Lehekülgi: 1 2 |
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 25.06.13 20:26
|
|
|
Audi 90 2.3 quattro- 1988 - txxxl
Tere foorumlased,
Sai ostetud esimene quattro, auto ise on Audi 90 2.3 100kw 1988 aasta väljalase.
Lisad:
tagaklaasi soojendus,
katuseluuk,
nahk sisu,
pikad esituled,
hella mustad tagatuled,
esimesed udutuled,
s-i rool
el. peeglid soendusega
lisa näidukid
ABS
valuveljed
esiistmed soendusega(juhtmed jooksevad, aga lülitid puuduvad. Tehases on juba külge pandud)
ja kinglasti midagi veel hekel ei meenu.
Tegemist vajab:mootori juhtmestik, radiaator, eest ja tagant õõstapuksid, jagaja, taga kettad ja klotsid kinglasti lisandub midagi.
Teised PILDID.
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 25.06.13 20:42
|
|
|
Tubli poiss, ehk jääb see pill nüüd siis lõppuks paikseks. Puksid ei maksa põhimõtteliselt mitte midagi. Mis sa siis plaanid temaga teha mootori
suhtes?
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 4000S;
A80Qx2
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 25.06.13 23:41
|
|
|
Krt põhjaalt üsna kole. B3 peaks tunduvalt paremas korras olema ikka. Eemised omanikud on üsna kehvalt hoidnud(va tasa, see remontis teda rohkem kui
sõitis).
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 26.06.13 05:51
|
|
|
Mis tegelikult viga oli, et üks päev pill enam ei sõitnud ja plöterdas. Hind oli maru odav.
|
|
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4,Audi A4 b5
|
postitati 26.06.13 15:28
|
|
|
Kuhu auto karbi plastikud jäid?
Muidu minu käest läks auto ära juba suht korralikuna,kui aga aus olla siis see kes minu käest selle ostis oli suht võhik auto koha pealt.
Muidu edu autoga,vaheta enne ülevaatust õõtsapuksid ära ja pane kat alla,ülejäänud asjade pärast muretsema ei pea,saad läbi
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.06.13 19:55
|
|
|
Loodetavasti jääb paikseks, kange tahtmine on endale korda teha.
Kahjuks või õnneks olen teadlik auto minevikust.
Külje laiendi olid ostes küljes, mille olen nüüdseks eemaldan kuna ei Meeldinud.
Mootori probleemile vast lahenduse leiab jagaja, moto juhtmestiku ja juhtajude vahetusega.
Täna käisin varuosasi ostmas, ostsin siis juhtmestiku ja juhtplokikd, jagaja, radiaator, tuulesuunajad radikale.
Ükspäev tuleb ette võtta ja lihtsalt ära teha.
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 26.06.13 20:25
|
|
|
Edu ka minu poolt liikuri puhul ja tõesti loodame,et nüüd jääb masin paikseks ja ei räna käest kätte
Kui need vead saad kõrvaldatud,siis saad juba viisaka masina.
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.13 19:14
|
|
|
asja lood siis nii kaugel, mootori juhtmestik küljes, aga veel kokku panna.
Leidsin kesk konsoolist kaks pruuni pistiku juhet, peaks olema istme soojenduse omad, tuleb kontrollida.
Kas keegi teab kust saab lisade koode lahti tõlkida, koodid on numbrites.
Koodid:
288-
416-
597-
829-
327-
423-
621-
998-
340-
432-
656-
341-
442-
657-
398-
456-
669-
409-
476-
675-
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 30.06.13 19:23
|
|
|
Ma olen ka otsinud seda decode-rit aga sellele varjandilekus kõik kolm sümbolit on numbrid pole veel leidnud. Need millel kolme sümboli seas on ka
tähed, nende omasi on netis küllaga.
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.13 16:39
|
|
|
Kahjuks pole leida, huvitav oleks teada saada mis tehases külge on pandud.
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.13 16:12
|
|
|
Niisiis varsi siis peaks jälle mootori häält kuulma, sai mootori juhtme sarja vahetus ette võetud.
