Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 4,2 hammasrihmade vahetus (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 5434)
martin
huviline

Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI S4

postitati 14.02.05 21:28 Tsiteeri
4,2 hammasrihmade vahetus

tere. kas keegi oskaks soovitada kus saaks 4,2-sel möistliku hinna eest hammasrihmad ära vahetada? Ning ,et tehtud tööle ka garantii saaks. yhesönaga,et kus siis oleks tallinnas kvaliteedi ja hinna suhe köige parem? aitäh vastajatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pealik
huviline

Registreerunud 10.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant 2,7BiT

postitati 15.02.05 06:25 Tsiteeri

uurisin 2 kuud tagasi sama asja. ega neid kohti palju pole, kes julgeks selle töö ette võtta. minu meelest on spetsiaalne rakis ainult revalil, kus on kõige kindlam see töö ette võtta. aga maksumus tõenäoliselt viiekohaline number.

mujal tehes ei pruugi rihma nii ideaalilähedase täpsusega paika saada (väikestel kõikumistel katastroofilisi tagajärgi pole).

mina lasin vahetada keilas, kava autos. seal oli üks sõber just 4,2-l lasknud vahetada ning minu auto töösse andmise ajal oli seal veel ühel 4,2-l rihmavahetus käsil.

natuke süda kripeldab, et äkki ei saanud rihma nii ideaalselt paika aga kiirendus sajani on endiselt 6 seki ja kuskilt mingit viga pole täheldanud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 15.02.05 07:28 Tsiteeri

Aga mul vahetas rihma "ma ise" ja siiani olen rahul, mingeid kõrvalnähte ei esine. Pärast seda olid isegi Arupo mehed nõus 4.2 - stel seda tööd tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A1
huviline

Registreerunud 28.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.05 13:07 Tsiteeri

Kes Tallinnas v. lähiümbruses vahetab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.05 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A1
Kes Tallinnas v. lähiümbruses vahetab?

Helista OÜ Arupo´sse Rain Aava´le 5044040 arvan, et ta vahetab ära, seal on neid nüüd päris palju vahetatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 19.12.05 20:52 Tsiteeri

kuna nüüd ka värske 4,2 omanik, siis kas äkki on mingeid kohti juurde tekkinud? või tuleks ka tee kostiverre ette võtta? kas nad seal suudavad selle In2 ka ära nullida?

tänud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.05 21:38 Tsiteeri

suudavad küll...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 19.12.05 21:49 Tsiteeri

Vähegi oskajam ning taiplikum, siis vaheta enda käte ja mõistusega, see ei ole keeruline töö, lihtsalt puhutakse ülesse teema ala raske ja keeruline;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.05 22:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Vähegi oskajam ning taiplikum, siis vaheta enda käte ja mõistusega, see ei ole keeruline töö, lihtsalt puhutakse ülesse teema ala raske ja keeruline;)

jah, käis seegi mõte peast läbi, aga kõik räägivad mingitest rakistest ja värkidest...aga kui natuke mõelda, siis valge korrektorpliiats näppu ja igale poole märgid peale, siis ei saa nagu midagi ju paigast ära ajada?

kui keegi viitsib kes seda juba on teinud, siis võiks mainida mida täpselt valmis varuma peaks, just varuosadest.

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.05 22:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pealik
maksumus tõenäoliselt viiekohaline number.

mujal tehes ei pruugi rihma nii ideaalilähedase täpsusega paika saada (väikestel kõikumistel katastroofilisi tagajärgi pole).

Vot mina ei saa aru esiteks sellest, miks keegi midagi auto juures ise ei tee. Teiseks sellest, kuidas on võimalik seal rihma vahetuse juures eksida ja mis kuradi rakist seal vaja on ? Tead kui suur on hammasrihma hammas ? Peab ikka ants olema, et seal mööda panna. Ja kolmandaks ma ei saa aru kuidas saab hammasrihma vahetus maksta viiekohalise numbri ?`

No offence aga no nii on.

Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 19.12.05 22:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: epic_metal
Tsitaat:

Vot mina ei saa aru esiteks sellest, miks keegi midagi auto juures ise ei tee. Teiseks sellest, kuidas on võimalik seal rihma vahetuse juures eksida ja mis kuradi rakist seal vaja on ? Tead kui suur on hammasrihma hammas ? Peab ikka ants olema, et seal mööda panna. Ja kolmandaks ma ei saa aru kuidas saab hammasrihma vahetus maksta viiekohalise numbri ?`

Kui töötund maksab 500 krooni ja jupid paned originaalid, siis minu arust ei ole probleem see 5 kohaline number kätte saada :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
magu
huviline

Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro C3 D11 C6

postitati 20.12.05 11:05 Tsiteeri

revalis küsiti mingi aeg tagasi 15k

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.05 11:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Vaata kui asi on koonuste peal, siis on ka rakist vaja...!!!

Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.

Nagu näha siis siin ei oska paljud ka tosooli vahetada, rääkimata siis h-rihma vahetusest

Vanematel v8 mootoritel tuleb h-rihma vahetuseks ka radikad eest kitkuda...

Ma olen näinud ka korduvalt, kuidas firma, kes teeb mootorite remonti on pannud ketimärgid valesti, kuigi on seda tööd korduvalt teinud ning teeb ka edaspidi ja seda enamus esindustele Tallinnas...!!!

Uuematel autodel ei ole asi nii, et aga teeme ise...

Kas keegi teab palju peab A8 V8 (vanemal) mootoril olema rihmapinguti pingsus ning mis asendis seda mõõdetakse!?

