| Lehekülgi: 1 2 3 |
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 24.02.05 19:10
|
|
|
Termostaat
Nii siis mina vahetasin omal termot ja ostsin WAHLER i oma maksis teine 259.- ja aavest.
Panime siis külge õhu lasime välja ja tuli välja et termo avab ennast 60 kraadi juurest juba.
Millist firmat siis üldse kasutada?
Tänan.
|
|
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Ford
|
|
postitati 24.02.05 19:15
|
|
|
kui ma nüüd õieti välja lugesin ja sul 100kW NF moto on. siis http://www.autoosad.ee on
olemas täitsa 200 eegu eest
TERMOSTAAT TIHENDIGA Saksamaa
87 KRAADI
praegu tellid, siis ilmselt homme päeval tuuakse uksetaha (kogemuste põhjal)
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.02.05 19:23
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Spacefly
kui ma nüüd õieti välja lugesin ja sul 100kW NF moto on. siis http://www.autoosad.ee on
olemas täitsa 200 eegu eest
TERMOSTAAT TIHENDIGA Saksamaa
87 KRAADI
praegu tellid, siis ilmselt homme päeval tuuakse uksetaha (kogemuste põhjal) |
ma elan ju pärnus..
kas see on siis hea termo kui see ka ei sobi siis hakka veel tln tagasi saatma jne..
Mis see teeninduse arve siis kokkuvõtteks tuleb???????
|
|
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.02.05 19:48
|
|
|
ma ise pole firmaga seotud, ainult tellinud, postikulud ja muu info on seal kirjas, 35kr peaks olema.
andmed on ju olemas, miks ta ei peaks sobima, ise sõidan kah sealt tellitud termostaadiga.
Ja kohaletoimetamine on üle eesti ELS vahendusel, tuuakse koduukse taha.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.02.05 20:07
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Spacefly
ma ise pole firmaga seotud, ainult tellinud, postikulud ja muu info on seal kirjas, 35kr peaks olema.
andmed on ju olemas, miks ta ei peaks sobima, ise sõidan kah sealt tellitud termostaadiga.
Ja kohaletoimetamine on üle eesti ELS vahendusel, tuuakse koduukse taha. |
selge mõtlen
|
|
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
|
postitati 24.02.05 22:03
|
|
|
vabandan, et kasutan teise mehe teemat aga minu küsimus on järgmine. kas mina peaksin ka mõtlema termostaadi vahetusele kui minu talvine temp on 60c.?
auto on toodud saksast ja mootoriks on 1.9 tdi
kusjuures talvel isegi puhub sooja aga koguaeg on soenus põhjas.
|
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.02.05 22:06
|
|
|
ega ta puhubki sooja ja võib ka viimaks üles soeneda, lihtsalt see aeg, mil mootor normaalse töötemperatuuri saavutab on oluliselt pikem ja ka
bensukulu ja muud tulenevad hädad on käes.
Ehk tasub vahetada küll.
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
postitati 24.02.05 22:30
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: CarlosSQ
vabandan, et kasutan teise mehe teemat aga minu küsimus on järgmine. kas mina peaksin ka mõtlema termostaadi vahetusele kui minu talvine temp on 60c.?
kusjuures talvel isegi puhub sooja aga koguaeg on soenus põhjas. |
vaheta ikka ära jah. saad siis ise ka erinevusest aru 
|
276
|
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.02.05 01:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: CarlosSQ
kusjuures talvel isegi puhub sooja aga koguaeg on soenus põhjas. |
jep mul oli sama asi temp linnas oli 60-75 kraadinii ja ainult seisetes kohapeal läks 90 ni et poodi termo jägi vaata et sa ka p..sse ei kuku.
|
|
|
|
|
|
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5´05
|
|
postitati 25.02.05 16:02
|
|
|
ei hakka uut teemat tegema, kasutaks seda sry
To Spacefly
mis termoga sõidad, mul kaa vaja vahetada läheb vaevu ja pikaliselt soojaks ja temp näidik ei tõuse üldse- kas ka andur läbi?
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.02.05 16:29
|
|
|
mitte andur aga termostaat
omal miski saksas toodetud, avaneb 87C juures nagu B4-l originaalis ette nähtud on, sealtsamast läbi veebilehe tellitud
TERMOSTAAT TIHENDIGA Saksamaa 148kr
87 KRAADI Pilt
kontrollimiseks selline meetod, et sõidad natuke ringi ja siis lähed voolikuid katsuma, ülemine radikast tulev jäme peab soe olema aga alumine peab
korras termostaadiga külm olema. Kui mootor kuumenes juba üle termostaadi avanemispiiri, siis läheb jahutusvedelik suurele ringile ja ka alumine
voolik läheb soojaks. Sinnamaani aga peab suur ring suletud olema.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
postitati 25.02.05 16:38
|
|
|
arvestades milline töö tegelikult kaasneb termostaadi vahetamisega ja arvestades et ma vahetasin viimati termostaati ca aasta tagasi ja see töötas
täpselt esimeste külmadeni, siis eelmine nädal käisin ma igatahes termostaati revalist ostmas, mitte enam forsist, autoosadest või kuskilt kolmandast
kohast. eelmine termostaat kestis üle 10 aasta, tehase oma.
