Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: papud (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1505)
eimidagi
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4

postitati 18.02.05 11:03
papud

on kellelgi kogemusi siukse velje tootjaga nigu MANGELS pakutaxe
selle firma velgi väga hea hinnaga(uued) kas on ka väärt veljed voi mingid"pehmekesed"

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.02.05 12:01

eimidagi?
Vaba teema?
Papud?
Pehmekesed veljed pea iga teise maastikuauto all?

Kurat, isegi uue kasutaja esimese postituse kohta ikka masendav...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.05 15:23

Jah, ma ei oska endast kuidagi muud moodi märku anda.
Loe ise seda esimest posti, ja mõtle, kas sa vaevuks üldse siin foorumis käima, kui kõik nii pohhuistlikult postitaks?

EDIT @18.02.05 17:32: Noh, pets00, kuhu su post nüüd siit vahelt jäi? Kuradi arad vennad ikka, tundub, et ilma eelnevat tsiteerimata ei saa enam midagi kirjutada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Teder
huviline

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage

postitati 18.02.05 16:20

Peaks ütlema, et pole neil häda midagi. Siiani pole midagi juhtunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.05 17:06

irw@black
aga eks ta õige ole...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 18.02.05 17:56

Tsitaat:
Algselt postitas: pets00
Essi vendadele olete te pugejad st nõustute nendega kõiges aga teised materdate maha!On mul õigus????OK rahu!!:D

Irw, mida see auto asjasse puutub :D?? Siin klubis on vist paar A8 ka. Nende omanikel käib AC staff pühapäeviti autot pesemas :D Krt on ikka loogika mõnel mehel...

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 18.02.05 18:00

siukse,nigu jms väljendid tuleks seadusega ära keelata.
Sellised tegelased,kes alustavad oma foorumi kasutamist selliste postidega tuleb koheselt bännida.
Hommikul tõin näite.
Loe siit teemast:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13529

Ja pets,minu autot ei käi ka keegi pesemas,kui Sind peaks see huvitama :P

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.05 18:40

Tsitaat:
Algselt postitas: pets00
et hoidmast ära edaspidist vaidlemist kustutan ka oma eelmise teema

Tee seda.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 18.02.05 19:03

imelik teema arenus. vahepeal kustutataks postid ära ja siis ei saa mitte midagi aru :(

mul kyll essi ei oe aga keegi võiks autot pesata siiski ;)

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eimidagi
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4

postitati 18.02.05 23:24

hr black kui miskit ei sobi siis targuta mujal

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.05 09:49

Tsitaat:
Algselt postitas: eimidagi

Õpi kirjutama.
Siis tule modekaid õpetama.

11,823@191,5km/h
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.05 10:06

Tsitaat:
Algselt postitas: eimidagi

Kui see Sind siin korrektses eesti keeles ja läbimõeldult kirjutama paneks, siis ma teeks seda rõõmuga. Paraku nii see vist ei toimi? Meil ei ole siin lasteaia foorum. Kas on raske kaaskodanike vastu natukenegi viisakust üles näidata ja kirjutada nii, nagu eesti keele õpetaja koolis õpetas? Saavad inimesed, kel koduseks keeleks vene keel, normaalselt kirjutatud, miks siis Sina ei saa? Üksikute vigade pärast ei hakka keegi norima, kuid miks ma peaks vaevuma lugema teksti, kuhu pole isegi püütud panna ühtki kirjavahemärki ega suurt tähte? Kui teema pealkirjastatakse sõnaga "papud", mitte "Mida arvata Mangels velgedest?", nagu natukenegi foorumit kasutanud tegelane teeks? Loomulikult tekitab see minus eelarvamusi ja ma ei hakka sellisele postile tõsimeelselt vastama.
Kui ma oleks kuri ja ülbe ja ennast täis moderaator, oleks ma kiirelt "kustuta teema" nupu leidnud ja asja unustanud. Kas see, kui ma üritan Sind natuke suunata, on kurjast?
Et siin jätkuvast läbust hoiduda, panen teema lukku. Kui midagi lisada on, tee seda palun U2U-ga. Edaspidi kuulub selline jama kustutamisele.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.3% - SQL: 66.7%]