Lehekülgi: 1 2 |
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 21:44
|
|
|
Audi 2.5 tdi quattro suurem mootori projekt.
Tere püstitaks ka siia teema üles loodan et ei teinud valesse kohta oma teema ja kui tegin siis palun aidake.
Nimelt siis plaanis ehitama hakata audi 2.5 tdi 103 kw- st mootorit mis jääb vanaks e. ka põhjaks on mootori plokk kõik ülejäänd, mis algab karteri
punnist, kuni klapikambri kaane poldini tuleb uus ja isegi võimsam, kuna tahan sellest plokist välja võtta kõik milleks ta vähegi võimeline on.
Ettepanekud ja nõu andmised mida võiks paremini teha või siis efektiimsemalt. Katsun ka homme pildid üles saada.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 04.12.13 22:43
|
|
|
Raampoldid tugevamad, ehk lasta soomes nukk ringi teha, võimalikult suur turbo - suuremate puhul on soovituslik VNT (aga võib näiteks HE221W),
suuremad pihustid, pumbapea, sisse- ja väljalase, seadistus.
Muud ei ole seal suurt midagi teha.
Saab kuni 300hp.
Kütust muutes saab muidugi enam kui topelt nii palju, a noh see selleks.
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.13 23:15
|
|
|
Plaanis ongi sama teha lihtsalt vänt ja hooratas kõvema vastupidavusega ning kolvid ja kepsud samamoodi turboks tuleb KKK26 ja kuna plokikaan läheb
koos uue sisuga niikuinii soome ümber tegemisele siis lasen ka teha sisse ja välja laske kolde koos turboga vastavalt plokikaane voolavusele.
Kütusepumbal jääb ainult korpus vanaks ülejäänd läheb kõik perfomance osade vastu vahetusse sama ka plunser peagi. Mootori õlipumba vahetan ka
kindlasti võimsama vastu. plokikaane tihendi kohta küsimus, kas peaks panema paksema metallist plokikaane tihendi või võib jääda samaks originaaliks?
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 00:02
|
|
|
K26 on väike, sisuliselt sama, nagu K24, aga halvema spooliga.
Kolbe ei ole mitte mingit mõtet vahetada, kepse samuti, ka ei ole diislil kolbe kuigi palju saadaval.
Ära pahanda, aga Su jutt tundub kuidagi selline, nagu poleks sa kunagi ühtegi diislit tehasevõimsusest kaugemale viinud ega oma aimu detailide
saadavusest/maksumusest...
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 08:41
|
|
|
peale chippimise pole muud teind jah väga selle diisliga, hinnast on mul olemas täielik ülevaade olemas sellepärast ei tasu muretseda odav see
kindlasti ei tule, see on kindel.
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 08:46
|
|
|
sellepärast küsingi siin targemate käestk ka kes igapäevaselt tegelevad sellega. Mis on õige mis vale.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 05.12.13 08:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eb2.5tdi
peale chippimise pole muud teind jah väga selle diisliga, hinnast on mul olemas täielik ülevaade olemas sellepärast ei tasu muretseda odav see
kindlasti ei tule, see on kindel. |
1. Lause algab suure tähega.
2. Lause lõpeb punkti, küsimärgi või hüüumärgiga.
3. Kirjavahemärgi (peamiselt punkti ja koma) ees ei käi tühikut (näide ,kuidas ei tohi olla). Erandiks on mõttekriips.
4. Kirjavahemärgi järel on alati tühik (näide, kuidas peab olema). Erandiks on lõigu või jutu lõpp.
|
|
|
spool
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 08:52
|
|
|
Ma isiklikult ei ole varem midagi kuulnud, et pumba sisu "performance" juppide vastu vahetatakse. Kui siis ainult pumba pea. Mis selle sisu
vahetamise mõte oleks?
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 09:00
|
|
|
On olemas ja ka täiesti tellitav. Saksast tellin ma niikuinii kõik varuosad. ja selle mõte on see ,et vastu peaks ,sama ka pumbapeaga .
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 09:09
|
|
|
kindlasti ei tule, see on kindel. |
Selge pilt siis.
1. Tugevamaid kolbe pole sellele olemas.
2. Custom kepsu ehk saaks kuskilt isegi tellida, aga selle järgi puudub vajadus.
3. Väntvõlli saab ka ainult Audi originaali ja mis sinu arust selle väntvõlliga juhtuma peaks diislil?
4. Surveastet ei ole mõtet madalamaks lasta, kuna see mootor nagunii ei hinga nii palju, et temast üle 300hp võtta.
Ega see bensumootor ei ole, kus kohe kogu sisu peab vahetama. Ainus, mis mootoris teha tuleb, on vahetada raam- ja ehk kepsupoldid tugevamate
vastu.
Kogu ülejäänud värk peab ilusti vastu, nagu on seda korduvalt tõestatud. Pumba sisust ei ole ma eriti midagi kuulnud (linki paluks?) - pumba pea võib
jah vahetada.
Üldiselt ma andsin nimekirja asjadest, mis teha vaja on, et kuskile jõuda. Mingisuguse K26-ga sealt üle 220 jõu sealt ei saa.
