KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2.0 TFSI S-Line
|
postitati 13.09.14 15:45
|
|
|
A6 C6 - MMI 2G - Mille järgi teha kindlaks navi olemasolu ?
Hei.
Küsimus järgnev:
MMI 2G versioon autos, kuid kui vajutada NAVI nuppu, lööb teate, et "Navigation not installed"
Uurides netis ringi olen saanud aru, et mõnel on aidanud see, et pandud külge navi plaat ja asi on hakanud toimima.
Kuidas ma saan kindlaks teha, et kas minu autol on navi valmidus olemas? - Kas pean ainult muretsema plaadi ja sisestama selle oma plaadimängijasse?
Või peab olema GPS tarvis eraldi kusagil mõni box, kuhu käib plaat sisse?
Pagassis vaskul pool on üks suuremat sorti plokk olemas, kuid ei tea millega on tegu.
Oskab keegi aidata?
USB liidese jaoks pidin vaid soetama 15€ eest kaabli ning kõik hakkas toimima - loodaks, et GPS-iga oleks sama lihtne.
Parimat,
K.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.14 15:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KristoM
Hei.
Küsimus järgnev:
MMI 2G versioon autos, kuid kui vajutada NAVI nuppu, lööb teate, et "Navigation not installed"
Uurides netis ringi olen saanud aru, et mõnel on aidanud see, et pandud külge navi plaat ja asi on hakanud toimima.
Kuidas ma saan kindlaks teha, et kas minu autol on navi valmidus olemas? - Kas pean ainult muretsema plaadi ja sisestama selle oma plaadimängijasse?
Või peab olema GPS tarvis eraldi kusagil mõni box, kuhu käib plaat sisse?
Pagassis vaskul pool on üks suuremat sorti plokk olemas, kuid ei tea millega on tegu.
Oskab keegi aidata?
USB liidese jaoks pidin vaid soetama 15€ eest kaabli ning kõik hakkas toimima - loodaks, et GPS-iga oleks sama lihtne.
Parimat,
K. |
Kui see pagassis asuv näeb välja nagu see must, siis on navi peal...
http://i816.photobucket.com/albums/zz90/57_audi/A6/IMG_3832_zps31e321ea.jpg
Kuna sul seal vaid üks plokk, siis tegu ilmselt raadioga, navi plokk on lisatav, selleks vaja antenn,juhtmestik, dvd navi - kulukas!
|
|
|
|
meelo
klubiliige
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 13.09.14 16:27
|
|
|
|
Kust kaabli hankisid ja kuhu vahele ühendada oli tarvis?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.14 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelo
|
Kust kaabli hankisid ja kuhu vahele ühendada oli tarvis? |
Tal ilmselt AMI kuhu kaabli ühendas, Revalis vist kaabel ca 40 euri, neti avarustest saab ka soodsamalt.
|
|
|
|
KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.14 07:08
|
|
|
mina sain siit samast foorumi kaudu kaabli, tegin ostusoovidesse teema ja pakuti.
Revalist peaks saama kätte 35.- eest.
Käib ta laekasse boksi kõrval asuva kummiluti taha ning midagi muud pole vaja teha.
Navi DVD lugerit taga pagassis ei ole, seega ei ole mul ilmselt võimalusi navi kasutada
|
|
|
KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.14 07:27
|
|
|
Oskab keegi detailselt öelda milliseid seadmeid ma vajan täpselt, et saaks asja toimima?
Millise tootekoodiga DVD-ROM lugejat, milliseid kaableid ja millist antenni?
Võibolla on võimalus leida kusagilt "arvariilistelt" autodelt soodsalt või e-bayst.
Vaadates e-bay'd, siis seal on üpris suur valik..
Paigalduse peaksin ise hakkama saama
Kas klubilistel on kellegil veel A6 C6 2.0 TFSI'd? 2008a. - Huviliste autode alt igaljuhul ei leidnud.
|
|
|
RJanno
huviline
Registreerunud 05.08.14
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2013
|
postitati 14.09.14 08:59
|
|
|
Täiesti mõttetu raha pead sinna alla panema. Tulemiks navi mida nagunii ei kasuta.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 14.09.14 10:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RJanno
Täiesti mõttetu raha pead sinna alla panema. Tulemiks navi mida nagunii ei kasuta. |
Inimesed on erinevad. Mina näiteks 99% ajast olen Eestist väljaspool ja navi igati kasulik. Eks igapäevaselt nüüd ei kasuta, aga palju käin ka
seiklemas ja uutes kohtades.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 14.09.14 12:17
|
|
|
Täiesti mõttetu raha pead sinna alla panema. Tulemiks navi mida nagunii ei kasuta. |
Nõus, ise olen ka auto navi võib olla korra kasutanud paari aasta jooksul. Kui vaja tundmatuid maid avastada, siis tomtom palju etem.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.14 12:34
|
|
|
ok
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.14 20:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Nõus, ise olen ka auto navi võib olla korra kasutanud paari aasta jooksul. Kui vaja tundmatuid maid avastada, siis tomtom palju etem.
|
Nojah aga need ise üles riputatud navid oma juhtmega näevad ju nii rõvedad välja. Inimesed, kelle autol on vilets originaalstereo, ei hakka ju ka
teist sangaga makki kõrvalistme peal hoidma, sest sellel on heli palju etem
|
|
|