| Lehekülgi: 1 2 |
dislapartei
huviline
Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 17:09
|
|
|
Audi a6 c6, päevasõidutuled, tagumised tuled
Tere, selline küsimus kas 2007. aasta a6-el, 3.0tdi-l, on võimalik seadistada tulesi nii, et päevasõidutuledega tagumised tuled ei põleks? Küsimus
veel kas keegi neid tagumisi led tulesi remondib?
|
|
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
|
postitati 01.05.14 17:33
|
|
|
Tulede puhul tuleb lihtsalt kodeering ära muuta.
Remondiga on kehvemad lood uuri kasutaja Jann-i käest ta proovis kunagi elustada.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 01.05.14 17:37
|
|
|
Miks peaks tahtma, et tagumised tuled päeval ei põleks? Teistel on palju parem näha, kui põlevad.
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
postitati 01.05.14 17:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Miks peaks tahtma, et tagumised tuled päeval ei põleks? Teistel on palju parem näha, kui põlevad. |
Sõbra C6-el panin ka need põlama settinguid muutes, ehk määrates regiooniks põhjamaad. Lasi need paar päeva hiljem taas ümber muuta, et koos DRL-iga
ei põleks ja LED-e ei kulutaks.
Olen ka seda meelt, et võiks alati põleda, kuid tänapäeval valgel ajal seda enam ei nõuta.
Need C6-e tagumised LED tuled maksavad ikka haiget raha ka.
|
|
|
|
dislapartei
huviline
Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 17:53
|
|
|
.
Ma olen enda omal proovinud muuta küll, aga seal laseb muuta ainult hämara anduri protsente, regiooni valikut ei kuskil.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 17:57
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: dislapartei
Ma olen enda omal proovinud muuta küll, aga seal laseb muuta ainult hämara anduri protsente, regiooni valikut ei kuskil. |
Grupp 17 [Instrument Cluster] -> Adaption -> xxxx1xx
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 18:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Miks peaks tahtma, et tagumised tuled päeval ei põleks? Teistel on palju parem näha, kui põlevad. |
Sõbra C6-el panin ka need põlama settinguid muutes, ehk määrates regiooniks põhjamaad. Lasi need paar päeva hiljem taas ümber muuta, et koos DRL-iga
Olen ka seda meelt, et võiks alati põleda, kuid tänapäeval valgel ajal seda enam ei nõuta.
Need C6-e tagumised LED tuled maksavad ikka haiget raha ka. |
LEDi eluiga mingi 50000 tundi äkki ja kui võtta auto keskmiseks kiiruseks kasvõi 30km/h, siis peaks kestma poolteist miljonit km, kas Audi on miskit
jama sinna külge pannud siis jälle, et vastu ei pea?
|
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 18:04
|
|
|
LEDi eluiga mingi 50000 tundi äkki ja kui võtta auto keskmiseks kiiruseks kasvõi 30km/h, siis peaks kestma poolteist miljonit km, kas Audi on miskit
jama sinna külge pannud siis jälle, et vastu ei pea? |
Ma arvan, et see pigem mingi C6-e omanike foobia 
|
|
|
|
dislapartei
huviline
Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 18:27
|
|
|
minu autol 317 tuhat ees, auto ostetud sai siis ka üks led õrnalt põles, siis vahepeal hakkas ilusti põlema ja nüüd sama jama ja ka kõrval oleva ledi
kaasa meelitanud, aga tänud sellegi eest, proovin kaabliga mässata, ja tuleb siis poe sisse minna ja uus tuli osta
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 18:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: dislapartei
... ja tuleb siis poe sisse minna ja uus tuli osta |
Milline või millised Sul täpsemalt läbi on või ei tööta - saaks uurida, kust oleks saada ja palju maksab.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 01.05.14 18:51
|
|
|
Need C6-e tagumised LED tuled maksavad ikka haiget raha ka. |
jama sinna külge pannud siis jälle, et vastu ei pea? |
Minu arust oli avantidel seal mingi jama. Hetkel ei viitsi foorumist otsima hakata teemasi.
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 19:02
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Minu arust oli avantidel seal mingi jama. Hetkel ei viitsi foorumist otsima hakata teemasi. |
Kui tegu on luugi sees olevate tuledega, siis on ühendused nõrgad kohad jah - täitsa õige. Aga sellisel juhul peaks kogu tuli ära kustuma, mitte
osaliselt. Ka veekahjustused on üsna levinud - ennem peaks olemasolevad maha võtma ja üle vaatama, milles viga seisneb.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 19:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Minu arust oli avantidel seal mingi jama. Hetkel ei viitsi foorumist otsima hakata teemasi. |
Kui tegu on luugi sees olevate tuledega, siis on ühendused nõrgad kohad jah - täitsa õige. Aga sellisel juhul peaks kogu tuli ära kustuma, mitte
osaliselt. Ka veekahjustused on üsna levinud - ennem peaks olemasolevad maha võtma ja üle vaatama, milles viga seisneb. |
Aga kas ühenduste puhul aitab see, kui tulesid vähem kasutada või sõltub ikkagi vibratsiooni koguhulgast ehk auto kasutamisest?
|
|
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
postitati 01.05.14 19:48
|
|
|
Miskipärast lähevad avantil läbi jah need tagumised luugi ledid, olen mitmeid näinud, aga ka kustunud ääreledidega. Fl alguses oli ka mure esimeste
ledidega, kuid need vahetati garantii korras välja ja peale seda ei olevat enam probleeme. Uus originaal esituli maksab mingi 700 € ka.
