Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 Sedaani vaja aftermarket subwoofer paigaldada. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2571)
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 10.05.14 12:45 Tsiteeri
Audi A6 C4 Sedaani vaja aftermarket subwoofer paigaldada.

Mure siis selline , et kuna endal igas autos tv olnud (Navi plus) ja ma olen bose heliga rahul olnud siis uue auto ostul ei viitsinud sinna Navi plusi paigaldama hakata. Läksin siis lihtsama vastupanu teed. Sai ostetud Alpine IVA-D106R DVD mängija. Autos on ees orginaal kõlarid, taha on pandud aknalauale saepuru plaat ja sinna JBLi ovaalid. Hetkel siis olukord nii ,et esikõlaritega olen rahul, sealt tuleb päris head heli, bassi jne. Tagumised on veidi viletsavõitu, iseenesest kõlarid suured aga mingisugust bassi ei ole. Lähimal vaatlusel selgus,et pagassis pmt ainult kõlari magnetid näha. Ise mõtlesin,et lõikaks augud suuremaks,et nö kasti efekti saada. Aga lihtsam ja parem oleks subwoofer autosse paigaldada. Nüüd siis selline küsimus, et mida teha? Kas lõigata aknalauale auk, sinna mahuks 12" woofer, või siis käetoe sisse?Või minna lihtsama vastupanu teed ja visata kastiga aktiivwoofer pagassi. Sellega aga läheks palju ruumi raisku.

Hiljem nägin SEDA teemat, millest oli palju abi.
Ja SIIN kah C4ja helisüsteemist juttu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 10.05.14 15:56 Tsiteeri

Kas ovaalidel ikka juhtmete polaarsus õigetpidi ? Kui juhtmete polaarsus valetpidi siis ei olegi bassi. Ja seda pead ka veel jälgima, et esikõlarite suhtes ka juhtmed õigesti oleks. Ise kõrvaga kuuled, et kumbapidi juhtmetega esi ja tagakõlarite heli kokku parem on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.14 16:47 Tsiteeri

Eks kontrollin need juhtmed üle. Esikõlaritega olen ise rahul. Kui need järgi lükkan siis tuleb mõnusat mahlakat heli.

Tulin just autost ja ega midagi paremaks ei läinud. On keegi omale sedaani aknalauale woofrit paigaldanud ja kas on heliga rahule jäetud?

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 10.05.14 18:24 Tsiteeri

Kas autol on suusaluuk? Kui ei, siis lihtsam mingi suvaline kast woofriga panna, mida saad liigutada. Võimalus muidugi ka freeair woofer tagumisele paneelile paigaldada, nii või naa läheb pagasi tagumine ruum kaduma. Veel on võimalus tagumised kõlarid vahetada midwooferite vastu, oleneb sinu eelistustest.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.14 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Kas autol on suusaluuk? Kui ei, siis lihtsam mingi suvaline kast woofriga panna, mida saad liigutada. Võimalus muidugi ka freeair woofer tagumisele paneelile paigaldada, nii või naa läheb pagasi tagumine ruum kaduma. Veel on võimalus tagumised kõlarid vahetada midwooferite vastu, oleneb sinu eelistustest.
Suusaluuki ei ole aga selle kannatab kergelt teha. Nimelt seal see plekk mille saaks kergesti eest ära võtta. Endale meeldiks kõige rohkem aknalaua sisse see panna.
Kust neid freeair woofreid saab? Mäletan,et kunagi oli alpinel oma seeria.Hetkel netipoodides sirvides neid ei leidnud.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.14 18:35 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=123747&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid640695

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
taavi9
huviline

Registreerunud 09.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 avant 3,0TDI S-line 09a.

postitati 10.05.14 18:38 Tsiteeri

Mina panin enda autole tagumise seljatoe taha vineerplaadi ja sinna freeair woofri, ümmarguse augu lõikasin ka seljatoeplekile sisse. Võimendid mahtusid ka täpselt üks ühelepoole woofrit ja teine teisele poole. Hetkel olen väga rahul ja ruumi ka pagassis palju.

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.14 18:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=123747&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid640695

Väga korralik asi ja hind kah suht soodne aga see liiga võimas minu jaoks :D
Samas on mulle poes jäänud silma selline aktiivwoofer
http://www.euronics.ee/UserFiles/image/Tooteuudised/jbl/JBL_GT_BassPro12.jpg

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 13:13 Tsiteeri

Kuna siin Soomes lähedal Helitehnika poode polnud ja freeair woofreid ei leidnud siis ostsin omale eelmises postis oleva kastiga aktiivwoofri. Eks üritan õhtul ka asja testida.

Nonii, ütleme, et võib asjaga rahul olla. Mõõtmetelt on kah kõlar täpselt nii kõrge,et saab selle sinna pagassi sinna kõrgema osa(istme taha) kinni lükata.

http://www.upload.ee/image/4073227/DSC_0009.JPG

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 31.3% - SQL: 68.7%]