Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tšernobõl 26.04.86 (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 3634)
PRAKTIK
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 1,9TDI 96kw 2004

postitati 25.05.14 00:55 Tsiteeri
Tšernobõl 26.04.86

Tere audisõbrad, kas keegi siin peale minu on ka Tšernobõli veteran? 26.04.1986
Mõte on laiema seltskonnaga asja arutada (soodustused, toetused...), mõttekaaslasi leida...
http://www.youtube.com/watch?v=IWsQgmq-fNs

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rumsa
huviline

Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q

postitati 25.05.14 09:31 Tsiteeri

Mina õnneks mitte, olin liiga noor veel siis aga küsiks hoopis kuidas tervis on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.05.14 05:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: PRAKTIK
Mõte on laiema seltskonnaga asja arutada (soodustused, toetused...), mõttekaaslasi leida...

Kas sa isegi see aeg kõigest 15 ei olnud, kui profiilis olev 1970 sünniaasta õige on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 25.06.14 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: PRAKTIK

Kas sa isegi see aeg kõigest 15 ei olnud, kui profiilis olev 1970 sünniaasta õige on?

:D Tükk aega juba ootan, et kas teema ka edasi areneb, kuna tõotas tulla põnev lugemine, mis, kus millal jne, kuna ajalugu ja militaar mind väga huvitab. Aga kuna nii palju aega teema avamisest mõõdas siis tundub, et teemaalgataja oli vist tõesti prfiili järgi sel ajal 15 aastane ja seega oleks huvitav teada, kuidas ta seal käia sai. :) Unenäos käimine ei lähe arvesse :D

Ostan Vene-Tsaari münte. Pakkuda võib nii pronks, hõbe kui ka kuldmünte. Ostmine toimub valikuliselt.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 26.06.14 07:00 Tsiteeri

Mina olin täpselt 2a vanune, kui see pauk ära käis, niiet meenutada ei oska suurt midagi. :D Siiani nagu ei helenda ka pimedas vms...

EDIT: [roppus]! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 26.06.14 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Mina olin täpselt 2a vanune, kui see pauk ära käis, niiet meenutada ei oska suurt midagi. :D Siiani nagu ei helenda ka pimedas vms...

Helendamine on ok, see on kiirguslik relaksatsioon, kui ei helenda, siis lõhutakse rakke vms, sest kuskile peab ju energia kulutama, seega ikka hea, kui helendab:P

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.14 07:49 Tsiteeri

Mul käis vanamees seal ZILiga vett ette vedamas kui teised Pipi pesupulbriga maju pesid. Niipalju kui küsinud olen siis midagi meeldivat meenutada ei ole. Koldesse ei jõudnud õnneks vaid "ohutus" kauguses...nii 20km. Ööbimine oli lausa turvalises tsoonis olnud, 50km reaktorist. Lühidalt pesti majad puhtaks, lükati buldoosriga auku ja muld peale.
Tublimad patsaanid käisid õhtuti kohalikega samakat joomas ja muid hüvesid nautimas. Kes palju virses neile anti riigi poolt ka viina.
Mobiliseerimine sinna olevat olnud nõukogudeliidule kohane- sõjaväe kordusõppuse nime all mindi rongiga Riiga, sealt lennukisse ja peale seda kui maapinnani oli 5km öeldi kuhu tegelikult minek on. Niiet esimesed reisid läksid libedalt ja kaadrit jagus. Hiljem kui juba avalikkus teadis mis toimub siis enam nii llihtsalt mehi rongile ei saadud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 27.06.14 14:17 Tsiteeri

Kui keegi peaks äkki lähitulevikus sinna mingisugust trippi planeerima, siis võib mulle ka teada anda, ma oleksin ka käpp. Ise olen üsna mitu korda plaani pidanud, et võiks sinna kanti mingi reisi ette võtta, aga eks oma asi ole ka see, et kui lähedale sinna praegu turiste lastakse?
Võib olla äkki keegi siit on juba käinud seal, siis võib ka teada anda. Igasugune info on oodatud.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maikel18
huviline

Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: S 4 2.2 TQ 20V

postitati 27.06.14 15:13 Tsiteeri

Top Gear Season 21 Episode 3, käisid "spetsialistid " kohal ja suht lähedal.

Põhiline on see, et piit jõuaks kõlarist rullnokani.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 27.06.14 15:49 Tsiteeri

Paar aastat tagasi sai käidud Ukraina tripil, kahjuks täpselt sellel hetkel kui sinna tõkkepuu taha jõudsime, ei lastud turiste sisse. Õnneks ei olnud see reis just selle eesmärgiga planeeritud, kuigi kahju on ikka, et see kõik nägemata jäi. Kunagi peaks kindlasti uuele katsele minema.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.1% - SQL: 71.9%]