Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 1.9TDI vallutab miilisõidud varsti? (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 5374)
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Tdi

postitati 11.06.13 02:16 Tsiteeri
1.9TDI vallutab miilisõidud varsti?

Tsitaat:
Algselt postitas: marekM
Sai ka siis käidud OMC ja saadud tulemuseks 235km/h millega ma ise rahul olen.

Audi S4 B8 3.0 V6 TFSI 245kw

Ometi mul 5 inimest peal, 200 veab välja , siis sul peaks enamiseks võimeline olema see aparaat:)

No smoke , no fun! TDI
Pole olemas purustamatut kivi,on olemas nõrgad mehed.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.06.13 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuks456
Ometi mul 5 inimest peal, 200 veab välja , siis sul peaks enamiseks võimeline olema see aparaat:)

Miili peal 5-inimesega 200km/h 81kw diisliga?

Teemaalune masin on muidugi väga kena, audi disain on üle prahi, silm puhkab ka tänavapildis neid vaadates;)

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Miili peal 5-inimesega 200km/h 81kw diisliga?

Viimasel ajal ongi siin foorumis mingid hyper-super diislid välja ilmunud, maailmas pole enamvähem ühtegi autot millele nad kotti pähe ei tõmbaks. Ise sõitsin reede õhtul 17-18 kraadi juures Bmw 330XD-ga (170kw@500nm ja 1600kg) miili peal 209km/h aga küllap on s*tt auto lihtsalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 11.06.13 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina sõitsin ka enda autoga 10 inimest peal 365 km/h, ära usu kui ei taha:)

Vabandust OT pärast, aga teemas olevat autot nägin ka võistlemas ja tundub igati hea tulemus olema!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nimi
huviline

Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4

postitati 11.06.13 09:01 Tsiteeri

Tsitaat:

Ametlikud andmed ei näita isegi tippkiruseks nii suurt kiirust sul.
197 on max.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.06.13 10:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nimi
Tsitaat:

Ametlikud andmed ei näita isegi tippkiruseks nii suurt kiirust sul.
197 on max.

No eks selles ju point ongi, et pole masin tehasekonditsioonis, aga see jäetakse vargsi lisamata ja ka avatari lisamata:D

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 11.06.13 11:24 Tsiteeri

Ma arvan et chipitud 1,9Tdi jookseb niipalju tõesti võibolla välja, aga seda ka kõvasti üle miilise sirge:D

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 11.06.13 12:02 Tsiteeri

Võib vist isegi öelda, e kõvasti üle 3 miilise sirge on selle jaoks lausa vaja. Peab vist endal ka selle 1.8T minema viskama ja 1.9 diisli peale üle minema, tundub et kütust ei võtagi aga rebib nagu 4.2. :D

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 11.06.13 12:04 Tsiteeri

Diisliga võite katelt kütta...bensiinis peitub õige jõud :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 11.06.13 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain573

Pintslite pesemis jõud? :D

Pole see 1.9 tdi midagi nii kiire ja kogu see teema tuleks ära kustutada :D
Hea, et veel keegi ei kirjuta, kuidas ta 1.9 400m peal 250+ sisse võtab...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.06.13 12:24 Tsiteeri

Ka mina nöustun reaalse-illusiooni pakutuga. Minu arvamus tuleks Diffase kahepoolese baasil, mida on ka raua poolelt moditud, niisama 1.9 chippides ja sellist tulemust loota on minu möistusel raske vastu vötta. Ega ma päris terve möttemaailmaga pole ka ;) .
Kui aga töesti maagiline 200 kuvatud 1.9 puhul saab, siis köva pill igaljuhul.
Mina aga oman sedavörd kiiret masinat, et ei julge kohalegi tulla ja kövatan klaviatuuriga :) .

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 11.06.13 12:29 Tsiteeri

Tegelikult just võiksid need kõva häälega välja öeldud kiired 1,9 tdi-d tulla ja näidata siis, mida nad suudavad :) Igaüks tugitoolis ju võib öelda, et minu auto on ikka nii kiire ja kõikvõimas :) Ega enne ju keegi ei usu, kui oma silmaga ei näe.
Samas keegi ei väidagi, et diislid ei suudaks, aga tõestage siis seda rahvale ka, mida räägite ;)

JanP
huviline

Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: 240, 300

postitati 11.06.13 12:39 Tsiteeri

Kui nüüd sellest 200-st veel maha võtta spidoka valetamine, rehvidest-velgedest tingitud erinevus, siis jääbki alles siuke kena 170-180. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 11.06.13 12:47 Tsiteeri

