marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi
|
postitati 13.07.14 20:57
|
|
|
Küsimus rns-e kohta
Kui võti süütest välja võta,siis on kuulda ,et rns-e ventilaator(jahutus)jääb tööle.
Kardan,et terveks ööks jääb tööle ja hakkab akut sööma.
Kellel on rns-e,kuidas teil on sellega?
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 13.07.14 23:58
|
|
|
Ma siiani arvanud, et see mis seal häält tegema jääb on keerlev navi dvd, mis hoiab end kursis auto asukohaga. Ta ju iga hetk võimeline peale sisse
lülitamist hetkega auto asukohta kuvama. Teised kaasaskantavad navigatsiooniseadmed otsivad päris kaua satelliite. Aga kui see ikkagist on
ventilaator, siis töötav seade ikka soovib jahutust saada.
Samas jäin praegu mõtlema, et mingi pikema aja möödudes jääb auto nn. magama ja ehk siis lülitab selle rns-e ka päris välja? Tihti kui peale pikemat
seismist auto ukse avan (nn. äratan auto üles), siis on kuulda, kuidas rns-e majandab plaadiga.
Proovin autos homme pikemalt istuda peale võtme eemaldamist, et kuulda, kas jääb ka vait, kui unereziim algab.
|
|
|
marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.14 04:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaiks
Ma siiani arvanud, et see mis seal häält tegema jääb on keerlev navi dvd, mis hoiab end kursis auto asukohaga. Ta ju iga hetk võimeline peale sisse
lülitamist hetkega auto asukohta kuvama. Teised kaasaskantavad navigatsiooniseadmed otsivad päris kaua satelliite. Aga kui see ikkagist on
ventilaator, siis töötav seade ikka soovib jahutust saada.
Samas jäin praegu mõtlema, et mingi pikema aja möödudes jääb auto nn. magama ja ehk siis lülitab selle rns-e ka päris välja? Tihti kui peale pikemat
seismist auto ukse avan (nn. äratan auto üles), siis on kuulda, kuidas rns-e majandab plaadiga.
Proovin autos homme pikemalt istuda peale võtme eemaldamist, et kuulda, kas jääb ka vait, kui unereziim algab. |
Võibolla tõesti plaati keerutab.Proovin täna plaadi välja võta ja vaatan mis ta siis teeb
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.14 07:26
|
|
|
See on ikka sedame enda jahutusventilaator. Minul ka mõnikord jääb tööle. See on täiesti normaalne.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 14.07.14 18:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marko416
Kellel on rns-e,kuidas teil on sellega? |
Vana RNS-e vent jääb natuke kiiremini seisma kui RNS-e PU oma. Mul on PUga nii, et kui süüde väljas töötab mingi ~1...2 min ja jääb seisma. Kui
juhiuks avada, läheb uuesti käima. Välja lülitub koos tagakõlarite võimendiga. Kui makk õieti kodeeritud, siis käima ta ei jää.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.14 10:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat: | Algselt postitas: marko416
Kellel on rns-e,kuidas teil on sellega? |
Vana RNS-e vent jääb natuke kiiremini seisma kui RNS-e PU oma. Mul on PUga nii, et kui süüde väljas töötab mingi ~1...2 min ja jääb seisma. Kui
juhiuks avada, läheb uuesti käima. Välja lülitub koos tagakõlarite võimendiga. Kui makk õieti kodeeritud, siis käima ta ei jää. |
Arvasin juba,et töötab terve öö,kui uksed avasin siis oli kuulda,et midagi seal keerleb.
Aga nüüd tean,et nii peab olema.
Tänud abi eest!
Mul rns-e välja lase 2012,kas tegemist on rns-e PU-ga.
Menüüs navi sätetetes on 3d reziim,kas navigeerimisel peaks ekraanile sellinne pilt tulema?
http://www.techfresh.net/easycar-ut710-premium-3d-navigation-device/
Kui jah,siis mul sellist ei tule.Või oleneb kõik navi plaadist?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 22.07.14 20:23
|
|
|
PU tuli välja 2010. Tunnused:
Esipaneelil vasakult teine nupp on "MEDIA". CD/TV ja CD/SD nupuga pole PU.
Audi PU-l keeratavd nupud on kroomitud. Seati omal mustad.
jne hulk sisulisi erinevusi.
Sellist 3d pilti ta ei näita.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|