Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Küsimus ühe V8 nupu kohta. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1442)
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 01.03.05 21:10 Tsiteeri
Küsimus ühe V8 nupu kohta.

Mul siis selline loll küsimus. V8-l on käsipiduri kangi kõrval üks keeratav nupp, millel on kolm asendit: S, E ja M. Ise olen aru saanud nii, et S = Sport, E = economy, aga mida see M asend teeb???? Ja keegi võib mind parandada, kui ma esimese kahe tähe tähendusest ka valesti olen aru saanud. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 01.03.05 21:55 Tsiteeri

Probel sama koha peal ka mingi kolme astmega nupp,sport,normal,soft ja se reguleerib amordi jäikust:) aga mida ta sinu V8-l reguleerib ei oska öelda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lennuk7
huviline

Registreerunud 15.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Quattro

postitati 01.03.05 22:04 Tsiteeri

Kas siis käiguvahetuse iseloomust pole aru saand kui neid nuppe klõpsida? Vahest M siis <Medium>... ??? Proovi katsemeetodit ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 02.03.05 00:29 Tsiteeri

M=manual. käike pead siis ise vahetama.

lapsest peale on hobused meeldinud
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 02.03.05 08:36 Tsiteeri

See M tähistab jah manuaalre˛iimi, ehk siis esmane katse midagi tiptronicu laadset luua. Kangi astmetega 1, 2, 3 ja D saad siis käsitsi kasutada käike esimesest neljandani...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
markoco
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 03.03.05 08:35 Tsiteeri

manuaalis oli kirjas, et kui automaatkasti käigu valik ei sobi siis kasuta seda ja näiteks oli toodud mägistel teedel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]