Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Aku tühjaks jooksmine (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1254)
kemmu20
huviline

Registreerunud 15.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.13 10:07 Tsiteeri
Aku tühjaks jooksmine

Sain oma probleemi korda;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 15.09.13 10:53 Tsiteeri

Mõõda alustuseks laadimis pinget. Aku korralik? Lühis võib olla kus iganes. On mingi supakas või võimendi ka autol?

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Raika42
huviline

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 15.09.13 11:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kemmu20
Tere!
Mul on selline probleem ,et auto aku jookseb tühjaks .Kus kohas võib olla lühis .Kas keegi oskab aitada . Oleks väga tänulik.
Audi 80

Aga mul on selline probleem, et paak jookseb tühjaks. Kus võib olla leke? Või kulutab tõesti mootor kõik ära? Uskumatu....

Mis sa tõesti loodad, et nüüd tuleb keegi, kes ütleb, et armatuuri all kuskil on roosa juhe, mis on türkiissinise juhtmega lühises ja nii lihtme oligi?
Võta tester näppu ja kui muudmoodi ei oska, hakka järjest ampermeetriga kaitsmekarbis erinevate ahelate elektritarvet üle kontrollima.
Kui see arusaamutuks jäi, hüppa autosse ja sõida elektriku juurde. On asju mida läbi foorumi ei lahenda ja kõik. Eriti mingisugused elektri "kalad"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 15.09.13 17:43 Tsiteeri

Torkaks siia teemasse enda probleemi ka üles. Autol on Exide Extreme 75 Ampertunnine aku peal. Olen teda mitmeid päevi laadinud. 2 Käivitust peale laadimist ja isegi peale sõitmist on kolmanda käivituse ajal nö aku kottis. Samas see ultramoodne roheline indikaatorsilmakene sirab täies hiilguses aku peal. Tahakski siinkohal aru saada, kas aku paneb segast ja tegelikult on süsi või mitte. Kui kellegil on kogemusi seoses selle anomaaliaga siis võiks kaasa rääkida :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 15.09.13 18:00 Tsiteeri

Laadimine muidu korras?

Mul oli ka 100 AmH-ine aku, sellel ka ilutses roheline indikaatori tuli, aga pidevalt pidi laadima. Seda siiski just külmematel päevadel. Vahet polnud millisele sõidukile sai tõstetud.
Aga kui sõitsid siis polnud häda midagi, aga kui seisnud oli paar päeva, siis hädaga pooleks vedas käima.

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.09.13 18:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Torkaks siia teemasse enda probleemi ka üles. Autol on Exide Extreme 75 Ampertunnine aku peal. Olen teda mitmeid päevi laadinud. 2 Käivitust peale laadimist ja isegi peale sõitmist on kolmanda käivituse ajal nö aku kottis. Samas see ultramoodne roheline indikaatorsilmakene sirab täies hiilguses aku peal. Tahakski siinkohal aru saada, kas aku paneb segast ja tegelikult on süsi või mitte. Kui kellegil on kogemusi seoses selle anomaaliaga siis võiks kaasa rääkida :)

Ma ei saa veakirjeldusest aru, kui kohe kolm korda järjest käivitada, kas siis on ka tühi?
Huvitav lüke ka algse teemaalgataja poolt, kui endal probleem lahendatud, siis kustutame kogu algse probleemi?

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
kemmu20
huviline

Registreerunud 15.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.13 18:13 Tsiteeri

ma tahan aga kuna see mu esimene postitus siis ta ei lase.

Raika42
huviline

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 15.09.13 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005

See ultramoodne indikaatorsilm töötab kahjuks ainult ühe "poti" pealt ja vabalt võib olla, et mõni teine lühises vms...
Tegelikult näitab ta ainult vedeliku taset akus (ja sedagi ainult ühes anumas), muud midagi.
Endal vedeleb nii 4- 5 täiesti surnud akut, millel silm veel täies hiilguses roheline....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.09.13 16:37 Tsiteeri

Sisuliselt peale laadimist saab sõita kohe 1 km kaugusele taarat viima näiteks. Peale pandi sisestamist ja Konsumis tsekki lunastamist autosse tagasi pöördudes ja süüdet keerates on surnud.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 17.09.13 17:04 Tsiteeri

Oli minul ka selline juhus et vahetult peale laadimist oli akul käivitamise võimet umbes 10minutiks ja siis langesid voldid 10,4 peale. Sealt allapoole ei läinud kunagi ja sellega oli selge et üks pott akul lühises.
Aku 12volti, 6 potti, üks pott 2volti ehk siis kui üks pott puudulik, siis aku 10 volti.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.2% - SQL: 86.8%]