madisson
huviline
Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1.8T 2002
|
|
postitati 10.04.14 05:20
|
|
|
Kellaaja kõrvale tekkis masti märk
Ühel hetkel oli tekkinud kellaaja kõrvale miskine raadiomasti märk, kell ise tund aega varasem ja kuu ning kuupäev nullis. Aasta on õige. Seadistada
laseb ainult tunde, kuupäeva muuta ei lase. Saksakeelsest manuaalist ei saa midagi aru, google translatoriga sain aru, et see on raadio-kella sümbol?
Mida see endast kujutab ja kuidas ma vanasse reziimi tagasi saaksin, ise eelnevalt midagi näppinud ei olnud.

|
|
|
|
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
|
postitati 10.04.14 05:53
|
|
|
See märk näitab, et navil on levi ning muudab ise kuupäevad ja kellajad paika.
|
|
|
|
madisson
huviline
Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.04.14 06:03
|
|
|
Kummaline, auto on olnud minu käes 2 kuud, see märk ilmus üleöö. Navi nagu pole minu teada...Saan tavareziimi kuidagi tagasi minna? 0.00 kuupäev ei
ole just suurem asi kuupäev 
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
madisson
huviline
Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.04.14 06:38
|
|
|
Selge pilt, kasutasin otsingus vale sõna ja õigetesse teemadesse ei sattunud. Tänud!
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
|
postitati 10.04.14 11:33
|
|
|
Oma S8-l ka sama jama, kontrollisin kaitsmeid ja peale seda kell nullis, panin kella õigeks ja hommikul oli kell muidugi tund aega taga ja see kuradi
masti märk ka seal. Kuidas ma uuesti kella õigeks saan ja selle masti sealt minema?
|
|
|
|
urki
huviline
Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q
|
|
postitati 10.04.14 11:39
|
|
|
Võta akul juhe maha ja pärast pane kell õigeks.Tegin endal samamoodi ja märk oli kadunud.
|
|
|
|
madisson
huviline
Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.04.14 09:17
|
|
|
Ei aidanud mulgi muu, kui aku juhe korra maha ja asi klaar. Kuigi oli peale kahte päeva 0.00 kuupäeva suutnud ennast 1.00 kuupäevaks korrigeerida.
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.04.14 07:13
|
|
|
Sõltuvalt autost saab funkuhr/maanuaalne kell valikut teha kas spidoplokist, või VCDS-ga. Reeglina on nii, kui levi leitakse, siis läheb kell funki.
Keerake ajavöönd/tund õigeks ja asi hakkab toimima. Juhul kui aku käib maha, siis auto unustab selle õige tunni ära. Minuarust päris mugav, ei pea
kevadel ja sügisel aega tunni võrra nihutama, auto teeb seda ise. Mul igatahes toimib.
Naviga pole sellel tornikesel midagi pistmist. Kuigi jah, sealt saaks täpse kella/kuupäeva ja levi on sisuliselt igal pool.
|
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
|
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
|
postitati 12.04.14 22:12
|
|
|
Aga kas kuidagi selle märgi ise ka ette saab, et ta kella ning kuupäeva paika paneks?
|
|
|
|
tanelp
huviline
Registreerunud 16.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6 (C7) Avant
|
|
postitati 27.11.14 07:39
|
|
|
Hetkel olen sama probleemi juures. Autoks on A6 C5 1999 aasta. Kuna peal oli veel originaalaku, mis andis üleeile saba, siis panin peale uue aku kuid
kell ja kuupäev ei ole siiamaani õigeks läinud veel ja manuaalselt seda kuidagi muuta ei saa. Kui kellabloki juures vasakpoolset nuppu keerata, siis
sõidu ajal paneb ainult kiirusepiirangu jaoks häältooni peale ja muud ei midagi.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 27.11.14 07:54
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: tanelp
Hetkel olen sama probleemi juures. Autoks on A6 C5 1999 aasta. Kuna peal oli veel originaalaku, mis andis üleeile saba, siis panin peale uue aku kuid
kell ja kuupäev ei ole siiamaani õigeks läinud veel ja manuaalselt seda kuidagi muuta ei saa. Kui kellabloki juures vasakpoolset nuppu keerata, siis
sõidu ajal paneb ainult kiirusepiirangu jaoks häältooni peale ja muud ei midagi. |
No peaks ikka saama kella ka manuaalselt muuta Proovi erinevaid nuppe all
hoida, vajutada, keerata, ma ei usu, et ma nüüd nii eriliselt andekas olen ja olen saanud igal selleaegsel masinal paari minutiga asja selgeks, kuidas
reguleerida.
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
ziimukaz
huviline
Registreerunud 07.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0 Q
|
|
postitati 27.11.14 07:57
|
|
|
sõidu ajal paneb ainult kiirusepiirangu jaoks häältooni peale ja muud ei midagi. |
Sõidu ajal paneb kiiruse hoiatuse peale, kuid seisu ajal peaks ju sama nupp kella juhtima.
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: C7 BiT
|
|
postitati 27.11.14 10:24
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ziimukaz
Sõidu ajal paneb kiiruse hoiatuse peale, kuid seisu ajal peaks ju sama nupp kella juhtima. |
Analoog või digitaalne kell?
Nupp tiri enda poole ja keera, vb hakkab ilma keeramisetagi liikuma, digitaalse puhul siis vilkuma.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 27.11.14 11:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: stenkaju
Sõidu ajal paneb kiiruse hoiatuse peale, kuid seisu ajal peaks ju sama nupp kella juhtima. |
Nupp tiri enda poole ja keera, vb hakkab ilma keeramisetagi liikuma, digitaalse puhul siis vilkuma. |
Kuupäev? Analoog?
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
tanelp
huviline
Registreerunud 16.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6 (C7) Avant
|
|
postitati 27.11.14 11:56
|
|
|
Asi lahendatud. Saab ka manuaalselt seda muuta, ise oleks ootama jäänud, kuni kella kõrvale tekib masti märk, et ta saaks signaali kellaaja ja
kuupäeva kohta automaatselt. Nuppu pidi tõesti tõmbama enda poole ja siis sai järjest muuta nii tunde, minuteid kui ka kuupäevi.
|
|
|
|
Sten_K
huviline
Registreerunud 15.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: C7 BiT
|
|
postitati 27.11.14 13:19
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
| Tsitaat: | Algselt postitas: stenkaju
Nupp tiri enda poole ja keera, vb hakkab ilma keeramisetagi liikuma, digitaalse puhul siis vilkuma. |
Kuupäev? Analoog? |
My bad
|
|
|
|