Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: myyki (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 1472)
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 11:10 Tsiteeri
myyki

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
swop3
huviline

Registreerunud 29.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.0

postitati 22.09.14 11:40 Tsiteeri

Ise vaatasin seda sama konkreetset isendit, kuid ei teagi miks ma vaatama ei läinud.
Võiksid teha uuemaid pilte, sest need tunduvad otse müügikuulutusest võetuna ( võibolla mälu petab ).
Igatahes jaksu vanakesega ;)

PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 11:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: swop3
Ise vaatasin seda sama konkreetset isendit, kuid ei teagi miks ma vaatama ei läinud.
Võiksid teha uuemaid pilte, sest need tunduvad otse müügikuulutusest võetuna ( võibolla mälu petab ).
Igatahes jaksu vanakesega ;)

Just need on need samad müügikuulutuse pildid, ja just sellisena sai ta ostetud siis nad võivad need samad pildid olla. Autoriõigused siis vanale omanikule.:)

Tuleb ka uuemaid pilte ja tänud esimeste motiveerivate sõnade eest, vana!:D

plz
huviline

Registreerunud 06.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 SEQ; Mazda 6;Mazda 3; cabriolet 2.8 ; MB-w115D; LR FR

postitati 22.09.14 12:40 Tsiteeri

Tahaks natuke norida ja küsida, mis ajast b3/b4 vanakesteks liigituvad!? Edasi noriks pigem ise sellega, et miks nii uus kui saab veelgi vanemad võtta ligi?! Lisaks ei tundu vigade nimekiri ka midagi suurt või erilist, leiab sama vähe kui mitte rohkem enamusel Eesti isenditel tegemist ja aastaarvu poolest 00 lõppu välja. "Õige" vanakese korral pigem loeks juppe/töid/kohti, mis mingit näppist ei tundu vajama - tundub lühem lihtsalt esialgu aga ka see võib varieeruda. Ei midagi halba, niisama tögada. Muidu tundub sile aparaat igati ja paremad pildid alati teretulnud, muretuid kilomeetreid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 13:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: plz
Tahaks natuke norida ja küsida, mis ajast b3/b4 vanakesteks liigituvad!? Edasi noriks pigem ise sellega, et miks nii uus kui saab veelgi vanemad võtta ligi?! Lisaks ei tundu vigade nimekiri ka midagi suurt või erilist, leiab sama vähe kui mitte rohkem enamusel Eesti isenditel tegemist ja aastaarvu poolest 00 lõppu välja. "Õige" vanakese korral pigem loeks juppe/töid/kohti, mis mingit näppist ei tundu vajama - tundub lühem lihtsalt esialgu aga ka see võib varieeruda. Ei midagi halba, niisama tögada. Muidu tundub sile aparaat igati ja paremad pildid alati teretulnud, muretuid kilomeetreid!

Ma ei oska su väidet ümber lükata, et mis ajast need vanakesteks liigituvad. Iseenesest kui sa nii ei arva, on mul hea meel. Uuem ju ikka uhkem? No sõitmist segavaid vigu tõesti pole palju, kuid tegemist vajavad ikka hulk asju. Ei hakanud neid välja tooma, vaid parem üks päev natuke hoogu võtta ja siis ükshaaval piltidega välja tuua.
Töga töga, ma olengi veel "kummipea" sellistes asjades, pole kriitika vastu midagi.
Tänud:)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.09.14 13:19 Tsiteeri

25 aasta vanuse auto kohta ei saagi miskit muud öelda, kui vana, nii et ära muretse, täiesti õige sõnakasutus:P Üha haruldasemaks on need type89 couped muutumas ka. Edu!

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 17:37 Tsiteeri

Siuke küsimus, et mis probleemid võivad esineda, kui süütelukk pole originaal/on vale?

J.Aru
huviline

Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: PMorten
Siuke küsimus, et mis probleemid võivad esineda, kui süütelukk pole originaal/on vale?
Mis sa selle all mõtled? Kui ta töötab siis mina küll mingit probleemi ei näe, ainuke asi, et pead teise võtmega uksi keerama kui pole ukselukkusid ringi vahetatud.

PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: J.Aru
Tsitaat:
Mis sa selle all mõtled? Kui ta töötab siis mina küll mingit probleemi ei näe, ainuke asi, et pead teise võtmega uksi keerama kui pole ukselukkusid ringi vahetatud.

Tegelikult ongi probleem selles, et antud võti ei keera uksi lukku. Mis pidi see asi oleks kõige mõistlikum korda ajada? Seda võtit ma küll kuskilt muretseda ei oska.
Aitäh.

trancer01
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tegelikult ongi probleem selles, et antud võti ei keera uksi lukku. Mis pidi see asi oleks kõige mõistlikum korda ajada? Seda võtit ma küll kuskilt muretseda ei oska.
Aitäh.

Mina isiklikult paneks peale keskluku juhtimis komplekti puldiga,oleks mugav ja hea.Suhteliselt soodsalt saaks samuti hakkama :)

PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: trancer01
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Aitäh.

Mina isiklikult paneks peale keskluku juhtimis komplekti puldiga,oleks mugav ja hea.Suhteliselt soodsalt saaks samuti hakkama :)

Väga hea, panen kõrvataha. Tänud:cool:

PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: trancer01
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Aitäh.

Väga hea, panen kõrvataha. Tänud:cool:

Ehk oskad kuhugi isegi veel suunata mind, kust otsida ja leida võib seda komplekti. See oleks (Y)

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 22.09.14 19:13 Tsiteeri

Oi kus see auto on elu näinud ja viimse 3aastajooksul rihmasid ja rulle vähemalt 5korda vahetatud.

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Crp
Oi kus see auto on elu näinud ja viimse 3aastajooksul rihmasid ja rulle vähemalt 5korda vahetatud.

Jah? Mis sa veel tead sellest:) ?

RS88
huviline

Registreerunud 13.10.13
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D3 2006

postitati 22.09.14 19:27 Tsiteeri

Rõõm taaskord ühte Couped mestis näha. Võiks juba kergetviisi kupeede kokkutuleku teha!

Olgu teed armulised ning rahakott prink!

Not miles per gallon. Smiles per gallon. The real deal.
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RS88
Rõõm taaskord ühte Couped mestis näha. Võiks juba kergetviisi kupeede kokkutuleku teha!

Olgu teed armulised ning rahakott prink!

Ma vaikselt Teie tegemise ka vaadanud, rõõm on minupoolne;)

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 22.09.14 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Olin kunagi üks selle omanikest. Klubiliste endiste all ka mingi teema sellest:)

quote]Algselt postitas: PMorten
Tsitaat:

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
PMorten
huviline

Registreerunud 20.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.14 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Olin kunagi üks selle omanikest. Klubiliste endiste all ka mingi teema sellest:)

quote]Algselt postitas: PMorten
Tsitaat:

Okei, äkki tahate natuke autost rääkida? Väga huvitav oleks. Kaua pidasid,head ja vead.. :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]