quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 14.03.05 21:04
|
|
|
Arvutialast nõu vaja
Mure järgmine:
Kuidas saan töö juures olevast arvutist juurdepääsu oma koduarvutis olevatele failidele?
Tänan.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Ford
|
postitati 14.03.05 21:09
|
|
|
olenevalt, mis internetipakett sul on (kinnised või lahtilsed pordid)
saad sa kas oma arvutisse teha ftp serveri
mingi juhend, mis otsinguga tuli: http://www.hot.ee/ftp6petus/
või kui on kinniste portidega internet (elioni kodu, kodulahendus 1,2 STV shared jne), siis sa ei saagi otse ligi vaid pead failid kuskile üles panema
hoopis
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 14.03.05 21:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Speiss
olenevalt, mis internetipakett sul on (kinnised või lahtilsed pordid)
saad sa kas oma arvutisse teha ftp serveri
mingi juhend, mis otsinguga tuli: http://www.hot.ee/ftp6petus/
või kui on kinniste portidega internet (elioni kodu, kodulahendus 1,2 STV shared jne), siis sa ei saagi otse ligi vaid pead failid kuskile üles panema
hoopis |
kunagi ammu kui kõik pordid kinni olid . . . jäeti lahti 113 . . . aastaid tagasi oli endal ftp nii püsti. Ei tea kas enam see lubatud on, kuid
proovida tasub.
|
|
|
akselbant
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5TDi Avant atm; Audi A3 1.8; Audi 80 Avant 1.9 TDi, BMW X3 E83 3.0D
|
postitati 15.03.05 09:28
|
|
|
Ei hakka uut teemat alustama!
Mul on probleeme Win XP installimisega uuele arvutile. Nimelt setup kopeerib teatud failid c kettale ja siis teeb arvuti restarti ning peale seda
algab setup otsast peale.
Äkki saate aidata?
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 09:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: akselbant
Mul on probleeme Win XP installimisega uuele arvutile. Nimelt setup kopeerib teatud failid c kettale ja siis teeb arvuti restarti ning peale seda
Äkki saate aidata? |
Võta plaat CD romist välja ja vaata, mis nägu teeb.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 09:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Äkki saate aidata? |
Võta plaat CD romist välja ja vaata, mis nägu teeb. |
Või muuda selle restardi ajal BIOS-est ära first boot device (mis sul hetkel on CD-ROMi peal, kuid siis peale restarti tuleks panna HDD-0 peale),
arvatavasti seal sul see viga ongi jah.
Plaati välja võttes pead selle miski ajapärast uuesti vist sisestama, sest kas mitte ei tahetud ka peale seda plaadilt miskit infot veel? (selles osas
võin ka eksida, ei ole ise proovinud )
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 09:53
|
|
|
Osadel BIOS-del pole HDD kirjas, vaid lihtsalt C. Ära lase ennast sellest tühisest asjast eksitada.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
akselbant
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5TDi Avant atm; Audi A3 1.8; Audi 80 Avant 1.9 TDi, BMW X3 E83 3.0D
|
postitati 15.03.05 10:01
|
|
|
Eespool mainitud võtted said proovitud, aga võta näpust.
Juhul kui kui plaat välja võtta, küsib ta seda pärast tagasi ning kui ma ta siise panen alustab ta ikka otsast peale. Biosis sai kah neid device
muudetud. Ausalt öeldes on mul juhtmed lühises juba...nii väsinud sellest installimisest.
Üks tuttav ütles, et asi võib olla selles, et RAM´i ja PCI suhe on vale ning et seda saab kusagil biosis määrata.
Ootan abi
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 15.03.05 10:26
|
|
|
FSB ja PCI suhe ei mõjuta siin midagi.
BIOS'is määra esimeseks boot device'iks CD-ROM, teiseks kõvaketas. Enne CD-ROM-ilt bootimist küsitakse alati, kas sa tahad sealt bootida ja kästakse
"anykey'd" pressida. Jäta see tegemata ja install jätkub õigest kohast.
|
|
|
|
akselbant
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 10:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
BIOS'is määra esimeseks boot device'iks CD-ROM, teiseks kõvaketas. Enne CD-ROM-ilt bootimist küsitakse alati, kas sa tahad sealt bootida ja kästakse
"anykey'd" pressida. Jäta see tegemata ja install jätkub õigest kohast. |
Kas plaat tuleb siis hetkeks välja võtta, sest vastasel juhul ei küsi ta midagi, vaid bootib kohe CD-ROM´i?
Tänud
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 10:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
"anykey'd" pressida. Jäta see tegemata ja install jätkub õigest kohast. |
Kas plaat tuleb siis hetkeks välja võtta, sest vastasel juhul ei küsi ta midagi, vaid bootib kohe CD-ROM´i?
Tänud |
Ei plaat sel juhul ikka sees... et siis masin teeb restardi ja mitte ühtki klahvi vajutades peaks asi ise õigesse kohta edasi jooksma mitte enam
plaadilt bootima.
|
|
|
|
akselbant
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 10:53
|
|
|
Hmm..keeruline värk, aga kui ma õieti mäletan siis oli mul plaat sees ning klahve ma ei puudutanud ning ikka bootis automaatselt CD-ROM´i ning setup
algas otsast peale. Eks ma proovin õhtul järgi.
Tänud abi eest
|
|
|
Arts
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Coupe GT
|
postitati 15.03.05 10:55
|
|
|
vaata et sul teiseks boot deviceiks oleks ikka kõvaketas pandud. Kui sul seal on kaks cd-romi ja floppy siis võibolla ei küsigi kas bootida cdlt või
mitte.
|
|
|
akselbant
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.05 11:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Arts
vaata et sul teiseks boot deviceiks oleks ikka kõvaketas pandud. Kui sul seal on kaks cd-romi ja floppy siis võibolla ei küsigi kas bootida cdlt või
mitte. |
Ah ei tea..võimalik, et oligi, aga veider on see ikka. Olen mitu korda seda Win installinud vanale arvutile ning selliseid probleeme ei tulnud ette.
|
|
|