Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Läti politsei,kiiruseületamine ja altkäemaks (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 13273)
altsik
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw

postitati 27.01.14 08:14 Tsiteeri
Läti politsei,kiiruseületamine ja altkäemaks

No nii härrased..sain ka 24.01.14 siis nn Riia politsei klubisse...nimelt Riia ja Jurmala vahel juhtus nii, et kuidagi 70 alas lasin 95-ga....ok see selleks..vähemalt nii nad väitsid...aga ei näidatud mulle ei stalkerilt ega muust kohast, et kus mu auto kiirus just selline oli.Lihtsalt peeti kinni ja öeldi ,et näe...25km üle..edasi...küsiti trahv 150 eurot...kas maksad kohe, tood automaadist jne..mina vastu, et mul pole raha...et ok maksan kui koju jõuan...arvele mis protokollis kirjas..Protokoll ise selline millest aru ei saanud..kõik läti keeles... nemad vastu, et ok kui maksad eestist pangakaudu arvele,et siis trahv väiksem..mõtlesin ,et mida nüüd? JUBA VÄIKSEM...kirjutati 120 euri viimaks..ma siis kirjutasin alla ja sõitsin edasi...Siit moraal..hoia lätis alati sirmivahel 10 ja 20 euri ja saad minema niisama..ma loll ilmselt ei saanud ka nii hästi nende venekeelest aru, et seda ridadevahelt välja lugeda...aga seda ,et raha küsitakse kogueag kinnitas mulle isiklikult jurmalas elav tuttav lätlane...lihtsalt teadmiseks siis selline juhtum.On kellelgi kogemusi ja mida teha selle trahviga..maksta või mitte...Minek jälle samasse kohta juba sel reedel.Ilmselt pean seekord nöörimööda sõitma ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 27.01.14 09:03 Tsiteeri

Kui oled eksinud, siis on trahvi saamine ju nö. normaalne nähe ja eks eksimuste eest tulebi maksta. Teine teema on altkäemaks, mida ma kinldasti ei soovita teha. See ei ole normaalsele ühiskonna toimimisele kuidagi kasulik. Jah, väidetavalt on Läti politsei veel endiselt väga nõus kupüüri saama "mustal" moel aga ettevaatlikuks teeb see, et isegi Eesti politseis käis "mustalt" rahalt üleminek vägagi kiiresti ja paljudel tuli nö. kupüüri pakkumise pärast meeletu jama võimudega. Kuna Läti selle asja suurema luubi alla võtab seda me ju oma uudistest ei loe ja kupüüri ulatades võid valusa orgi otsa kukkuda.
Ise olen olnud umbes 5 aastat tagasi tunnistajaks, et kupüür oli varmas asja klaarima küll. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 27.01.14 10:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
Kui oled eksinud, siis on trahvi saamine ju nö. normaalne nähe ja eks eksimuste eest tulebi maksta. Teine teema on altkäemaks, mida ma kinldasti ei soovita teha. See ei ole normaalsele ühiskonna toimimisele kuidagi kasulik. Jah, väidetavalt on Läti politsei veel endiselt väga nõus kupüüri saama "mustal" moel aga ettevaatlikuks teeb see, et isegi Eesti politseis käis "mustalt" rahalt üleminek vägagi kiiresti ja paljudel tuli nö. kupüüri pakkumise pärast meeletu jama võimudega. Kuna Läti selle asja suurema luubi alla võtab seda me ju oma uudistest ei loe ja kupüüri ulatades võid valusa orgi otsa kukkuda.
Ise olen olnud umbes 5 aastat tagasi tunnistajaks, et kupüür oli varmas asja klaarima küll. :P

Sa peaks venemaal käima ja vaatama patrioote. Üks mu lemmik lause oli kunagi, kui eurosi sai pakutud. "Mina teie raha vastu ei võta, ma olen patrioot. Kas teil tõesti rublasi pole? :D Lõpuks mõtles ja arvutas ja 20 euri lahendas probleemi. :) Tolli punktis veel hullem.
Läti kohta ei oska õelda, aga nüüd vähemalt ise veidiki targem. Kui saab odavalt ära, siis miks mitte. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 27.01.14 10:16 Tsiteeri