Lisad on peaaegu tõlgitud:
288-Esitulede pesurid
416-nahkkattega rool
597- 63Ah aku
829-Nahkpolster, eraldi valmistatud kangast, Pirelli struktuur
327-
423-kasetti radio
621-Generaator 90A
998- Välipeegleid kumerad, sinised, elektriliselt reguleeritavad ja soojendusega (kõrvalistuja pool)
340-esimesed istmed ja seljatoed soojendusega, elektrilised
432-ABS
656- Esiistmete kõrguse reguleeritav
341-kesklukk
442-valuveljed AERO 6J*14H2, ET 45
657-roolivõimendi hüdrauliline
398- - Välipeegleid kumerad, sinised, elektriliselt reguleeritavad ja soojendusega (juhi pool)
456- sport vedrustus(-20mm)
659- Halogen udutuled
409-ees sport istmed
476- Varuratas Rehvidega
675- tahomeeter
Kes koodide tõlkimisest lugeda tahab siis saab seda teha SIIN
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.13 17:28
|
|
|
Pole ammu teemat uuendanud, juba uuriti kas on rauda viidud.
Rauda pole veel viidud ja Audi terivis kosub põhimõtteliselt iga päev.
Uued varuosad mootori juhtmestik, tühikäigu mootor, õõtshoova puksid, pritsepea, jagaja, katalüsaator, leegitoru, käsipiduri trossid, taga ketad ja
klotsid, paisupaak, jne.
Tehtud töödest pole mõtet vist rääkida, kuna nimekiri tuleks vist liiga pikk.
Homme siis saab arvatavasti tööjuures sild ka paika pandud ja summutajat sättida nii, et kuskile vastu ei käiks.
Veel peaks vaatama elektri süsteemi ülekaitse nr.28 on koguaeg katki, aga ilma selleta ei taha külma mootoriga käima minna ja kui käima saad siis ei
tohi gaasi puutuda muidu lõppeb ära.
Tulede lüliti streigib tuleb lihtsalt uus otsida siis äkki saab normaalselt sõita.
Ahh ja keegi tark on midagi kokku keevitanud, rattad väljakeerates ei anna järgi ja veab ratta luha.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 05:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: txxxl
Ahh ja keegi tark on midagi kokku keevitanud, rattad väljakeerates ei anna järgi ja veab ratta luha. |
Ega ta sul jumalaarmust seal Youtube videos burnouti ei teinud- torsen on kinni.
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 02.10.13 06:01
|
|
|
Suvel kunagi käisin seda autot vaatamas, sain kokkuleppele 475 - ja no sellist raibet ma pole elusees näinud kui mina seda vaatamas käisin. Ükski asi
ei toiminud, auto ujus nagu katkiste tagajalgadega koer. Diffri lukk ei lukustunud, pidureid ei olnud ja mootor liikus halvemini kui mu vanaema 1.8
66kw-ne.
Loodan, et nüüd on asi parem ja saad auto korrastamisega hakkama.
Parimat, Crp
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 15:04
|
|
|
Autol oli R4 aju koos juhtmestikuga selle pärast ta ka ei liikunud,aga kahju oli autot omal ajal selle eelmise vennale müüa ka,sest ta ei jaganud
autost midagi ega kedagi,ise sõitis kuu aega ja siis müüs auto maha.
Minu käest läks ära toimivate pidurite ja ilma ujumiseta,aga see vend ei saanud isegi 5 käiku sisse,pani 4-da pealt 3-da sisse ja siis küsis,et miks
5-da käiguga sedasi lärmab ,aga muidu edu autoga.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 02.10.13 16:00
|
|
|
No ma ei tea,sellise suhtkoht käest lastud auto eest 475 juurot maksta minumeelest nagu liig!
Põlvas tehti sellega igasuguseid huvitavaid asju.Mingi aeg tehti tagaveoliseks,siis olid pooled Põlva suuremad ristmikud sõõrikuid täis lastud.
Mingi aeg lisati sinna mingit sorti turbo,ei liigutanud see suurt edasi seda autot minuteada.
Sellest võib ka seal olla r4 juhtmestik!
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 17:08
|
|
|
Seda arvasin ka mina, et torseen kokku keevitatud, siis kui libedamaks läheb siis on ongi parem.
Siis kui minu kätte jõudis siis olid õõtsapuksid põhimõtteliselt olematta, keegi kaval oli paremad tagumised vahetamatta jätnud, teised olid
vahetatud, arvatavasti ei saadud kätte polte. Ise pidin mõlemad poldid sealt puruks lõikama.
