus luuk vaid paar cm ise lahti ja siis
jäigi nii seisma ning allapoole pidin teda ise kerge jõuga vajutama, aga need plastikosad on suht õrnad luugi ja amordi vahel.
Sooviks siis tagasisidet, et kas see luugi käitumine on normaalne või amort peaks ikkagi laskma vaikselt luugil alla vajuda ja mingit jõudu siiski
kasutada ei tohiks ? Pole enne sellist autot olnud ja tuttavaid ka kohe käepärast pole, kellel sellist autot.
See liigend sai kokku tagasi sulatatud, kuna vahetada seal midagi ei saa, kui siis juba terve luuk vahetada. Aga ma ei ole kuigi kindel selles
sulatamises ja ostaksin uue amordi kui teaksin, et tegelikult peaks see amort kergemalt töötama.
Pikk jutt väikse asjapärast
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 05.10.14 16:10
|
|
|
Mine telli Revalist uus, suht kuluosa, üldiselt kipuvad talvel külmaga saba andma.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 05.10.14 16:13
|
|
|
Kunagi ühel C6-el sai see amort lahti võetud, "brake cleaneriga" puhastatud, mingi määrdega kokku tehtud ja hakkas normaalselt tööle.
|
|
|
|
Svensson30
huviline
Registreerunud 22.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.14 17:15
|
|
|
No seda ma tahtsingi teada, et kas selline töötamine on ok või mitte
Sest ilusti pehmendab nagu lahti tulemise ära küll, aga siis pean ise teda alla vajutama, ise vaikselt ei kuku. Aga ma ei tea kas peaks kukkuma või
mitte
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 05.10.14 17:24
|
|
|
Vaikselt peab lahti tulema.
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
postitati 06.10.14 11:54
|
|
|
Peab jah vaikselt, aga külmema temperatuuriga läheb ikka vahel jupp aega enne kui lahti tiksub... Võta amort lahti ja määri ära nagu eelpool öeldi.
Omal kahel autol juba seda tööd teinud. Vahest kipub ära surema ka tross mis need kaks ülemist sulgurit lahti tõmbavad laeka küljes, et üldse lahti
saaks.
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
siim1314
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2006 171kw
|
postitati 06.10.14 13:48
|
|
|
Kui keeruline töö seda amorti ja muud süsteemi sealt kätte saada on? Mul ka hoob katki ilmselt, aga siiamaani pole veel lammutama asunud. On mingi
suurem ja aega nõudvam töö või pigem lihtsamate kirjas? Mismoodi töö järjekord peaks üldse olema, kas see süsteem on luugi küljes või laeka enda
küljes?
|
|
|
grossu
huviline
Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Q /B3 Q
|
postitati 06.10.14 19:25
|
|
|
Mu eelmisel C6 audil murdus ka seal see amordi kinnituse plastmasstihvt ära, minu meelest parandasin ma selle äkki väikese naelajupi vms asjaga ära ja
toimis kenasti edasi. Keerulist ei olnud seal midagi.
|
|
|
Svensson30
huviline
Registreerunud 22.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.14 16:11
|
|
|
Mul murdus pigem see liigend ja seal peale sulatamise ei osanud midagi välja mõelda, see liigend on luugi küljes ja selle väikse asjapärast tervet
luuki ka vahetama ei hakka. Proovin esialgu seda puhastamist. Uus amort on 25 euri.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 11.10.14 15:11
|
|
|
Sai enda masinal ka sama asi parandatud, kogu laegas koos raamiga on5-6 kruviga kinni. See välja ja amordile ligipääs olemas. Mul oli samamoodi ära
murdunud ta laeka poolt kinnitusest, ma puurisin väikse augu sinna amordile lõikasin plekist sobiva tüki mis sobib luugi lukustuse avasse panin ta
kruviga amordi külge. Määre peab ka õige olema, igasugust jama ja mingit õli ei soovita kasutada muidu mõne ajapärast sama jama tagasi.
Quattro.
|
|
|
|
siim1314
huviline
Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2006 171kw
|
postitati 23.10.14 09:51