Lehekülgi: 1 2 |
quattroMLZ
huviline
Registreerunud 23.02.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 13:42
|
|
|
Mida arvata nendest rehvidest!!!
Vaja autole suverehve. Kuna rahakott ei kannata eriti tutikaid kallima margi rehve soetada,siis olen otsinud alternatiive. Sai läbi kammitud päris
mitu kasutatud rehvide müügiplatsi ja nendes paras saast. Mustrit 4-5mm ja küsivad 40-70 eur rehvist.
Jäi silma selline rehv. On kellegil kogemusi antud rehviga. Pidamine märjal teel jne..
Hind tundus soodne ja rehv uus/garantiiga vähemalt. Hinnaks rehvil 69 eur
RADAR DIMAX R8 A/S XL
245/40/r18
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
quattroMLZ
huviline
Registreerunud 23.02.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 14:34
|
|
|
No ma pigem lootsin,et kellegil siin olijatest kogemusi.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 14:38
|
|
|
"Below is data from 11 tyre reviews averaging 52% over 90,606 miles driven. "
Seal ongi konkreetsete inimeste kogemused. Kui inglise keelt ei jaga, siis google translate abiks.
//edit: Kui huvi võid mulle PS-i saata, saan ka hea hinnaga rehve pakkuda
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 11.03.14 14:59
|
|
|
Mis nende tulemustega siis peale hakata? Absoluutselt mitte midagi, arvamused seinast seina, samuti ei ole midagi peale hakata seega siinsete
kasutajate kogemustega, sest kunagi ei tea, millega võrreldi jne. Rehvitest on see sisuliselt ainuõige koht, kus natukene "tõde" selgub.
Mul tekkis selline tüüpiline küsimus, et mida kuradit on vaja masinale 18" rehvi, kui kordi odavamad 15" veerevad sama hästi või veelgi paremini ja
kui ei lähe väiksemad veljed alla, siis ilmselgelt on mitte vastav autovalik jne jne, võibolla ma olen liiga kapriisne, aga kergelt imelik on
selliseid avapostitusi lugeda. Oleks, et on 15 või 14 tolli rahvaauto rehv ja liikuda on vaja ja tõesti väiksema rehvimõõduga seega odavama rehviga
masinat ei leidu, siis pole ju midagi öelda, eks igaüks valib vastavalt rahakotile, aga jutt käib ainult edevusest, mida 18" selgelt on.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
R.U
huviline
Registreerunud 29.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 15:11
|
|
|
Tsitaat: |
Mul tekkis selline tüüpiline küsimus, et mida kuradit on vaja masinale 18" rehvi, kui kordi odavamad 15" veerevad sama hästi või veelgi paremini ja
kui ei lähe väiksemad veljed alla, siis ilmselgelt on mitte vastav autovalik jne jne, võibolla ma olen liiga kapriisne, aga kergelt imelik on
selliseid avapostitusi lugeda. Oleks, et on 15 või 14 tolli rahvaauto rehv ja liikuda on vaja ja tõesti väiksema rehvimõõduga seega odavama rehviga
masinat ei leidu, siis pole ju midagi öelda, eks igaüks valib vastavalt rahakotile, aga jutt käib ainult edevusest, mida 18" selgelt on.
|
100% nõus
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 16:22
|
|
|
18" on normaalmõõdus rehv, mul ühel autol isegi otse tehasest. Lihtsalt noname ei hakkaks ma põhimõtteliselt all kruvima, olenemata sellest, mida
ameeriklased räägivad.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.03.14 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
|
Samas nii ju ka kole sõita.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.14 18:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
18" on normaalmõõdus rehv, mul ühel autol isegi otse tehasest. Lihtsalt noname ei hakkaks ma põhimõtteliselt all kruvima, olenemata sellest, mida
ameeriklased räägivad. |
Tyrereviews lehekülg väga adekvaatne selle kohapealt ja kui vaatad, siis antuid rehve väga ei kiideta, pidamine märjal pidi alla arvestuse olema. Mina
olen kõikidele rehvidele, mis vähemalt ühe hooaja müügis on olnud, sealt väga adekvaatse hinnangu saanud, kuna üldjuhul on oma arvamust esitavate
inimesti valim üsna suur.
