Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Euro-viisu e. Vanilla ninja 2 (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1405)
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 06.02.05 09:44

Jah, mulle meeldis ka "Moonwalk", väga hea lugu. Aga kui nüüd ausalt tunnistada, siis jäi see laul natuke aeglaseks, Eurovisiooni jaoks, seal peab alati mingi räige mürgel käima. "Lets Get Loud" - see on minu jaoks mõttetu lugu, eriti sõnad:D Aga jah... rohkem ma nagu viriseda ei oskagi!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 06.02.05 15:03

Oh, minu meelest oleks võinud võita ükskõik kes peale selle Vanilla Ninja odava koopia. Asja teeb eriti kurvaks see, et nüüd saavad ju Eurovisioonil kokku Eestit esindav odav koopia ja Shveitsi esindav originaal Vanilla Ninja. :(:(:(

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 06.02.05 15:34

Ei virisegi eriti.

Jah, "Moonwalk" oli päris hea ja meeldejääv lugu kuid ilmselgelt liiga uimane ja monotoonne, et sellega euroopa ette minna. Oleks tal rohkem pauerit sisse pandud, oleks tegu väga tugeva looga.

Võidulugu vääris selgelt võitu nende lugude seast, pauerit ja möllu on selles küll. Vaja veel pisut kohendada kuid täiesti arvestatav lugu, ma arvan. Väike vastasseis kahe Vanilla Ninja vahel muudab asja just huvitavaks. Btw - kuulus Ninjade punt on ju samuti Lõhmuse kokku pandud, nii et odavast kopeerimisest juttu pole eriti siin.

Mainin ära ka Eha loo - tundus suht professionaalselt tehtud (loos oli USA hõngu???), päris norm lugu, Eurovisioonile pole vististi kõige sobivam. Kena tädi ka. Pärast tissimissi valimisel oleks ta heale kohale tulnud;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 06.02.05 15:36

Kamoon;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 06.02.05 15:38

Jätkake Delfis, sest sellised teemad kisuvad lõpuks ära. Täitsa.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.7% - SQL: 73.3%]