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.05 17:29 Tsiteeri

A8 4,2 32V hammasrihma vahetus Arupos maksis 5500.- kuni 6000.- ning sisaldas kolme rullikut, h.rihma, termostaati, veepumpa ja tööraha.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.05 21:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
A8 4,2 32V hammasrihma vahetus Arupos maksis 5500.- kuni 6000.- ning sisaldas kolme rullikut, h.rihma, termostaati, veepumpa ja tööraha.

aitäh, peab vist aja kinni panema. Sa sealt kandi mees, kuidas neil ajaga on, palju ette planeerima peab? ja kaua see üritus aega võtab neil?

tänud.

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 20.12.05 22:26 Tsiteeri

Just hiljuti oli tuttaval juhus hammasrihma vahetusega Keilas.Viis vahetusse ja järgi minnes nägi,et mootor pulkadeks kistud.Tuli välja et töömees oli asja nii valesti kokku pannud,et käivitamisel sai selle mootori eluiga otsa.Kuna autoomanik tõstis seepeale tõelise skandaali püsti,siis suutis remondifirmast saada paberi mis kohustab neid 2 päeva jooksul mootori asendama.Mootor asendatigi 40000 läbisõitnud mootori vastu (vana oli ca 200000 läbi sõitnud).Nüüd on igaljuhul rahul,kuna mootor pidavat igati paremini töötama kui vana.Algselt oli tal plaanis ise rihm vahetada,aga ajapuudusel viis sinna kus "spetsialistid" töötavad.Auto ei olnud küll Audi,aga järeldus see,et remondi ise.Iga kord see muidugi paika ei pea.

Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 21.12.05 06:29 Tsiteeri

Tsitaat:

Nu kujuta nüüd ette kui näiteks Tallinnas kõik paneelmajade autoomanikud, kes autot maja ees hoiavad, hakkax hammasrihmu ise maja ees lumehanges vahetama:D Paljudel inimestel on ka muud hobid peale autode, ise näpin enda auto juures üsna palju ise, aga sellest ma saan küll aru, miks inimesed ise näiteks hammasrihma ei vaheta.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.05 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat:

aitäh, peab vist aja kinni panema. Sa sealt kandi mees, kuidas neil ajaga on, palju ette planeerima peab? ja kaua see üritus aega võtab neil?

tänud.

Arvan, et sel aastal löögile ei saa (ei ole kindel) aga helista Rain Aavale tel: 5044040 ja pane aeg kirja.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo
Just hiljuti oli tuttaval juhus hammasrihma vahetusega Keilas.Viis vahetusse ja järgi minnes nägi,et mootor pulkadeks kistud.Tuli välja et töömees oli asja nii valesti kokku pannud,et käivitamisel sai selle mootori eluiga otsa.Kuna autoomanik tõstis seepeale tõelise skandaali püsti,siis suutis remondifirmast saada paberi mis kohustab neid 2 päeva jooksul mootori asendama.Mootor asendatigi 40000 läbisõitnud mootori vastu (vana oli ca 200000 läbi sõitnud).Nüüd on igaljuhul rahul,kuna mootor pidavat igati paremini töötama kui vana.Algselt oli tal plaanis ise rihm vahetada,aga ajapuudusel viis sinna kus "spetsialistid" töötavad.Auto ei olnud küll Audi,aga järeldus see,et remondi ise.Iga kord see muidugi paika ei pea.

Vot nii ongi, et kui mingi vana teeninduses selle ära teeb, siis miks mina sellega ei peaks hakkama saama ? Pole küll veel hätta jäänud, ükskõik mitu nukka ja pingutusrulli seal on.

Ma siin olen ka näinud, kuidas "spetsialistid" vahetasid 16v mitsu mootoril rihma. Panid asja kokku, isegi ei ajanud võtmega ringi mootorit prooviks. Paraku teeb vänt nuka ühe pöörde ajal kaks pööret. Üks ants oli autos, teine all kanalis hüüdis, et pane nüüd. Käis üks kõvem ragin ja sisselaske kõik 8 klappi olid kõverad. Aga no selleks ikka iga mees võimeline ei ole ka.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 07.02.06 13:15 Tsiteeri

mis v8-l on mitu hammasrihma vä et pealkiri hammasrihmade vahetus? :o

kunagi kui ise v6-l pidin märkide otsimisega lolliks minema aitas mind see teema

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.06 13:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
mis v8-l on mitu hammasrihma vä et pealkiri hammasrihmade vahetus? :o

kunagi kui ise v6-l pidin märkide otsimisega lolliks minema aitas mind see teema

Tegelikult käib veel väntvõllile kah stopper, et ei annaks liikuma...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
workout
huviline

Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at

postitati 07.02.06 16:38 Tsiteeri

küsi peterburi tee 38 aldani grupp 5079733

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:

Palun tutvusta seda kohta täpsemalt...vaja endalgi ette võtta rihmavahetus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
magu
huviline

Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro C3 D11 C6

postitati 26.02.06 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Vaata kui asi on koonuste peal, siis on ka rakist vaja...!!!

Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.

miks peab rakis olema kui rihmavahetusel nukaratast nuka küljest üldse lahti pole vaja võtta?

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 26.02.06 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo

Äkki annad mõne täpsema vihje mis töökojas see täpsemalt juhtus?

Ise lasin vahetada mõned aastad tagasi ka Keilas, Kava Autos ja jäin väga rahule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.9% - SQL: 83.1%]