To: audi_a4_v6
Mul on 18'' talvevelg ja edevusest ei saa juttugi olla. Suvel on 20'' ja selle kohta võib edev öelda
Muidugi peab valima rehvi-velje vastavalt võimalusele, aga omast kogemusest(4. erineval autol olnud) ütlen, et suvel on näiteks 245/40 R18 väga hea
mõõt. Näeb hea välja, on piisavalt sportlik, samas mitte ülemäära jäik.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 05:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
ameeriklased räägivad. |
Tyrereviews lehekülg väga adekvaatne selle kohapealt ja kui vaatad, siis antuid rehve väga ei kiideta, pidamine märjal pidi alla arvestuse olema. Mina
olen kõikidele rehvidele, mis vähemalt ühe hooaja müügis on olnud, sealt väga adekvaatse hinnangu saanud, kuna üldjuhul on oma arvamust esitavate
inimesti valim üsna suur.
To: audi_a4_v6
Mul on 18'' talvevelg ja edevusest ei saa juttugi olla. Suvel on 20'' ja selle kohta võib edev öelda
Muidugi peab valima rehvi-velje vastavalt võimalusele, aga omast kogemusest(4. erineval autol olnud) ütlen, et suvel on näiteks 245/40 R18 väga hea
mõõt. Näeb hea välja, on piisavalt sportlik, samas mitte ülemäära jäik. |
Ma tean, et on masinaid, millel 18 suht koht miinimum mõõt ja välimus jms kannatab ka väiksemaga jne jne, aga me ei räägi kindlasti siis autodest, mis
ostetakse maksimaalse säästmise eesmärgil, ma usun, et sa siiski said minu jutu poindist aru ja ma ei pea pikemalt kirjutama, Volvo XC90 on EDEV masin
ja IMO ei ole sobilik osta näiteks sellele alla kõige odavamaid rehve, sa ju ei tee seda, kui ei ole normaalse rehvi jaoks raha, siis sa ei osta
sellist masinat.
Black, rehvivalik valest ET-st välja ei aita
|
|
|
|
kase89
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 97a 1.9TDi 81kW/A4 97a 1.8T 110kW/G4 98a 1.9 TDi 66kW
|
postitati 12.03.14 06:12
|
|
|
Just selliste täiesti tundmatute firmade ning kõige kõigemate soodusbrändidega on täiesti loterii, kas saad sõidetavad asjad või on juba tehasest
tulles kõlbmatud. Toon näitena Tigar Sigura talverehvid. Klient oli alla ostnud ning vibra autos sees, tuli siis meile tasakaalustama, et äkki
paigaldaja firma tegi miskit valesti (nood ei avastanud midagi) Pingis aga selgelt näha, et igal rehvil jõnks sees (viskumine üles-alla), veljed
täiesti korras ja sirged. Ei tea kas sai tagasi antud need või mitte. Nii näinud ka mõningaid Hiina no-name rehve, mis tahavad saada kaalu rohkem kui
vana Vallai prott ning jooksevad muud kui sirgelt, on ka muidugi palju ilusat kaupa nii et üldistada pole ka mõtet. Kuskilt kaugelt tellides suht
riski peale minek, kuhu, kuidas ja kellele sa garantiikorras tagasi saatma hakkad. Arvamusi tõesti seinast seina, mõni kiidab ka kõige hullemat, kuna
pole paremaga sõitnudki jne.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 06:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kase89
Just selliste täiesti tundmatute firmade ning kõige kõigemate soodusbrändidega on täiesti loterii, kas saad sõidetavad asjad või on juba tehasest
tulles kõlbmatud. Toon näitena Tigar Sigura talverehvid. Klient oli alla ostnud ning vibra autos sees, tuli siis meile tasakaalustama, et äkki
paigaldaja firma tegi miskit valesti (nood ei avastanud midagi) Pingis aga selgelt näha, et igal rehvil jõnks sees (viskumine üles-alla), veljed
täiesti korras ja sirged. Ei tea kas sai tagasi antud need või mitte. Nii näinud ka mõningaid Hiina no-name rehve, mis tahavad saada kaalu rohkem kui
vana Vallai prott ning jooksevad muud kui sirgelt, on ka muidugi palju ilusat kaupa nii et üldistada pole ka mõtet. Kuskilt kaugelt tellides suht
riski peale minek, kuhu, kuidas ja kellele sa garantiikorras tagasi saatma hakkad. Arvamusi tõesti seinast seina, mõni kiidab ka kõige hullemat, kuna
pole paremaga sõitnudki jne. |
Jah, täiesti nõus, ei saa üldistada, halba saab öelda testitud rehvide kohta, kui on esinenud halvasti, testimata (tundmatu) rehv võib tegelikkuses
olla suurepärane.