Diffri lukku pole ise katsetanud veel, taga pidurid olid peal, esimesed töötasid korralikult.
Mootor oli vaga halvas seisukorras, nüüd tiksub päris hästi nippet näppet veel ja käib nagu uus. Enam see mootor küll jõuetu ei ole, lausa lust on
bemmi närakatest mööda sõita
Kui palju ma maksin see las jääb saladuseks, kes teab see teab, aga kinglasti ma ei maksnud nii palju.
Kahjuks ja, minevik on sellel autol olnud väga imelik.
See turbo keeras selle mootori totaalselt sinna ....
Parandaksin tasa väidet, et seal peal oli r4 juhtmestik, seal peal oli 2.0 r5 85kw juhtmesik, mis on modifitseeritud selle mootori jaoks külge.
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 17:10
|
|
|
Mina tõdesin sama asja, kuna olen omanud palju autosid. Nii nelik kui esiveolisi audisid, nii umbes 15 ja just ka selliseid vanemaid aastas 85-00 siis
ka mulle sai saatuslikuks selle korrasolek.
Soovis oli ta müügis ja maksis sinna 600-700 vahele. Telefoni teel kauplesin hinda veel allapoole, saime kokkuleppele 500 ja võtan ära. Läksin
kohapeale, esmamulje oli väga hirmus. Ja asi läks veel hirmsamaks kui auto käima panin ja sõitsin, mulle väideti, et mootor remonditud ja kõik hea.
Tingisin veel natuke kuid siiski loobusin, üritasin veel rooli ära osta 50 eest ja annan enda oma vastu aga seegi diil jäi katki.
Kui nüüd juba seis parem siis areng väga suur.
Ütlen ausalt,et b4 quattro sain 350 eest kätte, ja selle hinna eest oli b4-ja ligi 2 korda rohkem alles kui seda audit.
Parimat, Crp .
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 17:23
|
|
|
Miks ma üldse hakkasin vaatama ja mõtlema sest hinda lõpuks ei olnutki, kui see auto viskab koppa ette siis kuidagi saan enamuse raha ikka tagasi,
raud, sisu, rool, tuled esimesed ja tagumised tuled ja nippetnäppet veel.
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 17:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: txxxl
Miks ma üldse hakkasin vaatama ja mõtlema sest hinda lõpuks ei olnutki, kui see auto viskab koppa ette siis kuidagi saan enamuse raha ikka tagasi,
raud, sisu, rool, tuled esimesed ja tagumised tuled ja nippetnäppet veel. |
Arusaadav raha saab ehk ikka tagasi, aga kas esimestel tuledel ei olnud mitte kinnitused katki?
|
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 17:54
|
|
|
kahjuks jah, muud on seal terve.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
|
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 18:05
|
|
|
Tegelikult ju ei ole hullu midagi,kui endal viitsimist ja natuke finantsi on siis saab korraliku pilli sellest.
Suur töö tehtud ju.Kuidas muidu lood salongiga on?Ikka räbal?
Mina sain selle auto eest päris head hinda arvestades mis kõik seal veel vahetust ja tegemist vajas.(õõtsa puksid,summutaja,mootori juhtmestik)
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
postitati 02.10.13 18:08
|
|
|
Tore on näha, et keegi ka viitsib tegeleda konkreetselt perile keeratud autodega! Respekt mees.
Life is too short to drive slow...
|
|
|
|
txxxl
huviline
Registreerunud 22.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 18:22
|
|
|
Ma mainin, et ma olen lihtsalt vahel otsese ütlemisega, vahepeal kiskus sõjaks, vabandan selle eest.
Sõita on sellega hea, eriti varsti. Auto hakkab ikka liikuma enamus aega talvel, suvel ei näe sellega sõitmises mõtet.
Salong tahab põhjalikku koristust siis on päris hea, nahk istmed teevad selle mõnusaks.
Kahjuks on keegi tahtlikult või tahtmata juhi istme alla keskele augu teha, mis on nüüdseks paisunud päris suureks. Kahjuks pole neid istmeid uuesti
nahatada, kuigi väga ilus oleks.
Plaan oli tükk samasugust nahka otsida ja see koht lihtsalt ära vahetada aga ei leia kuskilt.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |