Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Statoili uus kütus "miles" (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 10623)
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 12.05.13 22:08 Tsiteeri
Statoili uus kütus "miles"

Kas ma olen ainuke kes on märganud, et selle uute lisanditega kütusega 95miles plus(enne 95E) , saab hoopis vähem sõita mitte rohkem 3% nagu reklaamitakse?

Kui on vajadus, leia lahendus!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.13 22:18 Tsiteeri

Sa vist oled ainuke, kes tangib statoilis.

rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 13.05.13 04:12 Tsiteeri

Olen tankinud oma autosid ainult Statoilis ja ka uut Milesi proovinud. Küttekulu otseselt mõõtnud pole, kuid autod sõidavad väga hästi nagu ikka..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
igozavr
huviline

Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A7

postitati 13.05.13 05:06 Tsiteeri

Ei ole märkanud küll. Sama kulu minu meelest.
PS. to HangOver: Kuidas nüüd kütusekulu on? Endiselt plaan 3.0 TFSI osta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 05:54 Tsiteeri

Ametiautot tangin alati Statoilis ja vaatasin ka, et mida värki. Kui tavaliselt Tallinn-Tartu-Tallinn keskmine 8,6 l/100 siis viimati oli 9,6l/100. Keskmisest rohkem oli muidugi möödasõite, seepärast väga probleemi ei näinud. Linnas pole mõõtnud.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.05.13 05:58 Tsiteeri

Just sai paak täis löödud peale pikemat stabiilset maanteesõitu (minu testtrajektoor, mis pole kunagi muutunud) ja vana masinaga mingit vahet ei täheldanud (komakoha pealt sama küttekulu, mis "vana versiooniga"). Ainus vahe on see, et ma pole üle kümne aasta alla 98E statoilis tankinud. Korra tegin ~4 aastat tagasi ühe paagitäie 95E'd "testiks" ja see jäi ka viimaseks. Minu vabalthingavatele vanakooli v6'tele, r5'le ja r4 20V'le maitseb 98E igas olukorras paremini. Järgmisena just tahtsingi selle paljuklapilise nuhtlusega samasuguse testi teha - eks näis, sest see oli parema kütuse üle eriti maias :). Põhimõtteliselt on mul sellest "reklaamihullusest" täiesti suva, töötas enne töötab ehk ka edasi sama hästi - muu ei huvitagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 05:59 Tsiteeri

Ise tangin ka ainult Statoilis, aga minul vahet pole olnud. Kulu sama, mis enne.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 13.05.13 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo

Ma vähemalt 6 aastat ainult statoilis tankinud ja mingit muutust ei oska küll tähendada seoses rebrandinguga, miskipärast arvan, et tegelikult ei muudetud seal bensiinis peale nime midagi. Püstol on ainult veidi kobakam ja kohmakam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b5 1.8TQ Hoehnester

postitati 13.05.13 07:36 Tsiteeri

Testperioodil läbiti kokku 130 000 km

Link parandatud!

Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 07:45 Tsiteeri

Sa vist eksisid oma lingiga.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 08:29 Tsiteeri

Tegemist oli lihtsalt ühe pisimuutusega kütuse lisandis ja sinna juurde mugavdatud turundustrikiga, mis pandi ajastusena väga hästi kokku VÄLISTEMPERATUURI muutust ärakasutades.
Kampaania algas siis, kui just-just hommikused miinus kraadid olid plussi tulnud ja selle läbi vähenes "miles" kulu, mis varasemalt kulus mootori pikemale soojenemisele ehk talvisele kütuse kulule. Ka füüsika seadustega saab turunduslikult trikitada.
Kogu trikk seisneb selles, et pärast talve tuleb kevad :D.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 13.05.13 11:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: igozavr
Ei ole märkanud küll. Sama kulu minu meelest.
PS. to HangOver: Kuidas nüüd kütusekulu on? Endiselt plaan 3.0 TFSI osta.

Vaata mu sellekohast postitust http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=6686&page=45

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo

Okei, aga kellel siis on kõige parem küte hetkel kui nii saab üldse küsida:D

jass
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525

postitati 13.05.13 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Tegemist oli lihtsalt ühe pisimuutusega kütuse lisandis ja sinna juurde mugavdatud turundustrikiga, mis pandi ajastusena väga hästi kokku VÄLISTEMPERATUURI muutust ärakasutades.
Kampaania algas siis, kui just-just hommikused miinus kraadid olid plussi tulnud ja selle läbi vähenes "miles" kulu, mis varasemalt kulus mootori pikemale soojenemisele ehk talvisele kütuse kulule. Ka füüsika seadustega saab turunduslikult trikitada.
Kogu trikk seisneb selles, et pärast talve tuleb kevad :D.

Täpselt! Väga külm mootor võtab algul meeletult kütust.
Lisaks veel see, et ilmselt läks Statoil selle reklaami alates lihtsalt suvise bensiinisegu peale üle. Talvist bensiini on alati pisut rohkem kulunud, sest seal on rohkem kergestilenduvaid ühendeid, mis talvel külmaga paremini lenduvad ja käivitamist lihtsustavaid, aga mida mootor tarbib rohkem.
Et siis suht kaval kampaania, otseselt ei valetata, et kulu on väiksem, aga samas kulub ka teiste tanklakettide suvist bensiini samamoodi vähem kui talvist.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.05.13 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Okei, aga kellel siis on kõige parem küte hetkel kui nii saab üldse küsida:D

Siit teemast saad kindlasti vastuse - läheb vist ainult tiba aega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.05.13 12:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jass
Et siis suht kaval kampaania, otseselt ei valetata, et kulu on väiksem, aga samas kulub ka teiste tanklakettide suvist bensiini samamoodi vähem kui talvist.