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 09:28
|
|
|
Kui ma kepsupolte vahetama hakkan äkki on siis mõtekam ka saaled juba ära vahetada?
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 09:31
|
|
|
Korralik mootoriremont on suht loogiline, kui tahad sealt hakata jõudu välja võtma.
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 09:34
|
|
|
K26 turboga ei tee seal jah väga midagi kui plaanis ssuremaid jõude välja puhuda. Juba ka uurisin selle kohta. Parim on ikkagi VNT muutuva
geomeetriaga turbo.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 05.12.13 14:48
|
|
|
Jutu järgi ei saa sul küll aimugi olla, mis detailid maksavad või mida sa üldse teed.
12.301@181km/h
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 16:20
|
|
|
Mingi aeg hakkan pilte üles panema eks siis ise näete oma vajaliku info olen ma siit saanud mida tuleb teha nii, et oodake ja vaadake siis. Ja kui
keegi kahtleb ,et mul pole aimu palju asjad maksavad siis sorry teie endi viga sel juhul. Ega see mingi mõnesaja eurone töö pole kui plokikaan ise
maksab juba uuena 1200 euri.
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 05.12.13 16:42
|
|
|
Mingi aeg hakkan pilte üles panema eks siis ise näete oma vajaliku info olen ma siit saanud mida tuleb teha nii, et oodake ja vaadake siis. Ja kui
keegi kahtleb ,et mul pole aimu palju asjad maksavad siis sorry teie endi viga sel juhul. Ega see mingi mõnesaja eurone töö pole kui plokikaan ise
maksab juba uuena 1200 euri. |
Ostsid uue kaane v?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 05.12.13 17:16
|
|
|
Kas ei oleks siis mõistlikum juba auto teema teha? Mis seal plokikaanel niipalju maksis? Ilmselt uus aga mis selle mõte on kui vana tehakse ka nii
ära, et toimib nagu uus? Mis aju vnt turboga plaanis kasutada? Kui kõik summa kokku lüüa siis kas ei oleks mõistlikum võtta 2,2t 20v s4 v s6 millest
saab sama rahaeest ja kergemini siukse jõu kätte kui mitte isegi rohkem või on tahtmine just diislit järgi aidata? Kui võtta, et uued kolvid ise olid
kunagi mingi 800+euri ja su plokikaas 1200euri ja kui veel sellele juurde tihendid saaled jne siis läheb suht ulmeks. Korralik vnt turbo ise juba
400euri+.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 05.12.13 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Kui kõik summa kokku lüüa |
Võibolla seekord teisiti aga alati on neid, kes mõttes/sõnades teevad eeslist gepardi ja seda üleöö omas keldris.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 18:02
|
|
|
No anna andeks aga kui tuleb inimene jutuga, et ehitab võimsa mootori kus on sõjaaegne K26 ja vist peaks ka saalesid vahetama siis seda juttu lihtsalt
ei saa tõsiselt võtta. Muidugi oleks tore, kui vastupidist tõestad ja varsti siia huvitavad pildid ilmuvad.
12.301@181km/h
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 18:38
|
|
|
Oijahhh lootsin et siin on ikka aitajaid aga jah . Uus kaan jah kuna vana oli kõver ja mikropragusid täis maksis selleparast palju et ,on
KOLBENSCHMIDT i toodand mitte mingi järgi tehtud AMC oma , amc omad maksavad jah kuskil 500-700 euri kanti. Ja plaanis on jah just diislit järgi
aidata. Aga teistele teadmiseks et kui teil pole midagi asjakohast öelda siis olge vait. Ja jätke kommenteerimata ex.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 05.12.13 18:41
|
|
|
Aga teistele teadmiseks et kui teil pole midagi asjakohast öelda siis olge vait. Ja jätke kommenteerimata ex. |
Keera nüüd ennast vähe vaiksemaks, siin on palju mehi kes on oma masinasse kordades rohkem raha raisanud, kui Eesti keskmine aasta palk.
Mida ja kuidas oled enne mootoreid teinud, pildimaterjali sellest?
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 05.12.13 18:43
|
|
|
Aga tee jah autoteema siis huvitav vaadata ja küll neid nõuandjaid jagub kui midagi toimib. Lihtsalt nii ei paista asi eriti reaalne ja selliseid
kõvatajaid päris palju kellest pole peale teemat rohkem midagi kuulda.
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 19:01
|
|
|
Õnneks ei teeni eesti keskmist palka. Pilte saab siis kui olen eestis siis peaks esimesed jupid ka kohal olema saab midagi tegema hakata. Ja üleöö ei
saa panna üles pilte sellest kuidas ja kas töötab. Kannatust natuke.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 19:01
|
|
|
Kui kaane eest 1200EUR maksid, siis said veidi tõmmata. Uus A osa kaas maksab audis 750eur + transa. Kui just ei võtnud koos sisuga (nukk , tõukurid
ja klapid). Siis on see 1200 ok hind.
12.301@181km/h
|
|
|
|
eb2.5tdi
huviline
Registreerunud 04.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 19:11
|
|
|
Täis komplektne plokikaan ikka jah. Aga ootame ja vaatama ei viitsi siin närve üles kruvima hakata nii endal kui ka teistel.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |