Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B7 võtmete kodeerimine. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1711)
Rauno4
huviline

Registreerunud 17.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.14 19:40 Tsiteeri
B7 võtmete kodeerimine.

Tere.

Kas keegi saaks aidata? Nimelt siis probleemiks see, et uksed ei avane enam nupust ja nii mõlemad puldid.
Helistasin esindusse ja sealt vastati et peab nende juurde minema kuna muud moodi uuematel autodel enam ei saa.
Kas see jutt on tõsi? Kui on siis kas keegi oskab ja on võimalust kodeerida võtmeid?

Tervitades,
Rauno

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
meelo
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line

postitati 15.09.14 19:59 Tsiteeri

Uuri juhendit siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 15.09.14 23:46 Tsiteeri

Mul enda B7-mel kahest võtmest üks enam uksi ei ava ja ei lase kodeerida ka. Ilmselt midagi lihtsalt läbi läinud võtmes. Aga muidu ma pean alati peale patareide vahetust ise puldi autoga tuttavaks tegema. See juhend toimib täiesti ja on ise kodeeritavad võtmed (kui mõlemad pole samamoodi katki, nagu minul üks).
Esinduse jutt on pullikaka. Nad tahavad iga asja jaoks et sa kohale läheks ja sult raha saaks võtta. Auto läheb tunnikeseks töösse aga reaalselt võtab liigutus aega minuti. Niimoodi uuendavad nad navisid ka. Mine vii auto sinna, neil asjapulk peab installima ja uuendama seal paar tundi arvutiga mässates. Tegelikult uus plaat läheb sisse ja navi teeb ise kõik ära.

Rauno4
huviline

Registreerunud 17.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.14 18:31 Tsiteeri

Ise kodeerimisest ikkagi ei tule midagi välja. Proovisin igasuguseid variante ja uurisin ka autodatast ja proovisin nende varianti aga ei midagi!
Vb oskab ikkagi keegi soovitada kes mul need võtmed ära kodeeriks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Babyfoot
huviline

Registreerunud 26.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDIQ S-line

postitati 22.11.14 06:50 Tsiteeri
b7 - sama mure

Mina, sama murega, käisin VW esinduses kuna audi oma polnud parasjagu nö. käepärast. Vahetati patareid, ei midagi, juhe järgi.
Öeldi, et mõlemad võtmed aja ära elanud, tuleks uued tellida. Auto ei leia võtmeid üles.. muud ei olegi. Niisamuti öeldi ka mingisuguses auto signalisatsioonidega tegelevas ettevõttes (Kristiines, kuskil Tulika ja Tehnika vahel).

Mul sai kõigepealt üks võti otsa, paari kuu pärast ka teine. Vaatasin, et nö. mittefunktsioneeriv võti vilksutab võtme peal olevat punast tulukest ühe korra. See, mis tol ajal veel avas, kaks korda.

Tea, peaks äkki veel Audi esindusse sättima.

Kui lahenduse leiad, olen tänulik kui jagad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.14 07:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Babyfoot
Mina, sama murega, käisin VW esinduses kuna audi oma polnud parasjagu nö. käepärast. Vahetati patareid, ei midagi, juhe järgi.
Öeldi, et mõlemad võtmed aja ära elanud, tuleks uued tellida. Auto ei leia võtmeid üles.. muud ei olegi. Niisamuti öeldi ka mingisuguses auto signalisatsioonidega tegelevas ettevõttes (Kristiines, kuskil Tulika ja Tehnika vahel).

Mul sai kõigepealt üks võti otsa, paari kuu pärast ka teine. Vaatasin, et nö. mittefunktsioneeriv võti vilksutab võtme peal olevat punast tulukest ühe korra. See, mis tol ajal veel avas, kaks korda.

Tea, peaks äkki veel Audi esindusse sättima.

Kui lahenduse leiad, olen tänulik kui jagad.

"Võtmed aja ära elanud ja B7" - ei ole lihtsalt loogiline eriti veel mõlemad kui just tõesti mingi s... partii!

Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.14 10:23 Tsiteeri

Mina peale aku vahetust kunagi tegin nii:

1. Süüde sisse;
2. Avamise nuppu hoiad paar sekki all;
3. Sulgemise nuppu hoiad paar sekki all;

Teise võtmega sama teema. Mõlemad võtmed said nii õpetatud ja töötavad tänaseni.

Mis seisus patareid on? Mulle on kõrvu jäänud, et mingisugused suvalised patareid sinna ei sobi.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.14 11:37 Tsiteeri

Sai antud teemat pisut googeldatud ja tundub, et päris tihti esinev ja tõsine probleem:

Erinevad variandid, mis meelde jäid:

Kui võti on ala tühjalt või patareita olnud rohkem kui kaks nädalat, ei aita ükski muu alternatiiv kui esinduses vas-iga vms kodeerida.

Vahetati ka esinduses patareisid ja kuu/kahe pärast jälle tühi, probleemi ei leitud, telliti uued võtmed.

Kuskil oli mingi kala, et peale convinience mooduli vahetust hakkas jama pihta.

Kui asi lõppeb uute võtmete tellimisega, siis peaks olema ikkagi viga ebakvaliteetsetes võtmetes või millegis muus sellega seotud. See, et varuvõti, mis sisuliselt kasutamata samuti kiirelt ära sureb ja kui esinduses kodeerimine ei aita-pole loogiline.

Vahest kui igav, aitan 3G+(HN+) softi ja navi uuendusega - lisainfo privasõnumis.
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.9% - SQL: 88.1%]