B4 2.0E jagaja paigaldus
Sai siis hallandur ära vahetatud ja jagaja tagasi peale pandud, seejuures jagaja panin peale suht samamoodi nagu olin ta ära võtt aga nüüd see jagaja
nurk liikus kõvasti vastupäeva. Auto sõitis aga pold päris see ja bensiini kulus. Kuna diagnostkuste juurde timmima veel aega ja sõita vaja, siis
otsustasin üritada veel veidi ise paika timmida nagu eelnevalt vana anduriga mässates mitu korda edukalt tegin.
Nüüd aga ei õnnestu enam kuidagi autot käima saada. Keerates jagaja võimalikult vastupäeva siis mingil määral jääb popsuma aga sureb paari sekundiga
välja.
Siit küsimus, kas olen miskit valesti teinud või kuidas üldse käib see jagaja tagasipanek, et saaks vähemalt remontigi sõita.

Juhtmeid ma jagaja kaanelt maha kiskunud pole ja need kindlalt õieti, samuti on säde olemas küünaldes. Antud skeemi järgi saan ma õieti aru, et peaks
panema jagaja rootori kohakuti 1. silindri juhtmega? Samas mul nüüd jääb see rootor alati erinevas asendis seisma, varem oli nagu alati üks kindel
peatumispunkt. Korra jäi ka jagajat keerates süüde sisse, siis kostus teatud kohtade peal kuskilt mootorist prõks ja susin (ei olnud säde, ka maas
kaabliga kostus sama) ega see misdagi tuksi keeranud? Kas on võimalus, et jagaja kuidagi lootusetult paigast ära läks?
Seal jagaja allotsas hammasratas ja lapik ristipulk vms, et siis on võimalik jagajat üldse kahes asendis sisse panna. Ise olen vägagi kindel, et panin
just nii nagu ta enne oli.
Pikk jutt, palju küsimusi aga abi vaja, kasvõi hädaabi.
|