| Lehekülgi: 1 2 |
martin
huviline
Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI S4
|
|
postitati 14.02.05 21:28
|
|
|
4,2 hammasrihmade vahetus
tere. kas keegi oskaks soovitada kus saaks 4,2-sel möistliku hinna eest hammasrihmad ära vahetada? Ning ,et tehtud tööle ka garantii saaks.
yhesönaga,et kus siis oleks tallinnas kvaliteedi ja hinna suhe köige parem? aitäh vastajatele.
|
|
|
|
pealik
huviline
Registreerunud 10.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant 2,7BiT
|
|
postitati 15.02.05 06:25
|
|
|
uurisin 2 kuud tagasi sama asja. ega neid kohti palju pole, kes julgeks selle töö ette võtta. minu meelest on spetsiaalne rakis ainult revalil, kus on
kõige kindlam see töö ette võtta. aga maksumus tõenäoliselt viiekohaline number.
mujal tehes ei pruugi rihma nii ideaalilähedase täpsusega paika saada (väikestel kõikumistel katastroofilisi tagajärgi pole).
mina lasin vahetada keilas, kava autos. seal oli üks sõber just 4,2-l lasknud vahetada ning minu auto töösse andmise ajal oli seal veel ühel 4,2-l
rihmavahetus käsil.
natuke süda kripeldab, et äkki ei saanud rihma nii ideaalselt paika aga kiirendus sajani on endiselt 6 seki ja kuskilt mingit viga pole täheldanud
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 15.02.05 07:28
|
|
|
Aga mul vahetas rihma "ma ise" ja siiani olen rahul, mingeid kõrvalnähte ei esine. Pärast seda olid isegi Arupo mehed nõus 4.2 - stel seda tööd
tegema.
|
|
|
|
A1
huviline
Registreerunud 28.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.08.05 13:07
|
|
|
Kes Tallinnas v. lähiümbruses vahetab?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.08.05 13:51
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: A1
Kes Tallinnas v. lähiümbruses vahetab? |
Helista OÜ Arupo´sse Rain Aava´le 5044040 arvan, et ta vahetab ära, seal on neid nüüd päris palju vahetatud.
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
|
postitati 19.12.05 20:52
|
|
|
kuna nüüd ka värske 4,2 omanik, siis kas äkki on mingeid kohti juurde tekkinud? või tuleks ka tee kostiverre ette võtta? kas nad seal suudavad selle
In2 ka ära nullida?
tänud.
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.12.05 21:38
|
|
|
suudavad küll...
|
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 19.12.05 21:49
|
|
|
Vähegi oskajam ning taiplikum, siis vaheta enda käte ja mõistusega, see ei ole keeruline töö, lihtsalt puhutakse ülesse teema ala raske ja
keeruline
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.12.05 22:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Vähegi oskajam ning taiplikum, siis vaheta enda käte ja mõistusega, see ei ole keeruline töö, lihtsalt puhutakse ülesse teema ala raske ja
keeruline |
jah, käis seegi mõte peast läbi, aga kõik räägivad mingitest rakistest ja värkidest...aga kui natuke mõelda, siis valge korrektorpliiats näppu ja
igale poole märgid peale, siis ei saa nagu midagi ju paigast ära ajada?
kui keegi viitsib kes seda juba on teinud, siis võiks mainida mida täpselt valmis varuma peaks, just varuosadest.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.12.05 22:38
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: pealik
maksumus tõenäoliselt viiekohaline number.
mujal tehes ei pruugi rihma nii ideaalilähedase täpsusega paika saada (väikestel kõikumistel katastroofilisi tagajärgi pole).
|
Vot mina ei saa aru esiteks sellest, miks keegi midagi auto juures ise ei tee. Teiseks sellest, kuidas on võimalik seal rihma vahetuse juures eksida
ja mis kuradi rakist seal vaja on ? Tead kui suur on hammasrihma hammas ? Peab ikka ants olema, et seal mööda panna. Ja kolmandaks ma ei saa aru
kuidas saab hammasrihma vahetus maksta viiekohalise numbri ?`
No offence aga no nii on.
|
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
|
postitati 19.12.05 22:53
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
|
Vot mina ei saa aru esiteks sellest, miks keegi midagi auto juures ise ei tee. Teiseks sellest, kuidas on võimalik seal rihma vahetuse juures eksida
ja mis kuradi rakist seal vaja on ? Tead kui suur on hammasrihma hammas ? Peab ikka ants olema, et seal mööda panna. Ja kolmandaks ma ei saa aru
No offence aga no nii on. |
Kui töötund maksab 500 krooni ja jupid paned originaalid, siis minu arust ei ole probleem see 5 kohaline number kätte saada 
|
|
|
|
magu
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro C3 D11 C6
|
|
postitati 20.12.05 11:05
|
|
|
revalis küsiti mingi aeg tagasi 15k
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.12.05 11:18
|
|
|
|
Vaata kui asi on koonuste peal, siis on ka rakist vaja...!!!
Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks
panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.
Nagu näha siis siin ei oska paljud ka tosooli vahetada, rääkimata siis h-rihma vahetusest
Vanematel v8 mootoritel tuleb h-rihma vahetuseks ka radikad eest kitkuda...
Ma olen näinud ka korduvalt, kuidas firma, kes teeb mootorite remonti on pannud ketimärgid valesti, kuigi on seda tööd korduvalt teinud ning teeb ka
edaspidi ja seda enamus esindustele Tallinnas...!!!
Uuematel autodel ei ole asi nii, et aga teeme ise...
Kas keegi teab palju peab A8 V8 (vanemal) mootoril olema rihmapinguti pingsus ning mis asendis seda mõõdetakse!?