|
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 19:59
|
|
|
Aga kas ühenduste puhul aitab see, kui tulesid vähem kasutada või sõltub ikkagi vibratsiooni koguhulgast ehk auto kasutamisest? |
Need on kaks täiesti erinevat probleemi.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:05
|
|
|
Aga kas ühenduste puhul aitab see, kui tulesid vähem kasutada või sõltub ikkagi vibratsiooni koguhulgast ehk auto kasutamisest? |
Need on kaks täiesti erinevat probleemi. |
Kumb siis probleemiks on, kas läbipõlev LED element või ühendused või mõlemad? Iseenesest just selle pärast neid LED ju kasutataksegi, et kannatavad
rohkem vibratsiooni, kui hõõgniidid.
|
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:13
|
|
|
Kumb siis probleemiks on, kas läbipõlev LED element või ühendused või mõlemad? Iseenesest just selle pärast neid LED ju kasutataksegi, et kannatavad
rohkem vibratsiooni, kui hõõgniidid. |
See, et Led paneel läbi põleb, on C6-e puhul kinni tavaliselt sellest C6-e tüüpveast, ehk vee sattumisest polstri vahele, mis tule üle ujutab - see ei
haaku kuidagi luugi sees oleva pesuvee voolikuga. Ehk niiskus ja/või vesi teeb oma töö läbi korrosiooni. Üldiselt on see väga vähe levinud viga.
Peamiselt on nende tulede mittetöötamise põhjus halb kontakt ja dekkerid tuleks üle käia. Kõige parem oleks muidugi teatud oskusi omades see ennem
kindlaks teha ja testida, nind kui dekkeris olevad klemmid on vigased või surnud, siis klemmid dekkeris välja vahetada.
Kolmas variant on katkenud ja halvasti ühendust andev juhe, mis suudab ära toita ainult ühendusele kõige lähemal seisva Ledi ja ülejäänutele ei jätku
lihtsalt võimsust.
Asju, mida ennem uue tule ostmist tuleks kontollida, on mitmeid ja enamus juhtudel on see uus tuli sinna poodi jäänudki.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
postitati 01.05.14 20:19
|
|
|
Mis need enamus juhtumid on, et uus tuli poodi jääks? Nii mina, kui ka Jann maadlesime selle tagatule probleemiga, lahendus tuli siiski uue tule näol.
|
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Mis need enamus juhtumid on, et uus tuli poodi jääks? Nii mina, kui ka Jann maadlesime selle tagatule probleemiga, lahendus tuli siiski uue tule näol.
|
See oli siis järelikult erand - ma ei viitsi vaielda. Mu point oli selles, et esimese asjana ei tasu minna uue tule järele, vaid ennem kõik muud vead
välistada.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:27
|
|
|
Aga ühtegi neist probleemidest ei saa vältida tulede vähema kasutamisega, selleni tahtsin jõuda, sest see oli ka teema esimese postituse mõte ilmselt.
|
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:30
|
|
|
Aga ühtegi neist probleemidest ei saa vältida tulede vähema kasutamisega, selleni tahtsin jõuda, sest see oli ka teema esimese postituse mõte ilmselt.
|
Kas ma ütlesin, et nii on? Isik küsis, kuidas saab välja lülitada ja selles suunas ma teda ka juhatasin - ma ei saa aru, milles on probleem?!?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:32
|
|
|
|
Kas ma ütlesin, et nii on? Isik küsis, kuidas saab välja lülitada ja selles suunas ma teda ka juhatasin - ma ei saa aru, milles on probleem?!? Ja see
ei olnud esimese postituse mõte! |
Eiei, probleemi polegi, lihtsalt teema edasiarendus, sest ilmselt arvab ka teemaalgataja nii, et nii kestaksid tuled kauem, kui välja lülitada, aga
kui tegelikult see ei aita, siis ohutuse seisukohast oleks parem, kui need põleksid.
|
|
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.05.14 20:35
|
|
|
Eiei, probleemi polegi, lihtsalt teema edasiarendus, sest ilmselt arvab ka teemaalgataja nii, et nii kestaksid tuled kauem, kui välja lülitada, aga
kui tegelikult see ei aita, siis ohutuse seisukohast oleks parem, kui need põleksid. |
Ma olen sinuga 101% nõus Sellest, et tuled päeval ei põle, need kauem ei
kesta. Ennem roostetab see auto kätte ära, aga need tuled ra***d põlevad ikka 
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
postitati 01.05.14 20:37
|
|
|
Ega siin polegi suurt midagi vaielda, peamiseks pöhjuseks vöiks siiski tule hääbumisel nimetada sealset takisti majandust vms, sest klemmid on
enamusjuhtudel olnud tuliuue tule väärilised ja niiskusest pöhjustatud korrosiooni saaks välistada. Ka ühes välismaises foorumis, mida ma kahjuks
hetkel ei leia, oli just välja toodud elektriline puudujääk ja testija näppude alt käis läbi tosinjagu tulesi, mil olid sarnased puudused.
Paranduse keerukus seisneb tulemooduli ligipääsus vöi ruumikuses ( kuidas keegi tölgendab), Jann oma paranduses sellele ka vihje andis, ehk teisisönu,
selleks et tuld korda saada, peab selle laual täielikult "lillesatama".
Aga olgu, kuidas on, lihtsam on sebida uus tuli, kui asuda poolenisti manalateed läinud tuld elustama, sest tollele kuluv aeg ja närvirakkude kulutus
pole üldjuhul seda väärt. On ka A-osale saadaval B-osa, mis hinna poolest rahakoti söbralikum ja särab sama eredalt, kui A-osa.
|
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 02.05.14 09:51
|
|
|
Soovitan remont unustada ja küsida näit. Autospetsialist-ist pakkumist Valeo (orig. tootja) tulele. Võid ka NEID küsida, mul tuttav
müüb.
Pilt on ekstav veidi, kuna tuled tegelikult pre FL, ehk siis sellised, nagu vajad.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |