syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 20.01.05 21:19
|
|
|
K:On kellegil kogemusi uppund autoga?
Nimelt siis autoks minu eelmine auto Honda Prelude 2,0 doch 101 kw 86 aasta. (nüüd venna oma). Jäi siis tema suure vee alla mis pärnus oli. Kohe sa
mahavõetud akujuhe. Paari päevapärast kui siis auto oli imejaga enavähem kuiv hakkasime proovima. Esiteks bensapump mis tavaliselt süüdet keerates
ainult surtsu lõi töötab koguaeg.(sama asi ka a 90 mis sõbral uppus hakkas paari päevapärast ise tööle jälle). Bensu saab peale säde on aga käima ei
lähe. Tõmbasime lükkasime... ei miskit. Akki mõni audiklubiline teab ka preludest miskit kus tal näiteks aju võiks asuda?
Panin oma murega postituse ka hondaclub.ee se aga seal hakati soovitma maha müüa jne... (minu arvamus sellest klubist on täiesti null, see minu
arvamus. Nad võiks omale tõukre klubi teha )
http://forum.honda-club.ee/viewtopic.php?t=3544 <--vaadake
ise!
Nii et seda maha müümise ja varuosadeks juttu olen kuulnud. Tahan autot korda saada mitte seda osadeks müüa!
Aitäh tarkade soovituse ja vastuste eest!
Simo
|
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 20.01.05 21:45
|
|
|
Ma kardan et on äkki aju läbi.Et säde on ja pump ka töötab aga miskit ajus ei anna infi et tööle hakkaks.Võimalik ka muidugi signa ja immo kui
sellised asjad tal peal on muidugi.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
quattro90
huviline
Registreerunud 13.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 , golf II
|
postitati 20.01.05 22:39
|
|
|
roolini vees? Mismoodi vett mootorisse ei tõmmanud?
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.05 23:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattro90
roolini vees? Mismoodi vett mootorisse ei tõmmanud?
|
tõmbaski aga vana õli välja sisepesuvahend ka abiks ja uus õli sisse ja see väike vesi mis jäi see auras ära.
Õli puhas!
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 21.01.05 01:57
|
|
|
Ei ole ise otseselt kuivatanud, aga mu enda Audi on uputuse üleelanud ja seejärel molekulideks lahti kistud ja ülepestud ja -kuivatatud. Vees oli ta
tõsi küll vaid poolenisti, nii et peaaegu kogu elektroonika jäi puutumata (esiotsas on samas ka juhtmed äravahetatud). Sinu auto puhul arvan, et kui
kõik muu on tehtud, siis elektroonikaosa vähemalt (releed, juhtblokid ,soovitavalt ka pistikud jms) pead ostma mõne teise auto pealt, kuna neid ei ole
võimalik saada kuivaks, hiljem tekiks probleeme kontaktidega, ja ükshaaval kõiki releesid lahti kiskudes ja töödeldes on risk liiga suur ise mingi
jama kogemata tekitada (ühe relee puhul on inimene hoolsam kui seda rutiinselt mitmekümne releega). Eks siit ka sellised laiskade inimeste soovitused
hondafoorumis, et müü maha, kuna enamus inimesi vist ei viitsiks nii palju vaeva näha. Varuosadeks müümist või tehnika ümbertõstmist muidu korralikuma
auto peale võibolla tasub isegi kaaluda, olenevalt tööde mahust ja nende vahetatavate jubinate hinnast. Aga see "pese puhtaks ja lükka turgu"
kommentaar oli tõeliselt lame
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 21.01.05 06:27
|
|
|
Pistikute ja releede klemmide kuivatuseks- korrosiooni vastu on praegu igasuguseid õlisid ka müüa ja need peaks ka hästi aitama.
|
|
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
postitati 21.01.05 06:45
|
|
|
et jah on küll kogemusi uppunud autoga!!!
Mehed sõtsid täis peaga karjääri sisse ise ujusid välja ja järgmisel päeval enam ei mäletanud kus täpselt sisse sõideti!!! ja kui männikul sukelduma minna siis võib seal surma saada see kola mis
mõne kohapeal põhjas on on üsna ohtlik! ok. teemast väljas juba...
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 21.01.05 09:08
|
|
|
Mu 16V Preludel oli vasaku tagumise küljepolstri all ka mingi kahtlane plekkkarp, kuhu juhtmed sisse jooksid. Kaugelt vaadates paistis suht
intelligentse olemisega. Kuna autol ajuprobleeme ei olnud, siis polnud ka vajadust 6 aasta jooksul ECU-t üles otsida. PGM-FI tuluke peaks muidu tõesti
ajule viitama.
EDIT 22.01.05 14:12: Kui vasaku tagumise tuhatoosi ära tõmbad, siis peaks see karp sealt avast paistma.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.05 07:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mu 16V Preludel oli vasaku tagumise küljepolstri all ka mingi kahtlane plekkkarp, kuhu juhtmed sisse jooksid. Kaugelt vaadates paistis suht
intelligentse olemisega. Kuna autol ajuprobleeme ei olnud, siis polnud ka vajadust 6 aasta jooksul ECU-t üles otsida. PGM-FI tuluke peaks muidu tõesti
ajule viitama. |
vot vot ma ise ka arvasin et äkki ta seal on.
pgm-fi tuli põleb kohe kui süüde sisse keerata ja jääb.
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.05 07:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Ei ole ise otseselt kuivatanud, aga mu enda Audi on uputuse üleelanud ja seejärel molekulideks lahti kistud ja ülepestud ja -kuivatatud. Vees oli ta
tõsi küll vaid poolenisti, nii et peaaegu kogu elektroonika jäi puutumata (esiotsas on samas ka juhtmed äravahetatud). Sinu auto puhul arvan, et kui
kõik muu on tehtud, siis elektroonikaosa vähemalt (releed, juhtblokid ,soovitavalt ka pistikud jms) pead ostma mõne teise auto pealt, kuna neid ei ole
võimalik saada kuivaks, hiljem tekiks probleeme kontaktidega, ja ükshaaval kõiki releesid lahti kiskudes ja töödeldes on risk liiga suur ise mingi
jama kogemata tekitada (ühe relee puhul on inimene hoolsam kui seda rutiinselt mitmekümne releega). Eks siit ka sellised laiskade inimeste soovitused
hondafoorumis, et müü maha, kuna enamus inimesi vist ei viitsiks nii palju vaeva näha. Varuosadeks müümist või tehnika ümbertõstmist muidu korralikuma
auto peale võibolla tasub isegi kaaluda, olenevalt tööde mahust ja nende vahetatavate jubinate hinnast. Aga see "pese puhtaks ja lükka turgu"
kommentaar oli tõeliselt lame |
no see mudugi minu arvamus nii et ärge maha lööge aga nii palju kui mina seal klubis midagi küsind vastand olen siis see terve klubi on neid lamedaid
täis. See puht minu arvamus. 
|
|
|
|
Amor
huviline
Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe 89
|
postitati 22.01.05 19:01
|
|
|
oli mul ka kunagi honda..õnneks midagi hädapärast vaja küsida polnud..kuid seal teemasid sirvides on kuskilt meelde jäänd, et honda aju asus vist
esimese juhiistme all, või vähemalt osa sellest...äkki on abi
PS! otsi honda foorumis vanemaid teemasid..seal vast on midagi asjalikumat aga lõpp kisub seal küll plämaks ära
A
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.05 16:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amor
oli mul ka kunagi honda..õnneks midagi hädapärast vaja küsida polnud..kuid seal teemasid sirvides on kuskilt meelde jäänd, et honda aju asus vist
esimese juhiistme all, või vähemalt osa sellest...äkki on abi
PS! otsi honda foorumis vanemaid teemasid..seal vast on midagi asjalikumat aga lõpp kisub seal küll plämaks ära
A |
leidsime aju ja see jummala kõrbend...
|
|
|
|