rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 08:32
|
|
|
Kesklukk lõpetas töölepingu?
Tere,
Kuna autol on laadimisega probleeme, siis teatud perioodi tagant olen sunnitud aku maha võtma.
Seekord juhtus siis nii, et kui oli taas aku peale pandud, siis kesklukk puldist enam ei töötanud. Kõige üllatavam on see ,et ka võtmest see enam ei
töötanud (pole kindel kas varem võtmest keerates läksid kõik uksed lukust lahti/kinni, küll aga päris kindlasti puldist). Ning tagatipuks ei õnnestu
võtmega keerates pagasnikut ka lahti saada (varem puldist kõik toimis).
Oskab keegi ehk seda anomaaliat kommenteerida?
A4, 99a, sedaan.
Ette tänades.
R.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 08:34
|
|
|
0 küsimus: kaitsmed kontrollitud?
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 09:19
|
|
|
Need vaatasin kohe üle, mõlemad kesklukuga seotud kaitsmed tundusid olevat Ok.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 09:52
|
|
|
Kui visuaalne osa tehtud siis lamp või tester kätte ja ahelaid kontrollima. Sealt edasi juba vastavalt tulemustele.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 28.04.14 15:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rgz
Kuna autol on laadimisega probleeme, siis teatud perioodi tagant olen sunnitud aku maha võtma.
Seekord juhtus siis nii, et kui oli taas aku peale pandud, siis kesklukk puldist enam ei töötanud. |
On olnud juhuseid, kus suhteliselt lambist unustab auto võtme ära, käivitub ja sõidab, kuid kesklukk puudub.
Aitab vähe arvutiga surkimine.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 16:12
|
|
|
Korra käis ka omal peast läbi aga see masin ju 1999 kerel. Kas mitte alates gateway-st ei hakanud see anomaalia ehk kuskil 2001 kuni 2004(?)
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.14 17:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Korra käis ka omal peast läbi aga see masin ju 1999 kerel. Kas mitte alates gateway-st ei hakanud see anomaalia ehk kuskil 2001 kuni 2004(?)
|
Ise seni kohanud kahte masinat, mis niimoodi käitusid.
Üks 99 C5 ja teine 2000 B5.
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.14 10:19
|
|
|
Oskate soovitada kedagi, kes arvutiga pilgu peale heidaks?
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.14 16:08
|
|
|
Selgus hoopis, et keskluku juhtplokk (vaakumpump) on kaput. Ideid, kust seda leida võiksin?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 06.05.14 20:35
|
|
|
Keskluku pump on neil tüüplaks, enda B5-l ka läbi elatud teema.
Need lähevad nagu soojad saiad lammarites. Sees murdub mingi plastikjulla ära mootoril ja ongi.
Neid on erinevad tüüpi ka, erinevate hulkade pistikutega jne. Vaata, et kindlasti õige saad.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.14 02:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Neid on erinevad tüüpi ka, erinevate hulkade pistikutega jne. Vaata, et kindlasti õige saad. |
Kui ainult mootor ise küpse on, siis väikse näpu liigutusega saab sinna panna pea igasuguse selle ajastu VAG masina pumba mootori.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 07.05.14 21:39
|
|
|
Jah, seda küll. Vahel on olnud ka ploki elektroonika küpse.
Lihtsam töötav asi osta ja külge keerata, neid liigub suht palju.
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.14 09:59
|
|
|
Ei tea kas just palju. Varuosakeskusest tuli vaid 2 pakkumist ja nendegi hinnaerinevus 3.kordne
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.14 18:27
|
|
|
Nüüd olen järjekordse mure ees!
Nimelt soetasin endale uue (kasutatu) pumba.
Töömees pani külge ja tulemus järgmine: kesklukk lukustus aga uksed lahti ei lähe, ei puldist ega ka võtmest kesklukk ei tööta (samuti töötasid el
aknad).
Pump välimuselt vanaga samasugune (pistikud, voolikute arv), ka pumba peal olev number klabib aga viimane täht ei klapi?!
Minu auto on 99a oma aga nagu aru saan on pump võetud 00a omalt.
Milles probleem võib olla? Kas nii nr kombinatsioon kui ka täht peavad klappima? Miks kesklukk ei suuda uksi avada?
Nüüd on veel ilge jama see, et autol on paak täiesti tühi ja kesklukk suutis ka bensiiniklapi sulgeda. Ning klappi ma ju muudmoodi lahti ei saa, kui
et keskluku kaudu?
Ühesõnaga kas annab midagi siin välja nuputada või uus pump ei saagi mu auto peal töötada?
Apua!
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 12.05.14 19:00
|
|
|
Nüüd olen järjekordse mure ees!
Nimelt soetasin endale uue (kasutatu) pumba.
Töömees pani külge ja tulemus järgmine: kesklukk lukustus aga uksed lahti ei lähe, ei puldist ega ka võtmest kesklukk ei tööta (samuti töötasid el
aknad).
Pump välimuselt vanaga samasugune (pistikud, voolikute arv), ka pumba peal olev number klabib aga viimane täht ei klapi?!
Minu auto on 99a oma aga nagu aru saan on pump võetud 00a omalt.
Milles probleem võib olla? Kas nii nr kombinatsioon kui ka täht peavad klappima? Miks kesklukk ei suuda uksi avada?
Nüüd on veel ilge jama see, et autol on paak täiesti tühi ja kesklukk suutis ka bensiiniklapi sulgeda. Ning klappi ma ju muudmoodi lahti ei saa, kui
et keskluku kaudu?
Ühesõnaga kas annab midagi siin välja nuputada või uus pump ei saagi mu auto peal töötada?
Apua! |
Numbrid ongi samasuguse välimusega pumpadel enamasti ühesugused, küll aga määrab viimane täht enamasti mis funktsioonid antud pumbal on. Kõige
lollikindlam oleks lihtsalt see pumba osa tõsta enda selle mooduli sisse, kui sul elektroonika seal elus ja pumba tiivik lihtsalt laiali lennanud.
Kütusepaagi luugi saad lahti nii, et võtad selle vooliku lahti sealt keskluku pumba küljest ja imed/puhud sellesse voolikusse. Üks voolik peaks minema
juhiuksele ja kütuse luugile ja teine voolik ülejäänud ustele ja luugile.
EDIT: Sellel lingil on hea ülevaade keskluku
moodulitest/pumpadest ja nende funktsioonid.
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.14 06:58
|
|
|
Kõige lollikindlam oleks lihtsalt see pumba osa tõsta enda selle mooduli sisse, kui sul elektroonika seal elus ja pumba tiivik lihtsalt laiali
lennanud.
Kedagi, kes selle töö ära teeks? Või kui ulatuslik projekt see üldse on (mis on mõistlik hind maksta selle eest)?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 13.05.14 07:45
|
|
|
Kõige lollikindlam oleks lihtsalt see pumba osa tõsta enda selle mooduli sisse, kui sul elektroonika seal elus ja pumba tiivik lihtsalt laiali
lennanud.
Kedagi, kes selle töö ära teeks? Või kui ulatuslik projekt see üldse on (mis on mõistlik hind maksta selle eest)? |
Kui omal pealehakkamist ei ole, siis võin selle pumba ringi tõsta ühe kesklukumooduli seest teise sisse 20€ eest.
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.14 14:56
|
|
|
Probleem kõrvaldatud. Tänud veelkord kasutajale R-I-X!
|
|
|