Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 90 2.3 quattro- 1988 - txxxl (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 6624)
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 25.06.13 20:26 Tsiteeri
Audi 90 2.3 quattro- 1988 - txxxl

Tere foorumlased,
Sai ostetud esimene quattro, auto ise on Audi 90 2.3 100kw 1988 aasta väljalase.

Lisad:
tagaklaasi soojendus,
katuseluuk,
nahk sisu,
pikad esituled,
hella mustad tagatuled,
esimesed udutuled,
s-i rool
el. peeglid soendusega
lisa näidukid
ABS
valuveljed
esiistmed soendusega(juhtmed jooksevad, aga lülitid puuduvad. Tehases on juba külge pandud)
ja kinglasti midagi veel hekel ei meenu.

Tegemist vajab:mootori juhtmestik, radiaator, eest ja tagant õõstapuksid, jagaja, taga kettad ja klotsid kinglasti lisandub midagi.

http://imageshack.us/a/img600/7800/jqvy.jpg

Teised PILDID.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KristjanE
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3Q

postitati 25.06.13 20:42 Tsiteeri

Tubli poiss, ehk jääb see pill nüüd siis lõppuks paikseks. Puksid ei maksa põhimõtteliselt mitte midagi. Mis sa siis plaanid temaga teha mootori suhtes?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
majanduskriizz
huviline

Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 4000S; A80Qx2

postitati 25.06.13 20:48 Tsiteeri

Ringiga jälle tagasi :D Eelmise foorumikasutaja teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=121420&page=1 Ja väike video: http://www.youtube.com/watch?v=Hl0EN3o1TO0&feature=youtu Loodame, et masin muutub ainult paremaks :)

80-ndatel lõppes autode tootmine.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 25.06.13 23:41 Tsiteeri

Krt põhjaalt üsna kole. B3 peaks tunduvalt paremas korras olema ikka. Eemised omanikud on üsna kehvalt hoidnud(va tasa, see remontis teda rohkem kui sõitis).

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 26.06.13 05:51 Tsiteeri

Mis tegelikult viga oli, et üks päev pill enam ei sõitnud ja plöterdas. Hind oli maru odav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TaSa
huviline

Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4,Audi A4 b5

postitati 26.06.13 15:28 Tsiteeri

Kuhu auto karbi plastikud jäid?
Muidu minu käest läks auto ära juba suht korralikuna,kui aga aus olla siis see kes minu käest selle ostis oli suht võhik auto koha pealt.
Muidu edu autoga,vaheta enne ülevaatust õõtsapuksid ära ja pane kat alla,ülejäänud asjade pärast muretsema ei pea,saad läbi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.13 19:55 Tsiteeri

Loodetavasti jääb paikseks, kange tahtmine on endale korda teha.
Kahjuks või õnneks olen teadlik auto minevikust.
Külje laiendi olid ostes küljes, mille olen nüüdseks eemaldan kuna ei Meeldinud.
Mootori probleemile vast lahenduse leiab jagaja, moto juhtmestiku ja juhtajude vahetusega.
Täna käisin varuosasi ostmas, ostsin siis juhtmestiku ja juhtplokikd, jagaja, radiaator, tuulesuunajad radikale.
Ükspäev tuleb ette võtta ja lihtsalt ära teha.

ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2*Audi coupe. Skoda

postitati 26.06.13 20:25 Tsiteeri

Edu ka minu poolt liikuri puhul ja tõesti loodame,et nüüd jääb masin paikseks ja ei räna käest kätte :)
Kui need vead saad kõrvaldatud,siis saad juba viisaka masina.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.13 19:14 Tsiteeri

asja lood siis nii kaugel, mootori juhtmestik küljes, aga veel kokku panna.
Leidsin kesk konsoolist kaks pruuni pistiku juhet, peaks olema istme soojenduse omad, tuleb kontrollida.
Kas keegi teab kust saab lisade koode lahti tõlkida, koodid on numbrites.
Koodid:
288-
416-
597-
829-
327-
423-
621-
998-
340-
432-
656-
341-
442-
657-
398-
456-
669-
409-
476-
675-

KristjanE
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3Q

postitati 30.06.13 19:23 Tsiteeri

Ma olen ka otsinud seda decode-rit aga sellele varjandilekus kõik kolm sümbolit on numbrid pole veel leidnud. Need millel kolme sümboli seas on ka tähed, nende omasi on netis küllaga. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.13 16:39 Tsiteeri

Kahjuks pole leida, huvitav oleks teada saada mis tehases külge on pandud.

txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.13 16:12 Tsiteeri

Niisiis varsi siis peaks jälle mootori häält kuulma, sai mootori juhtme sarja vahetus ette võetud.

Lisad on peaaegu tõlgitud:
288-Esitulede pesurid
416-nahkkattega rool
597- 63Ah aku
829-Nahkpolster, eraldi valmistatud kangast, Pirelli struktuur
327-
423-kasetti radio
621-Generaator 90A
998- Välipeegleid kumerad, sinised, elektriliselt reguleeritavad ja soojendusega (kõrvalistuja pool)
340-esimesed istmed ja seljatoed soojendusega, elektrilised
432-ABS
656- Esiistmete kõrguse reguleeritav
341-kesklukk
442-valuveljed AERO 6J*14H2, ET 45
657-roolivõimendi hüdrauliline
398- - Välipeegleid kumerad, sinised, elektriliselt reguleeritavad ja soojendusega (juhi pool)
456- sport vedrustus(-20mm)
659- Halogen udutuled
409-ees sport istmed
476- Varuratas Rehvidega
675- tahomeeter

Kes koodide tõlkimisest lugeda tahab siis saab seda teha SIIN

txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.13 17:28 Tsiteeri

Pole ammu teemat uuendanud, juba uuriti kas on rauda viidud.
Rauda pole veel viidud ja Audi terivis kosub põhimõtteliselt iga päev.
Uued varuosad mootori juhtmestik, tühikäigu mootor, õõtshoova puksid, pritsepea, jagaja, katalüsaator, leegitoru, käsipiduri trossid, taga ketad ja klotsid, paisupaak, jne.
Tehtud töödest pole mõtet vist rääkida, kuna nimekiri tuleks vist liiga pikk.
Homme siis saab arvatavasti tööjuures sild ka paika pandud ja summutajat sättida nii, et kuskile vastu ei käiks.
Veel peaks vaatama elektri süsteemi ülekaitse nr.28 on koguaeg katki, aga ilma selleta ei taha külma mootoriga käima minna ja kui käima saad siis ei tohi gaasi puutuda muidu lõppeb ära.
Tulede lüliti streigib tuleb lihtsalt uus otsida siis äkki saab normaalselt sõita.
Ahh ja keegi tark on midagi kokku keevitanud, rattad väljakeerates ei anna järgi ja veab ratta luha.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 05:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: txxxl

Ahh ja keegi tark on midagi kokku keevitanud, rattad väljakeerates ei anna järgi ja veab ratta luha.

Ega ta sul jumalaarmust seal Youtube videos burnouti ei teinud- torsen on kinni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 02.10.13 06:01 Tsiteeri

Suvel kunagi käisin seda autot vaatamas, sain kokkuleppele 475 - ja no sellist raibet ma pole elusees näinud kui mina seda vaatamas käisin. Ükski asi ei toiminud, auto ujus nagu katkiste tagajalgadega koer. Diffri lukk ei lukustunud, pidureid ei olnud ja mootor liikus halvemini kui mu vanaema 1.8 66kw-ne.
Loodan, et nüüd on asi parem ja saad auto korrastamisega hakkama.
Parimat, Crp

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
TaSa
huviline

Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 15:04 Tsiteeri

Autol oli R4 aju koos juhtmestikuga selle pärast ta ka ei liikunud,aga kahju oli autot omal ajal selle eelmise vennale müüa ka,sest ta ei jaganud autost midagi ega kedagi,ise sõitis kuu aega ja siis müüs auto maha.
Minu käest läks ära toimivate pidurite ja ilma ujumiseta,aga see vend ei saanud isegi 5 käiku sisse,pani 4-da pealt 3-da sisse ja siis küsis,et miks 5-da käiguga sedasi lärmab;) ,aga muidu edu autoga.

Maaryo
huviline

Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq

postitati 02.10.13 16:00 Tsiteeri

No ma ei tea,sellise suhtkoht käest lastud auto eest 475 juurot maksta minumeelest nagu liig!
Põlvas tehti sellega igasuguseid huvitavaid asju.Mingi aeg tehti tagaveoliseks,siis olid pooled Põlva suuremad ristmikud sõõrikuid täis lastud.
Mingi aeg lisati sinna mingit sorti turbo,ei liigutanud see suurt edasi seda autot minuteada.
Sellest võib ka seal olla r4 juhtmestik!

txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 17:08 Tsiteeri

Seda arvasin ka mina, et torseen kokku keevitatud, siis kui libedamaks läheb siis on ongi parem.
Siis kui minu kätte jõudis siis olid õõtsapuksid põhimõtteliselt olematta, keegi kaval oli paremad tagumised vahetamatta jätnud, teised olid vahetatud, arvatavasti ei saadud kätte polte. Ise pidin mõlemad poldid sealt puruks lõikama.
Diffri lukku pole ise katsetanud veel, taga pidurid olid peal, esimesed töötasid korralikult.
Mootor oli vaga halvas seisukorras, nüüd tiksub päris hästi nippet näppet veel ja käib nagu uus. Enam see mootor küll jõuetu ei ole, lausa lust on bemmi närakatest mööda sõita

Kui palju ma maksin see las jääb saladuseks, kes teab see teab, aga kinglasti ma ei maksnud nii palju.
Kahjuks ja, minevik on sellel autol olnud väga imelik.
See turbo keeras selle mootori totaalselt sinna ....
Parandaksin tasa väidet, et seal peal oli r4 juhtmestik, seal peal oli 2.0 r5 85kw juhtmesik, mis on modifitseeritud selle mootori jaoks külge.

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 17:10 Tsiteeri

Mina tõdesin sama asja, kuna olen omanud palju autosid. Nii nelik kui esiveolisi audisid, nii umbes 15 ja just ka selliseid vanemaid aastas 85-00 siis ka mulle sai saatuslikuks selle korrasolek.
Soovis oli ta müügis ja maksis sinna 600-700 vahele. Telefoni teel kauplesin hinda veel allapoole, saime kokkuleppele 500 ja võtan ära. Läksin kohapeale, esmamulje oli väga hirmus. Ja asi läks veel hirmsamaks kui auto käima panin ja sõitsin, mulle väideti, et mootor remonditud ja kõik hea.
Tingisin veel natuke kuid siiski loobusin, üritasin veel rooli ära osta 50 eest ja annan enda oma vastu aga seegi diil jäi katki.
Kui nüüd juba seis parem siis areng väga suur.
Ütlen ausalt,et b4 quattro sain 350 eest kätte, ja selle hinna eest oli b4-ja ligi 2 korda rohkem alles kui seda audit.

Parimat, Crp .

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 17:23 Tsiteeri

Miks ma üldse hakkasin vaatama ja mõtlema sest hinda lõpuks ei olnutki, kui see auto viskab koppa ette siis kuidagi saan enamuse raha ikka tagasi, raud, sisu, rool, tuled esimesed ja tagumised tuled ja nippetnäppet veel.

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 17:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: txxxl
Miks ma üldse hakkasin vaatama ja mõtlema sest hinda lõpuks ei olnutki, kui see auto viskab koppa ette siis kuidagi saan enamuse raha ikka tagasi, raud, sisu, rool, tuled esimesed ja tagumised tuled ja nippetnäppet veel.

Arusaadav raha saab ehk ikka tagasi, aga kas esimestel tuledel ei olnud mitte kinnitused katki?

txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 17:54 Tsiteeri

kahjuks jah, muud on seal terve.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

TaSa
huviline

Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 18:05 Tsiteeri

Tegelikult ju ei ole hullu midagi,kui endal viitsimist ja natuke finantsi on siis saab korraliku pilli sellest.
Suur töö tehtud ju.Kuidas muidu lood salongiga on?Ikka räbal?
Mina sain selle auto eest päris head hinda arvestades mis kõik seal veel vahetust ja tegemist vajas.(õõtsa puksid,summutaja,mootori juhtmestik)

Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 02.10.13 18:08 Tsiteeri

Tore on näha, et keegi ka viitsib tegeleda konkreetselt perile keeratud autodega! Respekt mees.

Life is too short to drive slow...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
txxxl
huviline

Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 18:22 Tsiteeri

Ma mainin, et ma olen lihtsalt vahel otsese ütlemisega, vahepeal kiskus sõjaks, vabandan selle eest.
Sõita on sellega hea, eriti varsti. Auto hakkab ikka liikuma enamus aega talvel, suvel ei näe sellega sõitmises mõtet.
Salong tahab põhjalikku koristust siis on päris hea, nahk istmed teevad selle mõnusaks.
Kahjuks on keegi tahtlikult või tahtmata juhi istme alla keskele augu teha, mis on nüüdseks paisunud päris suureks. Kahjuks pole neid istmeid uuesti nahatada, kuigi väga ilus oleks.
Plaan oli tükk samasugust nahka otsida ja see koht lihtsalt ära vahetada aga ei leia kuskilt.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]