kikuolen
huviline
Registreerunud 20.11.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.06.13 18:23
|
|
|
Audi A4 kliima aurab vahepeal
Juhtus siis ükspäev selline asi, et linnas sõites hakkas kliima aurama (puhas õhk/aur oli). Kliima kinni panin, siis kadus ära.
Kas see võib põhjustatud olla sellest, et hoidsin vahepeal akent lahti ning kliimast tuli liiga külma õhku soojale õhule peale või midagi muud viga
(hakkab tühjaks saama)?
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.06.13 19:35
|
|
|
Sa mõtled seda, et salongi vendi avadest tuli auru?
|
|
|
|
kikuolen
huviline
Registreerunud 20.11.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.06.13 19:54
|
|
|
Täpselt! See tavaline nähtus?
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.06.13 19:57
|
|
|
mul ka kunagi ühekorra tegi seda, ma isegi ei tea millest see tuli. Algul ehmatasin ära, kuid siis kõik oli korras ja töötas ja siis ei pööranud enam
tähelepanu asjale ja tänaseni on kõik jonksus. Ma ise ei leia muud seletust kui temperatuuride kokkulangevus lihtsalt. Muidugi see ei ole normaalne
aga kui enam ei tee siis...
|
|
|
|
kikuolen
huviline
Registreerunud 20.11.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.06.13 20:04
|
|
|
Ega mul endal oli alguses sama reaktsioon, et ehmusin ära. Viimastel päevadel paar korda on teinud. Ilmselt lasen ikka kellegil kliimamehel üle asja
vaadata.
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.06.13 17:22
|
|
|
Kui juba stabiilselt nii teeb siis lase muidugi pilk peale visata. Anna teada siis mis värk oli
|
|
|
|
miqu
huviline
Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2.0TDI
|
|
postitati 27.06.13 18:25
|
|
|
Mul tegi kunagi ka nii kui hästi tihkest udust läbi sõitsin aga see oli ainult üks kord.
|
|
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 28.06.13 04:45
|
|
|
Rahunege, kõik on korras.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
Kirss
huviline
Registreerunud 07.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.8
|
|
postitati 28.06.13 05:47
|
|
|
Kondents mis on jahe satub kuskile sooja elemendi peale. Kõik on korras. Sõbral nt pritsib järsku keerates jalgade peale seda kondentsi.
|
|
|
|
kikuolen
huviline
Registreerunud 20.11.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.07.13 16:57
|
|
|
Selge. Ei pööra sellele tähelepanu siis
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 17.07.13 18:52
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kirss
Kondents mis on jahe satub kuskile sooja elemendi peale. Kõik on korras. Sõbral nt pritsib järsku keerates jalgade peale seda kondentsi.
|
No see ei tohiks ju nii olla, kondents peaks ära jooksma. Mina isiklikult pole mitte kunagi ühelgi masinal eespool kirjeldatud efekti märganud
(kasutan enamasti aut reziimis, võibolla kui Lo peale panna, siis saaks seda effekti ka näha, sest tekib udu relatiivse niiskuse kasvamisel 100%-ni
temperatuuri langusega ülejäänud salongiõhus), äkki ikka mingid probleemid kondentsi äravooluga?
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|