Laias maailmas on üks 1,9Tdi Polo sõitnud 400m 10.6-ga. Muidugi miili sellisega sõita ei kannata, kuna Polo tõuseb lendu. Meil on siin foorumis ju olemas üks potentsiaalne kandidaat, nii et ärge lõksutage midagi :D.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 11.06.13 12:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Ka mina nöustun reaalse-illusiooni pakutuga. Minu arvamus tuleks Diffase kahepoolese baasil, mida on ka raua poolelt moditud, niisama 1.9 chippides ja sellist tulemust loota on minu möistusel raske vastu vötta. Ega ma päris terve möttemaailmaga pole ka ;) .
Kui aga töesti maagiline 200 kuvatud 1.9 puhul saab, siis köva pill igaljuhul.
Mina aga oman sedavörd kiiret masinat, et ei julge kohalegi tulla ja kövatan klaviatuuriga :) .

Chippimisega ei saavuta jah väga midagi. Korralik ümberehitus peaks olema, aga see ei oleks rahaliselt otstarbekas. Lihtsam on osta juba võimsam auto ja vajadusel seda ehitama hakata. Oleks tahtnud ka enda autot OMC proovima minna, aga kuna juhiload võeti Soomes ära, siis ei õnnestunud :( Loodan, et järgmine kord kuskil saan ära proovida :P kuigi midagi erilist ei oota, aga 200 võiks ära tulla :D

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 12:52 Tsiteeri

Pole veel nii kiire olnud, et proovida oma diisleid-äkki ongi hunt (ess) lambanahas. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.06.13 15:48 Tsiteeri

Sumpsist väljuv tahm on see, mis diislit edasi viib. Miilil oli hästi näha - tulid järjestikku 2 C4 A6, üks tahmas mõõdukalt, tulemuseks 176, teine nii et maa must (taevast rääkimata), tulemuseks 189. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 11.06.13 15:48 Tsiteeri

Mida teemat, 1,9tdi sõitis ju miilil 212km/h ära, mida veel tõestada. 400m sõitis ajaga 14,7, korralik soft peale ja saab selle diisli veel paremini liikuma. Küll te üheltmaalt näete kuidas diislid liikuma pandud on :)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.06.13 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Sumpsist väljuv tahm on see, mis diislit edasi viib.

Vot see lause mulle meeldib.:D A'la "elektroonika töötab suitsu baasil" elutarkus.

A ikkagi ma ei saa aru, et miks 5 inimesega miilisõitu tehakse?:o Ballast visatakse ju ikka võimalikult rohkem üle parda?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 16:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Mida teemat, 1,9tdi sõitis ju miilil 212km/h ära, mida veel tõestada. 400m sõitis ajaga 14,7, korralik soft peale ja saab selle diisli veel paremini liikuma. Küll te üheltmaalt näete kuidas diislid liikuma pandud on :)

Teema algas minu arust sellest et ühe seltsimehe väitel oli S4 aeglane ja tema chipitud 81kw koos viie inimesega pardal sõidab 200km/h nii muuseas.
Olles kohapeal näinud selle 212km/h sõitnud 1.9TDI starti ja seda jubedat tahmapilve, siis paljalt chipi toel ta seda vist ikka ei teinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 11.06.13 16:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Tsitaat:
Algselt postitas: freeser

Teema algas minu arust sellest et ühe seltsimehe väitel oli S4 aeglane ja tema chipitud 81kw koos viie inimesega pardal sõidab 200km/h nii muuseas.
Olles kohapeal näinud selle 212km/h sõitnud 1.9TDI starti ja seda jubedat tahmapilve, siis paljalt chipi toel ta seda vist ikka ei teinud?
No mina rääkisin paaris kommentaarist mis siia pandud oli, seda jh, et ainult chipist ei piisa vaja ikka mootorit ka näppida. Eks see jube tahm on ka selles lambi chipis kinni, vaja on korralikku seadistust.

Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 11.06.13 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain573

Vot ega ikka ei ole küll nii. Bensiiniga võid ennast põlema panna, nitrometaanis peitub siiski tõeline jõud:P

BLOW-JOB is better then NO JOB
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 11.06.13 17:02 Tsiteeri

Hästi öeldud :)

paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 11.06.13 17:12 Tsiteeri

Kas see teema on freeserei autoteemast splititud? ;-)

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS3, Cabrio B4

postitati 11.06.13 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: paranormaalne
Kas see teema on freeserei autoteemast splititud? ;-)

Kasutaja MarekM S4 teemast splititud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.9% - SQL: 56.1%]