Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: audi 200 134 kw TQA-kuni 88 aasta (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1347)
keitz20
huviline

Registreerunud 21.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4/C4

postitati 07.02.05 10:06 Tsiteeri
audi 200 134 kw TQA-kuni 88 aasta

tere sooviks siis teada saada omanike arvamusi sellest masinast. kas esineb tüüpvigasid , missugused need oleksid- loomulikult nelivedulise oma.oleks info eest igati tänulik, kuna kevadel kavas omale midagi soetada ja ei tahaks kuidagi 200-se mõttest loobuda, aga samas vb osutub suund 200 20V poole

BMW- Big Mexican Woman :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 07.02.05 10:20 Tsiteeri

Kõige hullem tüüpviga on halb omanik.Rohkem ei oskagi miskit välja tuua.
Kui autot osta siis tuleb põhitähelepanu pöörata mootori korrasolekule(seda siis turboga variandi puhul),kuna selle remont on eriti kallis.ka veermik tuleks hoolega üle vaadata,just tagumised reg vardad,kardaan jms.
Ülejäänud osad kattuvad teiste mudelitega.Ahsoo,kui on peal kompuuter,siis ka see peaks ideaalselt toimima.
Normaalne oleks enne ostu diagnistikas ära käia ja veakoodid asjad üle vaadata,seda eriti 20V puhul,kus andureid jagub piisavalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
keitz20
huviline

Registreerunud 21.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.05 10:42 Tsiteeri

Kõige hullem tüüpviga on halb omanik :D

yhesõnaga diagnost igati abiks. kuda ma seda mootori korrasolekut selgitan . no kui mootor suitseb siis selgeet õlirõngad ja klapisääretihendid vaja vahetada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 07.02.05 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: keitz20
Kõige hullem tüüpviga on halb omanik :D

yhesõnaga diagnost igati abiks. kuda ma seda mootori korrasolekut selgitan . no kui mootor suitseb siis selgeet õlirõngad ja klapisääretihendid vaja vahetada

Just eile sattus mul säärane eksemplar valgusfoori taga ees seisma :)
Kui minema läks, siis jäi selline pilv sinist suitsu maha, et pidin pärast akna lahti tegema.
Põhjus: õhukese rahakotiga või lohakas omanik.

PS. tüüpvigasid on ka sellel autol.
Näiteks tagumised pidurid.
Käsipiduri süsteem kipub kinni jääma ja kui on liiga pikalt kinni olnud, siis ilma suportite jms. vahetuseta enam korda ei saa. Endal sain veel läbi häda korda ja kasutasin regulaarselt käsipidurit, et sama jama ei korduks.
Ukselingid võivad olla talvel problemaatilised ja ei jää kinni või ei tule lahti. Toorest jõudu ei tohiks samas kasutada, sest nii lõhud üldse ära. Ka selle vea saab korralike määretega korda.
Muud vead olid rohkem kulumisega seotud.
Natuke õli võttis ka heas korras mootor, seega tasub peale 1000km trippi vahest kontrollida.
Mootor ei tahtnud vahepeal ühtlaselt töötada- lahendus oli küünalde, jagaja, süütepooli ja küünlajuhtmete vahetus.
Roolivõim kipub lekkima ja tuleks kontrollida ka roolivõimus olevat õli, sest rool peab kergelt käima.
Kui sõbrale samasugust autot otsisime, siis kahel neist oli üldse mingi paksem õli sinna pandud ja see tähendab vaid edaspidiseid probleeme.
Klapid ei tohiks klõbiseda jne. jne.
Ülejäänu on elementaarne kasutatud auto kontroll.
Ühegi teise auto alla pole mul 3aasta jooksul nii vähe raha kulunud, hoolimata väga korralikust hooldusest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
keitz20
huviline

Registreerunud 21.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.05 10:33 Tsiteeri

samas olen kuulnud et audidel originaal õli roolivõimupumpa on roheline , aga klappide klõbisemist põhjustavad hydrotõukurid kui nad enam korras pole. need vist 100 eek tykk poes niiet proble pole. kässariga on paljudel autodel nii et talvel kinni kiilub. lihtsalt ei tohi ööseks peale jätta jne

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.02.05 11:48 Tsiteeri

Nagu juba öeldud on mootori remont suht kallis ja mootorid enamasti (võrreldes vabalthingavaga siis) üsna ära aetud. Ka enda oma kippus/kipub õli võtma, olgugi, et peale klapisääretihendite vahetust see oluliselt vähenes.
Tagapidurid vajavad vist tõesti korrapärast puhastamist-hooldust, kui käsipidurit regulaarselt kasutada siis on ilmselt ka see probleem väiksem.
Mina harjusin paari aasta jooksul ukselinkidega üsna ära, kuid paljude inimeste jaoks on need vanad lingid tõesti probleemiks.
Üldkokkuvõttes on seega kindlasti üks parimatest masinatest selles hinnaklassis, kuna neid tüüpilisi vigu on üsna vähe.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.3% - SQL: 68.7%]