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.12.05 17:29
|
|
|
A8 4,2 32V hammasrihma vahetus Arupos maksis 5500.- kuni 6000.- ning sisaldas kolme rullikut, h.rihma, termostaati, veepumpa ja tööraha.
|
|
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.12.05 21:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: samru
A8 4,2 32V hammasrihma vahetus Arupos maksis 5500.- kuni 6000.- ning sisaldas kolme rullikut, h.rihma, termostaati, veepumpa ja tööraha.
|
aitäh, peab vist aja kinni panema. Sa sealt kandi mees, kuidas neil ajaga on, palju ette planeerima peab? ja kaua see üritus aega võtab neil?
tänud.
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
|
postitati 20.12.05 22:26
|
|
|
Just hiljuti oli tuttaval juhus hammasrihma vahetusega Keilas.Viis vahetusse ja järgi minnes nägi,et mootor pulkadeks kistud.Tuli välja et töömees oli
asja nii valesti kokku pannud,et käivitamisel sai selle mootori eluiga otsa.Kuna autoomanik tõstis seepeale tõelise skandaali püsti,siis suutis
remondifirmast saada paberi mis kohustab neid 2 päeva jooksul mootori asendama.Mootor asendatigi 40000 läbisõitnud mootori vastu (vana oli ca 200000
läbi sõitnud).Nüüd on igaljuhul rahul,kuna mootor pidavat igati paremini töötama kui vana.Algselt oli tal plaanis ise rihm vahetada,aga ajapuudusel
viis sinna kus "spetsialistid" töötavad.Auto ei olnud küll Audi,aga järeldus see,et remondi ise.Iga kord see muidugi paika ei pea.
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
postitati 21.12.05 06:29
|
|
|
Nu kujuta nüüd ette kui näiteks Tallinnas kõik paneelmajade autoomanikud, kes autot maja ees hoiavad, hakkax hammasrihmu ise maja ees lumehanges
vahetama Paljudel inimestel on ka muud hobid peale autode, ise näpin enda
auto juures üsna palju ise, aga sellest ma saan küll aru, miks inimesed ise näiteks hammasrihma ei vaheta.
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.12.05 06:35
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
|
aitäh, peab vist aja kinni panema. Sa sealt kandi mees, kuidas neil ajaga on, palju ette planeerima peab? ja kaua see üritus aega võtab neil?
tänud. |
Arvan, et sel aastal löögile ei saa (ei ole kindel) aga helista Rain Aavale tel: 5044040 ja pane aeg kirja.
|
|
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.02.06 13:01
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
Just hiljuti oli tuttaval juhus hammasrihma vahetusega Keilas.Viis vahetusse ja järgi minnes nägi,et mootor pulkadeks kistud.Tuli välja et töömees oli
asja nii valesti kokku pannud,et käivitamisel sai selle mootori eluiga otsa.Kuna autoomanik tõstis seepeale tõelise skandaali püsti,siis suutis
remondifirmast saada paberi mis kohustab neid 2 päeva jooksul mootori asendama.Mootor asendatigi 40000 läbisõitnud mootori vastu (vana oli ca 200000
läbi sõitnud).Nüüd on igaljuhul rahul,kuna mootor pidavat igati paremini töötama kui vana.Algselt oli tal plaanis ise rihm vahetada,aga ajapuudusel
viis sinna kus "spetsialistid" töötavad.Auto ei olnud küll Audi,aga järeldus see,et remondi ise.Iga kord see muidugi paika ei pea.
|
Vot nii ongi, et kui mingi vana teeninduses selle ära teeb, siis miks mina sellega ei peaks hakkama saama ? Pole küll veel hätta jäänud, ükskõik mitu
nukka ja pingutusrulli seal on.
Ma siin olen ka näinud, kuidas "spetsialistid" vahetasid 16v mitsu mootoril rihma. Panid asja kokku, isegi ei ajanud võtmega ringi mootorit
prooviks. Paraku teeb vänt nuka ühe pöörde ajal kaks pööret. Üks ants oli autos, teine all kanalis hüüdis, et pane nüüd. Käis üks kõvem ragin ja
sisselaske kõik 8 klappi olid kõverad. Aga no selleks ikka iga mees võimeline ei ole ka.
|
|
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
postitati 07.02.06 13:15
|
|
|
mis v8-l on mitu hammasrihma vä et pealkiri hammasrihmade vahetus? 
kunagi kui ise v6-l pidin märkide otsimisega lolliks minema aitas mind see
teema
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.02.06 13:22
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
mis v8-l on mitu hammasrihma vä et pealkiri hammasrihmade vahetus? 
kunagi kui ise v6-l pidin märkide otsimisega lolliks minema aitas mind see
teema |
Tegelikult käib veel väntvõllile kah stopper, et ei annaks liikuma...
|
|
|
|
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
|
postitati 07.02.06 16:38
|
|
|
küsi peterburi tee 38 aldani grupp 5079733
|
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.02.06 18:22
|
|
|
|
Palun tutvusta seda kohta täpsemalt...vaja endalgi ette võtta rihmavahetus
|
|
|
|
magu
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro C3 D11 C6
|
|
postitati 26.02.06 18:46
|
|
|
| Tsitaat: |
Vaata kui asi on koonuste peal, siis on ka rakist vaja...!!!
Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks
panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.
| miks peab rakis olema kui rihmavahetusel nukaratast nuka küljest üldse lahti pole vaja võtta?
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
postitati 26.02.06 19:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
|
Äkki annad mõne täpsema vihje mis töökojas see täpsemalt juhtus?
Ise lasin vahetada mõned aastad tagasi ka Keilas, Kava Autos ja jäin väga rahule.
|
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |