tfu
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994
|
|
postitati 19.08.13 18:52
|
|
|
Ohutulede lüliti särab
Kas kellegil veel juhtunud samust asja, et ohutulede lüliti jääb autos särama?
Kui vajutada hakkab vilkuma ilusti, välja lülitades jääb põlema. Kas lüliti rikkis, mida soovitate vea kõrvaldamiseks ette võtta?
Kas lüliti tuleb konsoolist välja ilma muud kõrvalt lammutamata?
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
postitati 19.08.13 18:55
|
|
|
Lüliti peabki valgustatud olema, et näeks, kus see asub. Ta ei jää küll nii heledalt, kui vilkumise ajal, kuid siiski helendab. Audidel üsna ammu juba
nii.
|
|
|
|
tfu
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994
|
|
postitati 19.08.13 19:42
|
|
|
Unustasin märkida, et tegu a4 b6`ga.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
postitati 20.08.13 07:03
|
|
|
Mul ka A4 B6 ja samuti kergelt hõõgub seal konsoolis, et pimedas näha seda oleks. Kui mootori välja suretad, jääb samuti "hõõguma", et ka pimedas
näeksid seda vajutada. Käesoleva sajandi ohutuse teema vms. Kui sisse lülitad, siis vilgub heledamalt - kord päris hele ja siis samasugune, nagu
väljalülitades - raske seletada.
|
|
|
|
ivar444
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4
|
|
postitati 05.01.14 13:34
|
|
|
ohutule lüliti särab
Mul siuke jama, mitte ainult ei sära vaid ka vilgub kui uksed lukku paned. vist mingi jama sellega.
|
|
|
|
AudiA4Avant
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS3, Cabrio B4
|
|
postitati 05.01.14 13:37
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ivar444
Mul siuke jama, mitte ainult ei sära vaid ka vilgub kui uksed lukku paned. vist mingi jama sellega. |
Suunatuled ka vilguvad sul kui sa uksed lukku paned, need omavahel ühendatud. Nii mitu korda vilguvad suunad lukustades vilgub ka lüliti.
|
|
|
|
|
|
ivar444
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.14 14:03
|
|
|
Ohutuli vilgub koguaeg ja jääbki vilkuma, naabrimees märkas, hõõgudes vilgub
|
|
|
|
Monka
huviline
Registreerunud 03.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: c5 avant
|
|
postitati 05.01.14 14:25
|
|
|
Vahest jääb minu c5 audil põlema ohutulede nupp ja aku tuli hõõguma ja ei lase alarmi peale panna.
Arvatavasti lisa signa ja immo teevad mingit lollust elektroonikaga. Eks, kui eesti tulen lasen selle jama maha võtta.
Sellest tingitult ei põlenud ka autos ukse valgustused uksi avades
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 05.01.14 15:09
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Monka
Vahest jääb minu c5 audil põlema ohutulede nupp ja aku tuli hõõguma ja ei lase alarmi peale panna.
Arvatavasti lisa signa ja immo teevad mingit lollust elektroonikaga. Eks, kui eesti tulen lasen selle jama maha võtta.
Sellest tingitult ei põlenud ka autos ukse valgustused uksi avades |
Pigem on juhi jagealune üleujutatud ning aju vett saanud. Tõsta vaip üles ja vaata järgi.
|
|
|
|
|
|
Monka
huviline
Registreerunud 03.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: c5 avant
|
|
postitati 05.01.14 16:41
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: samru
| Tsitaat: | Algselt postitas: Monka
Sellest tingitult ei põlenud ka autos ukse valgustused uksi avades |
Pigem on juhi jagealune üleujutatud ning aju vett saanud. Tõsta vaip üles ja vaata järgi. |
Ei ole seal grammi ka vett, elektroonikul lastud see üle vaadata ja tema sõnul pole ammu nii korraliku ja kuiva plokk näinud. Ja tema sõnul keegi ise
hakkanud elektroonik selle lisa alarmi sinna autosse paigaldanud, mille ma lasen nüüd eesti tulles eemaldada
|
|
|
|
ivar444
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.14 17:40
|
|
|
Kõik on kuiv, pigem arvan et autol mingi jama. Kui uksi lukku ei pane siis kustub ära.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 05.01.14 18:07
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ivar444
Kõik on kuiv, pigem arvan et autol mingi jama. Kui uksi lukku ei pane siis kustub ära. |
Kui auto on lukustatud, siis peabki see tuli vilkuma.
|
|
|
|
|
|
ivar444
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.14 19:07
|
|
|
Ennem siukest asja ei olnud, see hakkas vanaaasta öösel, see onngi kummaline.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.03.14 07:10
|
|
|
See teema on nagu jäänud vastuseta aga kirjeldan enda probleemi mis peaks haakuma.
Autoks Audi A4 B6
Mõned päevad tagasi ööse hoovis jalutades märkasin, et A4'l ohukate tuli vilgub (auto oli valves). Tõin võtmed, panin auto käima ja täheldasin, et
veidi raskelt starter vedas. Auto on seisnud 2-3 päeva. Otsustasin, et nv ajan garaazi ja laen aku täis aga pühapäeval ta enam ei läinudki käima. Nüüd
on aku täis laetud ja esimene proov näitas, et valve all ikka jääb ohukate tuli vilkuma. Järelikult peab olema mõni teine probleem. Juhi jalgealune on
kuiv.
Ideid?
|
|
|
|
iguaan
huviline
Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05
|
|
postitati 07.03.14 18:22
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
See teema on nagu jäänud vastuseta aga kirjeldan enda probleemi mis peaks haakuma.
Autoks Audi A4 B6
Mõned päevad tagasi ööse hoovis jalutades märkasin, et A4'l ohukate tuli vilgub (auto oli valves). Tõin võtmed, panin auto käima ja täheldasin, et
veidi raskelt starter vedas. Auto on seisnud 2-3 päeva. Otsustasin, et nv ajan garaazi ja laen aku täis aga pühapäeval ta enam ei läinudki käima. Nüüd
on aku täis laetud ja esimene proov näitas, et valve all ikka jääb ohukate tuli vilkuma. Järelikult peab olema mõni teine probleem. Juhi jalgealune on
kuiv.
Ideid? |
Äia B6 käis samade sümptomitega remondis ja tuvastati juhipoolses aknatõstuki mootoris nö. mahalaadimine.
Kui auto valvesse sai pandud, siis ohutuli jäi konsoolis hõõguma, kustus pooleks sekundiks ja uuesti hõõguma (normaalis peaks peale ca minutit ikka
kustu minema ja jääma). Aknatõstuki mootori küljest juhtmestiku lahti võttes probleem kadus. Uue kasutatud tõstuki tõi romulast, monteerisin peale ja
kõik ok.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.03.14 21:44
|
|
|
Tänud, ma olen ka vahepeal targemaks saanud ja näitab sama viga (tagumise paremal uksel). Just käisin väljas ja jälle ehk siis ju arvuti näitaks jälle
veakoodi. Mis seal siis ikka, remonti. 
|
|
|
|