Ma ei tea, millise kviitungi nad sulle andsid, kuid kui mina mõni aasta tagasi sain trahvi valesti parkimise eest Riia lennujaamas, siis polnud sel kviitungil ühtegi pangakontot ega nr, kuhu peaksin maksma. Ehk siis Eestist ma seda maksta ei saanudki. Lisaks sellele kirjutasid nad autonri mitteloetavalt ja panid sulgudesse, et Leedu nr (kuigi stangel oli suurelt EST kleeps). Tuttava politseiametnikuga sellest rääkides soovitas ta selle kviitungi minema visata või ära raamida. :)
Kuid kui kavatsed nö üle lasta trahvi, siis oma autoga pole sul igaks juhuks aasta aega mõtet sinna ronida, muidu lähed veel kartsa ka. :D

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 27.01.14 10:46 Tsiteeri

OT: Mul tekkis küsimus, kas Sinu kirjutises on rohkem sõnu või punkte?

Teemasse, kui satud "kitse" otsa ja oled üksi on nad oma jutu järgi ettearvamatud. Mind koiniti Ikla poolt Riia poole sõites metsavahel +7km eest kell ~1 öösel. Aksepteerisid eesti eegu lõpu hetkedel 200 eekuga, kuna mul rohkem rahakoti vahel polnud, kummalegi 100 eeku ja sõitsin edasi. Ääriveeri saigi uuritud, et mis ja kus jne. kui juba jutuajamine lahedamaks muutus. Neil õigusi iseenesest jagub. Saad käeraudu samuti kehval juhul nautida. € rubla õnneks loovutanud pole, olen lihtsalt püsikiiruse hoidjaga ja GPSiga välistanud sellised sponsoreerimised. Vene keele oskusest oli igal juhul väga palju kasu, sest tegemist polnud läti rahvusest ametnikega - panid ilmselt sünnist saati puhast viisnurka suust välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
h.u
huviline

Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 BiTDI

postitati 27.01.14 10:54 Tsiteeri

Paariaasta tagune juhtum, kui Valga - Riia maanteel Stalbe või Straupe kandis 70km/h asulas (ühtegi maja polnud kilomeetri jooksul) 90km/h'ga sõitsin. Kirjutati protokollis 35€. Korrektsel protokollil nad märgivad ära olulisemad numbrid, a'la summa, arve number, rahvusvahelised IBAN koodid jne. Muidugi kõik Läti keeles.

Aga tavaliselt olen läbi ajanud nii, et auto dokumentide vahel 15-20€ üle andnud ja asi klaar olnud. Kindel on see, et selliseid olukordi jääb kindlasti ajaga vähemaks ja mina leian, et kuni mul võimalik nõnda Lätis viilida, seni ma seda ka teen. Eesti riigiks ei mõtleks nõnda, millesti peab oma riik ju elama kah. Pigem siis juba investeerin sedaviisi.

http://images.spritmonitor.de/396003_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TDN
huviline

Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb 2017

postitati 27.01.14 10:56 Tsiteeri

Alles sai Lätis käidud ja 80-ne alal võeti 120-ga vahele. Ilusti rääkides sai 10€ ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.14 10:59 Tsiteeri

Endal pole veel õnnestunud nende otsa sattuda, kuigi sõidan tihti seda vahet. Ega üldiselt ei satugi, kui sõidad õige kiirusega, samuti soovitan soojalt navigatsiooni rakendst Waze, mida meie lõunanaabrid kasutavad veel usinamalt kui meie.

Teiste kogemusest võib öelda, et 15-20€ aitab alati hädast välja või kui see variant ei meeldi, siis lase trahv välja kirjutada, mis omakorda neile nii palju ei meeldi :) Valida saab samamoodi kiirmenetluse ja tavalise vahel nagu Eestis. Sõber ootab siiani 2-te tavamenetlust, mis juba paar aastat tagasi välja kirjutati.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andzz
huviline

Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw

postitati 27.01.14 11:45 Tsiteeri

Endal samuti suvest selline seik selja taga. Sai käidud Krimmis ja mitte ühtegi trahvi ei saanud teekonna jooksul enne kui jõudsime tagasi Lätti. Seal siis sai öösel pimedas sõidetud 130-ga umbes. Ja järsku vilkuritega subaru sabas. Kuna õnneks enne reisi teadsime, et oleks kasulik võtta kaasa dollareid, millega kergemalt pääseda, siis nüüd läkski 20 dollarit vaikselt Subaru tagaistmel istudes dokumentide vahele ja oligi vsjoo. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reizor
huviline

Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2

postitati 27.01.14 12:13 Tsiteeri

Nädal kaks tagasi sõitsime samuti riiast koju ning pimedas jooksis vehkides vestiga onu keset teed. Tuli auto akna juurde, lausus "Here is speedlimit fifty, you more. Lets go !" Ei märganud, et linna ala on, ning sõitsime 80mnega läbi. Mõõdeti 24 üle ja trahvi tehti 30euri. Mõistagi protokollist midagi aru ei saanud, sest kõik oli kuuevarbaliste keeles. Ma alati mõelnud, et kirjutad sellisele protokollile alla, millest aru ei saa. Jumal teab, mille eest ennast süüdi tunnistad :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raino84
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09

postitati 27.01.14 12:44 Tsiteeri

Edit: Joel, hea tähelepanek.

Kes luges, see luges. Pika jutu kokkuvõte on see, et olge Jurmala piletipunktis VÄGA TÄHELEPANELIKUD :)

...Pärast sai ühe lätlasega raha vahetatud ja lunastatud see 1 latine pilet :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 27.01.14 12:45 Tsiteeri

Käin koos sõbraga juba pikalt üle 10a. Poola vahet ja võin kinnitada, et 20 kupüür teeb kõik kiirused parajaks, numbrituled põlema, märgid lumiseks ja isegi kindlustus hakkab kehtima. Kui paljud teavad, et näiteks Lätis võib käruga 70km/h sõita? Aga kui sõidad, siis rekkad lihtsalt "söövad" su ära trassil. Proovige :P Kõige suurem idiootsus on mingit inglise keelt aretada vana miilitsaga, siis võib ta vihastada ja juhtub nagu teema algatajaga.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 27.01.14 12:48 Tsiteeri

Ma soovitaksin hästi järele mõelda kas oma toimepandud kuritegudest (aegunud või mitte) on mõistlik avalikus foorumis kirjutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 27.01.14 13:14 Tsiteeri

Kuritegu on see siis, kui miilitsaonule autoaknast raha pakud või teda 20-sega taga ajad. Kui aga onu ütleb ilusti, rikkumine selline, trahv on 20 raha ja kui kviitungit soovid, läheb aega, siis aega tavaliselt pole ju. Kus mina neid välismaa asju teadma pean, kuidas kus riigis asjad käivad? Võimuesindajaid peab ju usaldama, või mis ;)

Mul ei lähe iial meelest, kui kunagi soovisin ühe Leedu piirivalvuri käest midagi asjalikku küsida. Vastus oli : Üks küsimus 10 eur, kaks küsimust 20 eur :D
No mida sa sellistega räägid?

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
altsik
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw

postitati 27.01.14 14:20 Tsiteeri

Loomulikult oli mul see raha olemas aga minu viga oli see,et kuna auto oli rahvast täis ja jupp maad vaja veel minna siis ei julenud ka otse raha neile pakkuda (kuigi vb olla aga küsiti aga ma ei saanud aru).Kuigi küsisin kaotse ,et skolko nada platit ..ise mõtlesin ,et kui pakun siis viiakse üldse kusagile jaoskonda vms ja seega teistel ka päev rikutud..aga nagu siit kinnitust olen saanud ja ka kohalik lätlane ütles-hoidke alati 10,20 eur rahakotis ja olete omadega taas mäel.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 27.01.14 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raino84
Edit: Joel, hea tähelepanek.

