Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 19.02.14 16:41
|
|
|
Loe SEDA teemat, vähemalt saad aimu, mida uurida,
vaadata, oodata.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 19.02.14 17:10
|
|
|
See viimane on sama palju S-Line, kui mu vanaema Lada.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.14 18:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim89
See viimane on sama palju S-Line, kui mu vanaema Lada. |

|
|
|
Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.14 18:59
|
|
|
Pm siis oleks vaja ajalooga masinat et mis on tehtud jne.
|
|
|
Audi Avant
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.14 16:31
|
|
|
OT: Miks liisingusse ostmisel teine hind?
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
Audi Avant
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
OT: Miks liisingusse ostmisel teine hind? |
Sellepärast, et siis pean 2'ks nädalaks endale auto rentima, sest liising ei kanna ennem raha üle. Võib ka samahinnaga teha, kuid siis saab ostja
masina 2 nädala pärast. Eks mõjuvatel põhjustel saab kaubelda ju igatpidi, ole vaid mees ja tule küsi 
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 07:52
|
|
|
Tegelikult ongi nii, et ostja peab autot ootama, mitte sina raha. Aga 99% on vastupidi ja ostja arvab, et võib võõrast vara kaks nädalat piinata ja
katsetada.
Sinu lähenemine asjale on mõistlik. Valik on ostja teha. Pangad võiks inimesi selles asjas veidi valgustada, mis õigused neil on. Tegelikult kulub
raha arvele jõudmiseks 17-18 päeva.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tegelikult ongi nii, et ostja peab autot ootama, mitte sina raha. Aga 99% on vastupidi ja ostja arvab, et võib võõrast vara kaks nädalat piinata ja
katsetada.
Sinu lähenemine asjale on mõistlik. Valik on ostja teha. Pangad võiks inimesi selles asjas veidi valgustada, mis õigused neil on.
|
Ma müün ja ostan päris tihti neid autosid ja enamasti müün liisingusse ja minu arust on see ostja suhtes nö ebaaus, kui tõstad lambist hinda kui ta
võtab liisingusse. See kajastub ostseselt liisingmakses ja mina isiklikult saadaks sellise müüja pikalt. Seega ei tõsta ma hinda, kui võetakse
liisingusse. Kui üldse mingit vahet teha, siis lased sulaga inimesel rohkem kaubelda.
Kui ostjat ei usalda või pole endal millegiga sõita, siis ära anna enne 2-te nädalat autot kätte vaid anna nö üks proovisõidu päev, pangad ei kohusta
autot kätte andma, see on ostjale finantskohustusega "harjumiseks".
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 08:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
katsetada.
Sinu lähenemine asjale on mõistlik. Valik on ostja teha. Pangad võiks inimesi selles asjas veidi valgustada, mis õigused neil on.
|
Ma müün ja ostan päris tihti neid autosid ja enamasti müün liisingusse ja minu arust on see ostja suhtes nö ebaaus, kui tõstad lambist hinda kui ta
võtab liisingusse. See kajastub ostseselt liisingmakses ja mina isiklikult saadaks sellise müüja pikalt. Seega ei tõsta ma hinda, kui võetakse
liisingusse. Kui üldse mingit vahet teha, siis lased sulaga inimesel rohkem kaubelda.
Kui ostjat ei usalda või pole endal millegiga sõita, siis ära anna enne 2-te nädalat autot kätte vaid anna nö üks proovisõidu päev, pangad ei kohusta
autot kätte andma, see on ostjale finantskohustusega "harjumiseks". |
No aga täpselt nii ta teebki ju, osta liisingusse normaalhinnaga või sulas soodushinnaga. Tulemus on sama, mis vahet seal on, kuidas neid numbreid
keerata.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 08:05
|
|
|
Siis ei tasu ju seda "soodust" välja näidata. A24 ei vaata keegi enam ammu seda soodus ja tavahinda. See nö soodushind ongi auto hind.
//edit: Igatahes minu jaoks on vahe minimaalne ja üldiselt müün sellele, kes on esimene ja hind kõigile sama. Ega liisinguga ostja halvem inimene kui
sulas. Inimestel lihtsalt erinevad võimalused.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 08:15
|
|
|
Mina nii ei arva ja liisingu korral on väga kohane panna autole ka nn. "normaalhind". Lõpliku valiku teeb siiski ostja ja kõik on suhteline. Alati
saab kokku leppida igasugu asju. Kõik taandub ju sellele, palju maksab see 18 päeva ja kuidas see lahendatakse.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.14 08:21
|
|
|
Mina nii ei arva ja liisingu korral on väga kohane panna autole ka nn. "normaalhind". Lõpliku valiku teeb siiski ostja ja kõik on suhteline. Alati
saab kokku leppida igasugu asju. Kõik taandub ju sellele, palju maksab see 18 päeva ja kuidas see lahendatakse. |
No eks arvamusi on erinevaid. Ning näiteks juriidilisele isikule liisingusse müües saab raha juba järgmine päev kätte, vähemalt mina olen saanud eks
mõni pank heameelega viivitaks ka sellisel juhul.
Kokkuvõttes kui on kaks võrdset autot ja ühel juhul saab ostja auto kohe kätte või vähemalt sama hinnaga, mis sulas ostja ja teisel juhul peab 2
nädalat ootama või rohkem raha maksma, siis võid ise arvata kumma auto ta valib.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 22.02.14 02:07
|
|
|
Nendest kolmest lingitud kuulutusest on hõbedasel autol juhipoolne tagumine poritiib päris suure toonivahega.
|
|
|
Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.14 14:26
|
|
|
jah vaatasin isegi seda
|
|
|
Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.14 17:02
|
|
|
Järjekordne liba "S-line", millel peale kleebitud märkide pole õige S-Line-ga muud seost 
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.14 17:27
|
|
|
Järjekordne liba "S-line", millel peale kleebitud märkide pole õige S-Line-ga muud seost |
+1, esimene märk on isegi valesse kohta pandud. Ja need veljed on kergelt öeldes jubedad.
|
|
|
Risto89
huviline
Registreerunud 26.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.02.14 21:18
|
|
|
Need on pisivead.. Hiljem saab enda nägemise järgi autot kõpitseda, mul oluline et ta oleks korras .
|
|
|
|