sõbralik soovitus lihtsalt. jaa, originaal termostaat 1.8 66kw mootorile on mingi 400 eegu ümber koos tihendiga
|
|
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
postitati 25.02.05 16:45
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rass
arvestades milline töö tegelikult kaasneb termostaadi vahetamisega ja arvestades et ma vahetasin viimati termostaati ca aasta tagasi ja see töötas
täpselt esimeste külmadeni, siis eelmine nädal käisin ma igatahes termostaati revalist ostmas, mitte enam forsist, autoosadest või kuskilt kolmandast
kohast. eelmine termostaat kestis üle 10 aasta, tehase oma.
sõbralik soovitus lihtsalt. jaa, originaal termostaat 1.8 66kw mootorile on mingi 400 eegu ümber koos tihendiga |
Koos tihendiga 350EEK
|
Toomas
|
|
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.02.05 16:50
|
|
|
nujah aga eks see vahetus sõltub kõik mootorist kah, mina omal vaatasi ühekorra pealt kuida asi käib ja järgmine kord teen juba ise. Samas kui
vahetuseks peaks ka pool esiosa ja hammasrihma maha kiskuma, mõtleks hoolega enne, mis jupi paneks. Kuna mul 1. andur kah alles,siis loodan naiivselt
parimat 
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.02.05 18:43
|
|
|
Nii siis sai vahetatud see F*king termo lõpuks.
Nii siis nagu aru saite oli esimene siis praak ja läksin poodi ümber vahetama. Poemüüja naeris näkku mulle(aaves) "kas sa tõest tahad väitta et termo
onkatki"? Siis ajas ika s*tta keema kül. Küsisin et kas sa esimest korda kuuled sellisest asjast et termo võib praak olla? siis oli suu kinni. Ja
siis ütleb et kui see teine nüüd ka ei sobi siis on asi millegis muus. Siis hakkasin mina naerma küsisin et kas mul on sii vale jahutusvedelik sees
mis liiga kiiresti jahutab? Siis oli tal jällegi suu kinni ja astusin oma
uue termoga välja. Ütesin ka veel et kui sellega peaks ka tagasi tulema siis annate raha tagasi.(vana termo avas siis juba 60 kraadi juures). Uus
küljes ja katsun alumist toru ja minu temp näidiku põhjl hakkas ta juba siis ikka 75-80 kraadi pealt avanema. Linnas sõidan siis on ikka selle
keskmise kriipsu peal mis on 50 ja 90 vahel see peaks vist olema 75-80 kraadi. Sellest siis küsimus suurele ringile mis mu autul siis viga saab
olla?kas tal siis koguaeg nii külm?
Tänan.
|
|
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
postitati 28.02.05 19:06
|
|
|
No aga uut termot testisid: keev vesi + kraadiklaas?
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.02.05 19:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: sileem11
No aga uut termot testisid: keev vesi + kraadiklaas? |
tead kui sa ise oleks 4 päeva kokku seda termot vahetanud siis sa ka ei oleks viitsinud enam.
ei kontrollinud. sest ega see töömees kes tegi ka ju asja tasuta ei tee.
|
|
|
|
|
|
ml110
huviline
Registreerunud 01.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi rs6, c5
|
|
postitati 01.03.05 10:04
|
|
|
kui siin juba teemaarendus käib.. arvan, et ei maksa mul ka kehvem olla ja räägin oma murest..
vahetan juba kolmandat termostaati 1kuu jooksul..
kaks esimest sebisin suvalistest autokauplustest olid mõlemad saja ringis ja avanesid ka mõlemad kuskil 60 kandis..??
Nüüd siis ostsin tallinnast forss`ist 150.- sõitsin siis linnast välja vaatan temp üle 90 tiba jään seisam õhutasin asja ära.. suur ring läks lahti
ning hoidis ilusti 87 kraadi.. järgmisel sõidukorral asi avanes jälle seal kuskil 70 kandis..? nigu need eelmised termod mul kuidagi ei vea end 90-ni välja?? kas sai termo kuuma kui temp mul linnas korra
üle 90 läks??
milles probleem?? neljas termo oleks juba liig..
|
|
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.03.05 10:36
|
|
|
endal vahetasin termo ära mingi kuu aega tagasi...maksis umbes täpselt 268eeku. avaneb 87c' ja siiani pole probleeme esinenud.kuigi temp on jõudnud
kohapeal käies ka 110c lähedale töötab siiani ideaalselt(töötemperatuur 90c')
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.03.05 10:45
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: syo
Nii siis sai vahetatud see F*king termo lõpuks.
