Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C6 ütleb, et Side Assist andurid blokeeritud / tiptronicu reset (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1754)
MikeO
huviline

Registreerunud 09.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.14 15:25 Tsiteeri
A6 C6 ütleb, et Side Assist andurid blokeeritud / tiptronicu reset

Tere

Autoks A6 C6 3.0 176kW diisel, tiptronic kast.

On Tallinnas keegi kaabli ja arvutiga sell, kes mõne õlle eest aitaks vaadata, mis vigasid auto annab?
Talvel tegi ka sellist trikki, et Side Assist ei töötanud, aga siis sai lumest puhtaks lükatud ja toimis jälle. Nüüd mõtlesin, et porine auto takistab midagi ja sai puhtaks pestud ning ei aidanud.

Lugesin kuskilt, et see armatuuris olev Side Assisti nupp pidi jebima ja sama viga andma.

Lisaks veel, käiguvahetus pole väga sujuv enam. 1-2 vahetus toimub jõnksuga ning alla vahetades (nt. möödasõitu tehes) mõtleb ka nõmedalt kaua. Räägiti et selle vastu pidi aitama käigukasti iseõppivusele reseti tegemine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 10.03.14 04:54 Tsiteeri

Äkki tood mulle mõne õlle eest orig. VCDS kaabli, läpaka ja oskused? See õllede jutt hakkab juba pinda käima, Audisse pole õlut pakkunud? Saaksid teada, kes oled.:D
Teemasse niipalju, et seda kasti ei saa kodeerida, nagu vana 5hp19/24 kasti.
Saab kogu softi uuendada, kui on vajadus seoses õlivahetusega näiteks.
Ja soovitaks seda teha, kui teinud pole. Edu.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MikeO
huviline

Registreerunud 09.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 11:30 Tsiteeri

Eelnevate automarkide puhul on õlle või muu meelemürgi eest saanud siiani diagnostid tehtud ja tundub, et saab praegugi ;)

Kodeerida ei tahagi, ainult alustada puhtalt lehelt. Seda pidavat saama teha ka akuklemmi mahavõtmisega, kuid pole leidnud MMI koodi juhul kui peaks midagi lukku viskama.
Õlivahetus on plaan nr.2 kui lihtsamad/odavamad variandid ei toimi. Olen täitsa kursis "eluaegse" õli vahetusvälbaga.
Edu tarvis :)

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 10.03.14 11:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MikeO
Eelnevate automarkide puhul on õlle või muu meelemürgi eest saanud siiani diagnostid tehtud ja tundub, et saab praegugi ;)

Kodeerida ei tahagi, ainult alustada puhtalt lehelt. Seda pidavat saama teha ka akuklemmi mahavõtmisega, kuid pole leidnud MMI koodi juhul kui peaks midagi lukku viskama.
Õlivahetus on plaan nr.2 kui lihtsamad/odavamad variandid ei toimi. Olen täitsa kursis "eluaegse" õli vahetusvälbaga.

Ära kõike ka kuula, mida *naised saunas* rääkisid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 11:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Ah nii, siis on ikka kuhjaga õnne ka vaja lisaks. Jäta parem õlled omale ja rüübates loe siit foorumist enne nende asjade kohta. Tõsiselt. Muide, MMI 3g-l pole koodi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MikeO
huviline

Registreerunud 09.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 13:10 Tsiteeri

Kusjuures ma siit foorumist olen üsna palju seda samust naistejuttu lugenud niiet...

Aga räägiks siis keegi konkreetselt, mida teeb vigade lugemisel paremini ülehaibitud esindus või mõni tavaline kodanik?
On käidud esinduses murega, et taga rattalaager teeb häält ning liikuma hakates kui rooli palju keerata siis on selline tunne nagu rattad lohiseksid kaasa või kuskilt pooks midagi.. vastuseks ainult, et nende arust kõik toimib nagu peab. Raha oskavad võtta küll.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 13:22 Tsiteeri

Akuklemme antud autol ei tasu näppida. Tekitad ilmselt rohkem kahju kui kasu.

See, et rattad põhjas sellist hääl teeb või selline tunne on, on üsna normaalne nii suure ja raske auto puhul. Enamik seda mõõtu autod teevad seda.

Kui mingeid undamisi vms tekib, siis on probleem. Kasti osas soovitan Hõbenooles või Flamekos dünaamiline õlivahetuse koos seadete nullimisega teha. 1-2 käigu vahel olev jõnks viitab pigem halvale õlile kui valedele adaptsioonidele.

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.m24.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MikeO
huviline

Registreerunud 09.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 13:29 Tsiteeri

Suur tänu! Tuleb vist õlivahetus ette võtta siis.

Kui nüüd saaks veel kellegi kogemust või mõne idee selle Side Assisti kohta ka :)

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.14 14:43 Tsiteeri

Pöördel kakkumine viitab valele või vanale õlile vahekastis. Sinna käib üsna kallis ja spets. lisanditega õli. Sellest on ka siin "saunas naised pikalt rääkinud".
Otsi üles.
Õllediagnostikal hiina kaabliga ja päris diagnostikal on suur vahe, kunagi saad isegi aru sellest. Ja ära ürita selle autoga ise mingit "reset"-i ette võtta, läheb kalliks. Kui ise suurt ei jaga, siis ei saa selle autoga odavalt õlledega hakkama, see tasuks meelde jätta. Side assist. probleeme saab VCDS-iga uurida, ideed siin väga ei aita.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 11.03.14 09:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Kusjuures ma siit foorumist olen üsna palju seda samust naistejuttu lugenud niiet...

Aga räägiks siis keegi konkreetselt, mida teeb vigade lugemisel paremini ülehaibitud esindus või mõni tavaline kodanik?
On käidud esinduses murega, et taga rattalaager teeb häält ning liikuma hakates kui rooli palju keerata siis on selline tunne nagu rattad lohiseksid kaasa või kuskilt pooks midagi.. vastuseks ainult, et nende arust kõik toimib nagu peab. Raha oskavad võtta küll.

Selle vea n.ö rataste poomise lahenduse leiad minu teema viimaselt lehelt kus juttu diffrite õlivahetusest.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=123073&page=5

Tundub, et kodanik Jann on põhimõtteline karsklane :)

Kui on vajadus, leia lahendus!
igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 11.03.14 10:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Selle vea n.ö rataste poomise lahenduse leiad minu teema viimaselt lehelt kus juttu diffrite õlivahetusest.

Ja mul on see õli olemas. Diffrisse on vaja 0,5l aga pakend on 1,0l. Vahetasin enda oma ära ja 0,5l jäi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.14 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:

Kaugelti mitte, kuid kui ma olen omale ostnud u. 800eur. eest seadmeid ja mõned asjad aja jooksul selgeks teinud, siis ei tasu (vähemalt mind) kahe õllega lööma tulla. Alati võib ju inimene omale asjad osta ja selgeks õppida. Pole probleemi. Seda tahtsin ma öelda, pigem aitan inimest tasuta, kui tõesti kehv seis. Kuid siis ei tasu ka c6-te osta. Tuleb osata oma oskusi väärtustada ja nii on igal alal. Näiteks advokaat ajab ainult sooja õhku suust välja ja küsib oi-oi kui palju. ;) Tihti pole isegi kasu midagi.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]