|
|
|
|
Reinz
huviline
Registreerunud 05.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 06:27
|
|
|
Kasutasin ka mingeid Sailun rehve, kesk-euroopa lamell. Sügisel panin alla, esimese talve sõitis hästi, vihmas ka pidas, kuid jama oli tasakaalus
püsimisega. Auto oli raske ka ligemale 3,5 tonni täismassiga. Nokianid panin alla ei mingit lisa tasakaalustamist enam. Ütleme, et need odavad võivad
ka töötada, kuid kusagil on ikka mingi kiis see, kas või ostes on juba mustri sügavus madalam.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 07:01
|
|
|
Ma ise ostan jah alati ikka tuntud tootja, testides või eelmainitud lehel hästi esinenud rehvi. Praegusel autol on suverehvideks Nakangi lamellid
puhtalt sellepärast, et need olid juba ostes all ja ei hakanud ära viskama, kuna ühe suve jagu mustrit alles. Suve tingimustes on pidamine täitsa
normaalne. Miinuseks on suur lärm. Muidugi sellest Sakslase soovist panna sinna alla Nakangid, ei saa ma aru, kuna 275/40 R20 mõõdus saab üllatavalt
odavalat ka tuntud tootjate rehve.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 07:25
|
|
|
Kogu selle arvamustetulva kohta on minu arvamus suht alati ühene olnud - sõidukiga ei sõida mitte rehv ise ja auto vaid JUHT! Ma olen sõitnud "vanal
heal ajal" talvel ringi žigullidega, millel alla mitte midagi rohkemat osta polnudki kui sellist läbivate lainetega siledat kitsast rehvi. Sai
sõidetud ja polnud ei avariisid ega midagi. See kui oma idiootsuse ja oskamatuse tõttu isegi hea rehviga puusse pannakse - kes ikka süüdi kui mitte
ise? Olge mõistlusega rooli taga ja saab iga rehviga ja ka väga soodsalt sõidetud ohustamata ennast ja teisi liiklejaid.
Blacki pildi peale - võta asja positiivselt, masinat on palju kergem külili lükata kui ette jääb .
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 07:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Kogu selle arvamustetulva kohta on minu arvamus suht alati ühene olnud - sõidukiga ei sõida mitte rehv ise ja auto vaid JUHT! Ma olen sõitnud "vanal
heal ajal" talvel ringi žigullidega, millel alla mitte midagi rohkemat osta polnudki kui sellist läbivate lainetega siledat kitsast rehvi. Sai
sõidetud ja polnud ei avariisid ega midagi. See kui oma idiootsuse ja oskamatuse tõttu isegi hea rehviga puusse pannakse - kes ikka süüdi kui mitte
ise? Olge mõistlusega rooli taga ja saab iga rehviga ja ka väga soodsalt sõidetud ohustamata ennast ja teisi liiklejaid. |
Ootamatus ohuolukorras räägid sama juttu? Või julged naisele, kellel tagaistmel ka Su armsad lapsed sõidavad, anda talvel siledate rehvidega auto?
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 07:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Ootamatus ohuolukorras räägid sama juttu? Või julged naisele, kellel tagaistmel ka Su armsad lapsed sõidavad, anda talvel siledate rehvidega auto?
|
See ei ole selle teema kontekst.
|
|
|
Reinz
huviline
Registreerunud 05.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 08:37
|
|
|
Tegelikult on nii, et olgu seal suvel all mis on, pea asi,et ilma mustrita kiilakad ei ole. Kõik teised on ikka lõpuni kulunud rehvidest paremad.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 09:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reinz
Tegelikult on nii, et olgu seal suvel all mis on, pea asi,et ilma mustrita kiilakad ei ole. Kõik teised on ikka lõpuni kulunud rehvidest paremad.
|
Nõus ja õige, aga 18 tollise peal peaks olema ikka nagu natuke enamat, kui lihtsalt miinimumnõue, sest see velg ise on nn "üle miinimumnõude".
