LH
huviline
Registreerunud 22.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.05 21:45
|
|
|
Mõned küsimused Audi B4 kohta ?
Oleksin mõningad küsimused, mida sooviksin teada saada ?
1. Palju maksab signa panemine autole. Selline korralik odavam variant, midagi väga julma poleks vaja.
2. Kus saaks lasta korda teha küljeeeglite neid nuppe mis keeravad peeglit üles-alla ja paremale vasakule. Mõlemad, nii juhipoolse, kui ka
kõrvalistuja poolne. Kas on võimalik panna uued nupud ja asja korralikult tööle saada ?
3. Palju maksa esiklaasi vahetamine ja palju maksab uus klaas ?
4. Kas netist kuskilt saaks B4 kohta mingit manuaali ?
Tean, et võibolla on nendele küsimustele siin foorumis vastused olemas, aga äkki keegi viitsikd nii mõne sõnaga nendele vastata ?
Tänan, jään vastuseid ootama !!!
|
|
|
koit46
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3.0
|
postitati 29.01.05 21:51
|
|
|
Täiesti korralik signa koos paigaldusega 2500.-
Selle teise aja puhul pöördu varuosa Marko poole äkki tal neid vidinaid ja siis elektrik....
Tõlkis: Luule Zavoronok
Teksti luges: Malle Peedo
|
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 29.01.05 23:16
|
|
|
ära signa pealt koonerda näiteks TÄNA läks minu auto jalutama. (õnneks leidsin kohea ka ylesse)
klaas vist maksis ~1300 eeki vms. peeglite kohta ei oska midagi öelda kuna omal el. peeglid. manuaali on kyll mingisugust ainult vene keeles.
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 30.01.05 10:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LH
Oleksin mõningad küsimused, mida sooviksin teada saada ?
1. Palju maksab signa panemine autole. Selline korralik odavam variant, midagi väga julma poleks vaja.
2. Kus saaks lasta korda teha küljeeeglite neid nuppe mis keeravad peeglit üles-alla ja paremale vasakule. Mõlemad, nii juhipoolse, kui ka
kõrvalistuja poolne. Kas on võimalik panna uued nupud ja asja korralikult tööle saada ?
3. Palju maksa esiklaasi vahetamine ja palju maksab uus klaas ?
4. Kas netist kuskilt saaks B4 kohta mingit manuaali ?
Tean, et võibolla on nendele küsimustele siin foorumis vastused olemas, aga äkki keegi viitsikd nii mõne sõnaga nendele vastata ?
Tänan, jään vastuseid ootama !!! |
signa kohta saatsin priva. Peeglite kohta niipalju, et kui on liiga suured lõtkud e. vabakäik, siis seda saab reguleerida nende nuppude alt ristpeaga
kruvikeerajaga. Esiklaas ise maksab 1300 - 1600.- ja vahetus 600-700.- kui liist terveks jääb.
|
|
|
LH
huviline
Registreerunud 22.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.05 11:57
|
|
|
nende peeglite kohta niipalju, et juhipoolne peegli reg. nupp on omadega õhtal. Seal peab olema 2 pööratavat nuppu, aga mul on ainult 1. See on
kuidagi alla surutud või ma ei tea. Kas kuskil töökojas saaks asja korda teha ja panna uue nupu.
ja veel oleks selline küs. et milles on viga, kui auto seisab, siis masin soe nagu peab aga sõidu ajal on jahedavõitu. Puhub nagu küll aga võiks
soojem olla.
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 30.01.05 16:40
|
|
|
aga kas sul mootor ikka töösoojaks läheb? nu ca 10km peale peaks juba mootor kindlalt soe olema temp andur armatuuris peaks olema seal 90 kraadi
juures või isegi üle aga allapoole see olla ei tohiks
ma kardan et kui sul salongi sooja ei tule et sul on siis äkki termostaat läbi ja mootor ei lähe töösoojaks ja seega tuleb salongi sooja aga mitte
kuuma õhku
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.05 23:14
|
|
|
vabandan reostamise pärast teema algataja ees, aga kes on kursis palju B4 termostaat maksab ja palju selle vahetusega jama on?
|
|
|
hillar
huviline
Registreerunud 25.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi b4 avant
|
postitati 31.01.05 14:22
|
|
|
termostaat maksab ca 200.- abovos
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 31.01.05 15:51
|
|
|
Küsiks ka nende peeglite kohta.
Siis kui peegleid ära võtsin ei jäänud muud üle kui tuli juhtmed läbi lõigata(kuna esimene pistik oli alles ukse all ääres ja krepkaga kinni ja ei
saanud kätte) ja siis pärast panin klemm lauga kinni. Nüüd aga kui kokku panin ja kõik juhtmed ilusti taga on ei tööta ühel peeglil alla ja ülesse ja
teisel vasakule ja ülesse nuppud. Algul kui tagasi ühendasin siis viskas kaitsme läbi ja siis peale seda ei töödanud enam need osad nupud. Mis teha
kust alusatada?Uuesti lahti?
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 31.01.05 15:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hillar
termostaat maksab ca 200.- abovos |
aga minu autole 88 aasta sigar 2,3 100 kw?
|
|
|
|
LH
huviline
Registreerunud 22.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.05 20:41
|
|
|
Tahaksin teada, mis kuradi signa see selline on, et teed võtmega keskluku lahti ja mingi pirts käib. Kui kesklukk kinni on, siis kuskil armatuuris
punane tuli vilgub. Mingit pulti ega midagi pole ?
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 31.01.05 20:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
vabandan reostamise pärast teema algataja ees, aga kes on kursis palju B4 termostaat maksab ja palju selle vahetusega jama on? |
Loe SIIT.
|
|
|
|
dagger
huviline
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: ajutiselt jalamees
|
postitati 01.02.05 12:01
|
|
|
Tahaksin teada, mis kuradi signa see selline on, et teed võtmega keskluku lahti ja mingi pirts käib. Kui kesklukk kinni on, siis kuskil armatuuris
punane tuli vilgub. Mingit pulti ega midagi pole ? |
See on originaal signa, mida paigaldati audi tehases.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.05 12:28
|
|
|
mul on nupp ukse võtmes, aga patarei tühi ja sellist patareid vist ple ka kuskil...vähemalt mina pole leidnud...
|
|
|
dagger
huviline
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: ajutiselt jalamees
|
postitati 01.02.05 12:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
mul on nupp ukse võtmes, aga patarei tühi ja sellist patareid vist ple ka kuskil...vähemalt mina pole leidnud... |
nupp ukse võtmes on taksulambi jaoks, patarei vahetuse jaoks peaks kellassepa juurest abi saama
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.05 18:49
|
|
|
on kaht tüüpi nupuga võtmeid: ühed lambiga teised keskluku aktiv./deaktiv.
|
|
|