Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 2001 udutuled põlevad koguaeg (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1479)
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90,100 2,5 tdi

postitati 09.04.14 19:49 Tsiteeri
A6 C5 2001 udutuled põlevad koguaeg

Tere mure siis selles et sai uus auto soetatud ja teeb ta sellist vigurit et kui keerad süüte sisse lähevad udukad põlema teised tuled kustus.Ja kui keerad pooltuled sisse siis udukad ikka põlevad.Ei saa kuidagi kustu panna ehk keegi oskab aidata

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 09.04.14 20:11 Tsiteeri

Lülitil vist 3 asendit, 0-?-?. Minu öe endisel c5 oli samamoodi, kuid mingis asendis siiski kustusid stange valgustid ära, kui öigesti mäletan.
Nagu välja loen, siis söltumata lüliti asendist on süüte lülitusel stangetuled kohe siramas? Pakun sellisel juhul, et keegi on teinud mingi aretuse.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.14 20:32 Tsiteeri

Jah nii kui süüte sisse keerad kohe põlevad ja mina neid kustu pole saanud.Lülitil on kolm asendit jah 0kustus 1gabariidid 2suured tuled.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 07:27 Tsiteeri

Kõlab nagu "fog light mod" ehk siis eelmine omanik on ilmselt lasknud paar juhet vedada, et ei peaks alati tulesi peale keerama.

Kui inglise keelt mõistad, siis loe järgnevatelt linkidelt edasi:

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2054122#146259
allroadfaq.com/downloads/mods/foglight_mod.pdf
http://www.audizine.com/forum/showthread.php/124534-B6-B7-A4-S4-CityLight-with-Fog-Mod

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 15:10 Tsiteeri

Suur tänu.See on mugav küll jah aga pimedas tuleb politsei kallale kohe

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 10.04.14 17:05 Tsiteeri

Kui see udukate toitejuhe TFL klemmi alla panna, siis kustuvad lülitit keerates udukad ära. Mul nii tehtud ja väga mugav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 17:41 Tsiteeri

Milline see TFL on.Sellega oleks ma väga rahul kui nii oleks.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: week
Milline see TFL on.Sellega oleks ma väga rahul kui nii oleks.

Kui tulede lüliti välja tõmbad, siis näed - taga on iga klemmi juures tähis - nagu sellel pildil:

http://i00.i.aliimg.com/img/pb/600/853/671/671853600_675.jpg

Ja siit saad juhendi, kuidas see lüliti välja käib: http://www.youtube.com/watch?v=3XxmUv-vktc

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 18:25 Tsiteeri

Suured suured tänud.

week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 18:27 Tsiteeri

Kuid mul on äkki see vanem varjant veits.Lüliti ümbert käib see plastik eraldi ära.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 18:38 Tsiteeri

Aga kuju on ju sama või sarnane? C5-el peaks väga sarnane või lausa sama lüliti olema või tuli see faceliftiga - aga vahet pole, mõte on sama - siin konkreetselt C5-e lüliti eemaldamise juhend: http://www.youtube.com/watch?v=xzpA3ypIu_g

week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 18:43 Tsiteeri

Mul on selline jah.Ma arvasin et äkki kuidagi erinev see värk.Aga suured tänud nv rohkem aega siis üritan selle asja korda saada:)

waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 10.04.14 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Kui see udukate toitejuhe TFL klemmi alla panna, siis kustuvad lülitit keerates udukad ära. Mul nii tehtud ja väga mugav.

Kas udukad sel juhul oma normaal-asendis, ehk siis nuppu välja tõmmates ka tööle hakkavad ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
week
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.14 20:13 Tsiteeri

Selline mure veel et,kui teed juhi ukse või kõrval istuja poolt tagumise lahti ei lahe lae tuled põlema.Teiste ustega lähevad aga ainult esimene lae valgus.Tagumised ikka kustus täna vaatasin juhi jalge all see plokk on täiesti korras ja kuiv.Kui eest lülitada siis lähevad taga istme kohal need lae tuled põlema aga pagasiruumi kohal ikka kustus.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.2% - SQL: 75.8%]