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 12.03.14 09:50
|
|
|
Velje suuruse üle arutlejad, unustate ära ühe pisiasja. Kui inimesel ongi ainult need 18" autol all olevad veljed, siis vaevalt leiab toll-paar
väiksemad veljed ja kvaliteetsed rehvid sama/vähema raha eest, kui need nö noname odavad rehvid.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 11:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Velje suuruse üle arutlejad, unustate ära ühe pisiasja. Kui inimesel ongi ainult need 18" autol all olevad veljed, siis vaevalt leiab toll-paar
väiksemad veljed ja kvaliteetsed rehvid sama/vähema raha eest, kui need nö noname odavad rehvid. |
Jajahh ja selliste velgedega auto tuleb jumalaarmust õuele ja on paratamatu nagu mutid muru lõhkumas?
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 12:17
|
|
|
Ma tean, et on masinaid, millel 18 suht koht miinimum mõõt ja välimus jms kannatab ka väiksemaga jne jne, aga me ei räägi kindlasti siis autodest, mis
ostetakse maksimaalse säästmise eesmärgil, ma usun, et sa siiski said minu jutu poindist aru ja ma ei pea pikemalt kirjutama, Volvo XC90 on EDEV masin
ja IMO ei ole sobilik osta näiteks sellele alla kõige odavamaid rehve, sa ju ei tee seda, kui ei ole normaalse rehvi jaoks raha, siis sa ei osta
sellist masinat.
|
Kuule ära plärise seda edevuse asja enam. Me saime juba aru, et sa oled kade kõigi pihta, kellel üle 13" veljega auto on. Elu teeb omad korrektiivid
teinekord, sinagi ei saa kindlalt väita, et paari nädala pärast näiteks ei jõua oma tojootale kütet paaki osta. Oled siis rahul, kui kõik ilguvad, et
näe on tainas, ostis omale uhke tojoota ja nüüd ei jõua kütet osta? Rehvide kohapealt, ma loodan, et kellelgi ei ole sellise rehviga kogemust.
Kindlasti on see rehv siiski parem, kui traatideni kulunud conti runflatid.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 12.03.14 12:18
|
|
|
väiksemad veljed ja kvaliteetsed rehvid sama/vähema raha eest, kui need nö noname odavad rehvid. |
Jajahh ja selliste velgedega auto tuleb jumalaarmust õuele ja on paratamatu nagu mutid muru lõhkumas? |
Ei ma ei mõelnud seda... Muidugi, kui soovid edevat autot/velge, siis võiks sinna ka korraliku rehvi alla panna, mitte sellepealt koonerdada. Pigem
pidasin silmas seda, et sa enne tõid välja, et näiteks 15" veljele saab kvaliteetseid rehve kordi odavamalt. Kui aga praegu rääkida ühekordsest
kulutuses, siis ma ei usu, et väiksemad veljed + kvaliteetsed rehvid sama raha eest leiaks.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 12:22
|
|
|
Jajahh ja selliste velgedega auto tuleb jumalaarmust õuele ja on paratamatu nagu mutid muru lõhkumas? |
Ei ma ei mõelnud seda... Muidugi, kui soovid edevat autot/velge, siis võiks sinna ka korraliku rehvi alla panna, mitte sellepealt koonerdada. Pigem
pidasin silmas seda, et sa enne tõid välja, et näiteks 15" veljele saab kvaliteetseid rehve kordi odavamalt. Kui aga praegu rääkida ühekordsest
kulutuses, siis ma ei usu, et väiksemad veljed + kvaliteetsed rehvid sama raha eest leiaks. |
18 saab maha müüa. Siis muidugi võib öelda jah, et no nii kiiresti ei müü jne, aga ette planeerimise võime eristabki täiskasvanuid lastest
EDIT: sisuliselt saab ka velgi müümata odavamalt ja hästi (siin muidugi tehtud mitmeid eeldusi): http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=916389
|
|
|
|
Reinz
huviline
Registreerunud 05.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.14 14:31
|
|
|
Ah, mis te jamate, pole enam isegi 20" need rehvid ulme hinnaga, kui vanasti oli 16"
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|