Nii siis nagu aru saite oli esimene siis praak ja läksin poodi ümber vahetama. Poemüüja naeris näkku mulle(aaves) "kas sa tõest tahad väitta et termo
onkatki"? Siis ajas ika s*tta keema kül. Küsisin et kas sa esimest korda kuuled sellisest asjast et termo võib praak olla? siis oli suu kinni. Ja
siis ütleb et kui see teine nüüd ka ei sobi siis on asi millegis muus. Siis hakkasin mina naerma küsisin et kas mul on sii vale jahutusvedelik sees
mis liiga kiiresti jahutab? Siis oli tal jällegi suu kinni ja astusin oma
uue termoga välja. Ütesin ka veel et kui sellega peaks ka tagasi tulema siis annate raha tagasi.(vana termo avas siis juba 60 kraadi juures). Uus
küljes ja katsun alumist toru ja minu temp näidiku põhjl hakkas ta juba siis ikka 75-80 kraadi pealt avanema. Linnas sõidan siis on ikka selle
keskmise kriipsu peal mis on 50 ja 90 vahel see peaks vist olema 75-80 kraadi. Sellest siis küsimus suurele ringile mis mu autul siis viga saab
olla?kas tal siis koguaeg nii külm?
Tänan. |
Tõsine jama juba ikka tegelt ju... kuid kui nüüd loogiliselt võtta siis milles muus saab jama olla kui termostaadis mis avaneb liialt vara... mitte
miski muu ju ei saa jamada kui kohapeal saab tempi ilusti 90+ peale ja vent ees veel ei jahuta + veel see et katsudes toru on see juba soe 75C ringis.
Sest oli Golfiga mul sama asi, et temp liiga madal, sai termostaat esimese asjana ära vahetatud, peale seda temp tõusis 5C kuid mitte sinna kuhu oleks
pidanud, seisis miski 80C peal, sai siis kohapeal tuuritatud ja 85C peal hakkas radika vent juba jahutama ning oligi selge et jamab ka andur, peale
selle vahetust sai asi ilusti vinks vonks korda, 90C ringis sõidu ajal ja 95C peal hakkab jahutama. Sa võid enda omal ka ära proovida selle maa
kusmaalt vent tööle hakkab? kui on ka 95C ringis siis on anduriga kõik tiptop korras.
Tekkis selline mõte, et kas pole võimalik et on sisse tulnud kauplusesse praak partii? et nüüd vahetusega ei muutunud miskit muud kui said ühe praagi
asemel teise???
Kui aega on tuleks välja võtta ja keeta ning ära mõõta mis temperatuuri peal avaneb... muud ei oskagi enam soovitada.
|
|
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.03.05 17:26
|
|
|
Hommikul siis proovisin seda voolkut katsuda ja see oli külm kui oli papp ees ja temp 75-80. vent hakkab tööle mingi 92 kraadi pealt umbes nõks peale
90 nd nii et nagu ka audis öeldi see peab ka korras olema. Lasin sis veel hommikul kohapeal seista termo avanes mingi ubbes 87 pealt siis hakkas hästi
sooja puhuma. Selline tunne on et jahutab terve süsteemi liiga kiiresti maha. Ometigi on ju radikas nn. oma toakeses peal kate ja all kate paremal
vastas ju tiib nii et peaks tal seal soe olema.
Ei taha ju kusgile remontti ka viia pärast esitavad paari tonnise arve ahh see andur oli sul läbi...
MIDA TEHA????
Kütte kulu ka sellega ju laes!!
AIDAKE!!!
|
|
|
|
|
|
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
|
|
postitati 01.03.05 18:47
|
|
|
Mul nimelt järgmine probleem. Vahetasin 1 kuu tagasi ära termostaadi. Temperatuur oli seal 95 kraadi juures. Olen sõitnud 3500 km ja termostaat
vist persses. Õhku sees ei saa olla kuna olen seda värki juba nii sitaks õhutanud, et see on võimatu. Temperatuur läheb kuskil saja peale ja hakkb
punast märgikest vilgutama armatuuris. Katsudes on radiaator täiesti külm, kuid mootor on kuum. Lihtsalt hoiab väikese ringi peal koguaeg ja
termostaat ei avane suurele ringile. Toon uue termostaadi ja siis proovin vana termostaati keeta. Termostadi ostsin forsist. Parajalt närvi ajab
selline värk.     
|
|
|
|
rauno
huviline
Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: e39 523i
|
|
postitati 01.03.05 20:50
|
|
|
Sry, et võõrasse teemasse, aga kas 94a audi 100 2.0 on dermostaati keerukas vahetada. Mure selles, et temp üle 65 ei lähe, kui papp on ees ja mitu
tundi sõita siis läheb kusagil 85-ni. Bensu kulu suur ja salong küllaltki jääs.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.03.05 18:16
|
|
|
Selline küsimus siis et kui õhkku ikka veel sees on kas ta teeb nii nagu mu sümptomid siin näitavad?
Nüüd ees mitte papp vaid vaiba tükk ja täpselt radika suurune, Ikka soojaks ei lähe....
|
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 3 |