Kes luges, see luges. Pika jutu kokkuvõte on see, et olge Jurmala piletipunktis VÄGA TÄHELEPANELIKUD :)

...Pärast sai ühe lätlasega raha vahetatud ja lunastatud see 1 latine pilet :)

Jurmalas tuleb jah, VÄGA tähelepanelik olla. Oli endalgi juhus, kus oleks piletipunkti ees oleva tahvli mittemärkamise eest (tahvel oli tol ajal korraliku võsa vahel, autode kolonnis sõites ja hiiresita suuruses kirjas teksti ei märganud...ja kui oleks ka märganud, kasu sest oleks olnud, kui see kõik kuuevarbaliste rahvuskeeles oli) 90 latti maksma pidanud (krooniajal oli see pea 2000eeku). Kutsuti mind siis tolliputkasse, küsisin, et kas tõesti kuidagi teistmoodi ei saa siis? Küsiti vastu vigases vene keeles: "Palju sul pakkuda on?" Trahvist ligi 4 korda väiksem rahatäht lahendas olukorra. Igatahes, peab olema seal väga ettevaatlik. Seda 1 latist piletit ma siiski ei lunastanud vaid sõitsin Jurmalasse sisse, võtsin automaadist sularaha lisaks veidi välja ja keerasin nina Ventspilsi poole. Seal oli aga juhus, kus 90 alas pea 120-ga radarisse lennates kergitas kohalik politseinik vaid mütsi ja ei teinud teist nägugi selle peale, et ma pea +30km/h kiirust ületasin. Samas, ma olin kohalikega võrreldes umbes sama kiire, kui s*ttuv kass teeääres. :D

andzz
huviline

Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw

postitati 27.01.14 16:24 Tsiteeri

Jurmalasse sõites eksisin ka mina, kui ei jaganud ära milline rida kelle jaoks on. Sõitisin siis mina muidugi seal reas, kus autod kiiresti läbi kihutasid ja ei peatunud (tagantjärgi tõdedes, olid need kohalikud lubadega sõitjad). Ning kui olin möödunud juba tolliputkast võeti paarisaja meetri kaugusel kinni ja kutsuti kohe tagasi tolliputkasse, kus vormistati n-ö trahv. Samuti nagu jokerAudi mainis sain ka mina umbes 3 korda odavamalt asja lahendatud. Kuna vene keelega just sina peale ei ole siis ajas sõber selle asja joonde ja tundus, et tulemusega olid kõik rahul. Miks mitte käituda nii kui saab võõras riigis asjad kergemini lahendatud. Lambad terved, hundid söödetud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.14 16:51 Tsiteeri

Kes naabervabariigi keelt oskab, võiks teha mõne lõunanaabri autofoorumisse teema samas stiilis ~kuue varbaga eesti organeid nuumamas :). Üldiselt on see tendents lähinaabrite juures sama - kui gps järgi õige kiirusega liikled, siis oled teistele liiklejatele totaalne pidur! Võta siis kinni, mis see õige "käitumine" siis on :(.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 27.01.14 16:52 Tsiteeri

Lisaks lätti minnes alati ID kaart või pass kaasa. Juhiluba neile ei meeldi. Ise unustasin viimati käies maha ja sai pea tund aega miskeid paberieid oodatud millest midagi aru ei saanud. Niipalju lõpuks selgus läti ja vene segust, et trahvi ei saanud ja tehti miski paber millega võin mõne päeva sel viibida. Kinni pidas miski kohalik mupo mitte päris politsei. Kui vene ja läti keelt ei oska siis võid ka pääseda väiksemast rikkumisest, löövad käega kui inglise keeles palud rääkida. ;)

rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Kiired jalad

postitati 27.01.14 17:07 Tsiteeri

Pole veel ühtegi Läti trahvi maksnud. Kes tihti käivad juba teavad kus naad koguaeg passivad ja on ettevaatlikud. Patrioodid või mitte, sageli pole neil mingit kiirust ette näidata ja lihtsalt pressivad "rumalatelt" raha välja. Tööd on ju vaja teha. Olen korduvalt politsei autos istunud ja mulle seletatud järgnevaid toimingud ja protokolli vormi kui tagaistmelt tuleb lause: " Are you first time in Latvia" Siis võtad tühja rahakoti välja ja näitad, et sul on ainult 2x5eur ja peotäis sente. Raha olen jätnud jalamatile või käigukangi juurde, saanud vastu oma dokumendid ja "Drive safe" ust sulgedes.
Kindlasti tasub jälgida kuidas sind maha võetakse, siniste vilkuritega ja saua vibutades on vennad ikka raha peale väljas. Sama teema teele jooksmisega. Usn, et punase vilkuri kasutamiseks peavad naad keskust informeerima ja siis jääb raha saamata.
Ka kohalikud maksavad aga eestlasi peedistatakse mõnudga kuna nende väitel suhtuvad eestlased lätlastesse üleolevalt.

Eks igaüks otsustab kuidas ta sellises olukorras käitub!
Rahakotid tühjaks ja Lätit avastama, umbkeelsus tuleb ainult kasuks;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 27.01.14 17:22 Tsiteeri

Seda öeldakse ka Poola kohta, et pane raha kuskile ära ja rahakotti jäta ainult peenraha muidu võib asi kalliks minna. Aga jah kui mõistlikult sõita siis pole vaja trahvi ka maksta nagu koduski. ;)

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 27.01.14 17:57 Tsiteeri

Leedus 30+ eest max30.-
Lätis 150kmh asulas E67 peal max 50.-

Üldiselt saab Lätis 20.- koheselt ulatades umbes 30 sek pärast gaasi põhja tallata.

Ei toimi umbkeelsete puhul. (Ehk siis oma ladusa ja sorava inglismaa keelega saad nii mis tolmab)

11,823@191,5km/h
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.07.15 07:55 Tsiteeri

Tuli mul ka lätis trahv eile. 38km üle ja kaamera ka peal. Sularaha sai just paar km enne poes ära raisatud. Kirjutati 80euri, nüüd ei teagi, kas maksta.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
siim1314
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2006 171kw

postitati 17.07.15 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Tuli mul ka lätis trahv eile. 38km üle ja kaamera ka peal. Sularaha sai just paar km enne poes ära raisatud. Kirjutati 80euri, nüüd ei teagi, kas maksta.

Mul üks tuttav jättis ka ametlikult saadud trahvi maksmata, mingi ala aasta pärast kui taas kinni peeti siis väidetavalt taheti auto juba parklasse lohistada jne. Lõpuks võeti ainult load ära ja pidi kaasreisija rooli panema. Load sai vist eesti arkist lihtsalt kätte.
To vend siuke natukene jutumees ka, aga no ilmselt probleeme ikka oli, niiet katsu teistelt sama saatusega kodanikelt ka uurida mis täpsemalt toimub.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.15 08:15 Tsiteeri

Selle teema kohta ütleks lihtsalt - olid mees tegema, ole ka mees vastutama, just as simple. Milleks endale kaudselt mingeid jamasid kaela riputada sellise olematu summa eest ja hiljem täiesti tühjast kohast üllatuse saada ;). Ka nende korrakaitseorganite tehnika on juba pisut rohkem arenenud ja nad ei tee järelpäringuid eelnevate rikkumiste kohta enam tuvipostiga.

Tegelikult ütleb mõni artikkel rohkem kui foorumis spekuleerimine - palju seal rohkem ikka kommenteerida: link suvalisele uudisele.

PS! Mind leiti kenasti üles põhjanaabrite juures saadud parkimistrahvi eest, mille maksetähtaja olin lihtsalt ära unustanud ;). Maksin ära rahu majas.

Hea auto on palju autosid...
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.9% - SQL: 56.1%]