Mina pole sellist seaduspära märganud, tangin UnoXis (nüüd vist alexela) või Olerexis. Talvel ja suvel üldiselt kulu sama (suvel kliima, talvel naastrehv ja rängem külmkäivitus), kui talvised ekstreemkülmad välja jätta, samuti pole mina märganud 98 või mistahes muu lisandiga ja erinimega kütuse kasutamisel mitte mingit erinevust auto juures võrreldes 95-ga.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
jass
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525

postitati 13.05.13 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: jass

Mina pole sellist seaduspära märganud, tangin UnoXis (nüüd vist alexela) või Olerexis. Talvel ja suvel üldiselt kulu sama (suvel kliima, talvel naastrehv ja rängem külmkäivitus), kui talvised ekstreemkülmad välja jätta, samuti pole mina märganud 98 või mistahes muu lisandiga ja erinimega kütuse kasutamisel mitte mingit erinevust auto juures võrreldes 95-ga.

Erinevused on ju nii väikesed, et aru saamiseks peaks kuskil siseruumis stendis kindlatel tingimustel testima. Oletame, et kulub maanteel 8 l/100 km, 3% oleks siis 0,24 l vähem. Sada muud tegurit mängivad suuremat rolli. Aga jah, teoreetiliselt peaks suvist bensiinisegu vähem kuluma.

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 13:58 Tsiteeri

Ärge mingi reklaami ohvriks,arvan mina.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JanisL
klubiliige

Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003

postitati 13.05.13 19:41 Tsiteeri

Seda 3 % kütusekulu kokkuhoidu ei märka peaaegu üldse. Eks agaramad vist viitsiks ja saaks kuidagi selle välja arvutada. Kuid see % number on lihtsalt nii väike.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 19:46 Tsiteeri

Kui 123 tee peale jääb, siis võib ju võtta, muidu eriti ei viitsiks.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 20:29 Tsiteeri

Mis on Statoili võlu peale suurema kütuse hinna? Nii pikalt kui mu mälu talletanud on, olen ma UnoX/Alexela's tankinud ja no minu perse nii hell ei ole, et dünoma hakkaks midagi, midagi laiali samuti pole mootoris käinud siiani, koma kohti kütusekulus pole ka kunagi viitsinud mõõta, see muutub juba näiteks vastutuulest.
Lihtsalt uhkem tunne on kõige kallimat kütust sisse lasta? :)
Niisama pakuti, siis sai tehtud Olerexi kaart, siiani pole seal veel tankinud, aga on olemas üks tankla, mille sodi ma enda autosse ei kallaks - Jetoil. Ma ei tea, palju neid tanklaid üldse on, üks neist on sadamas, aga tööandja saab vähemalt rahulik olla, et töölised (räägin enda eest) tööauto paake ei rüüsta, sest talvel on kütusefiltrid parafiinist ummistatud, ei lähe käima ei autod ega tõstukid. Kui saadki käima, siis külma mootoriga sureb mingi hetk lihtsalt välja.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT Quattro (165kw)

postitati 14.05.13 07:03 Tsiteeri

Hetkel on Statoilis (mehitatud jaam) swed krediidikaga (sama mis extra kuld tase) makstes 2,3 senti odavam "seina" hinnast. http://www.1181.ee/kytusehinnad/Area/1
Tabel näitab, et koos allahindlusega odavam kui Alexelas.

Hommikune kiire arvutus peast näitab, et täna on (95) 0,034 eur odavam kui Nestes (seal peaks juba soodustus hinnas olema) - vaata all olevat pilti.
2 paaki kuus tankides teeb (võtame 50l paak) 100x0,034=3,4 eurot kuus võitu x12 = 40,8 eurot (ca 638,38 eeki) aastas.

Osta selle 40,8 euro eest 30liitrit kütust kui niisama ära kinkida ei taha. :cool:

Olerexis ja Euro Oilis on veel rohkem võitu aga ma pole kursis mis tingimused on vaja seal täita.

http://img521.imageshack.us/img521/4600/kyts.jpg

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.13 07:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hookus
Hetkel on Statoilis swed krediidikaga (sama mis extra kuld tase) makstes 2,3 senti odavam "seina" hinnast. http://www.1181.ee/kytusehinnad/Area/1
Tabel näitab, et koos allahindlusega odavam kui Alexelas.

Hommikune kiire arvutus peast näitab, et täna on (95) 0,034 eur odavam kui Nestes (seal peaks juba soodustus hinnas olema) - vaata all olevat pilti.
2 paaki kuus tankides teeb (võtame 50l paak) 100x0,034=3,4 eurot kuus võitu x12 = 40,8 eurot (ca 638,38 eeki) aastas.

Osta selle 40,8 euro eest 30liitrit kütust kui niisama ära kinkida ei taha. :cool:

Olerexis ja Euro Oilis on veel rohkem võitu aga ma pole kursis mis tingimused on vaja seal täita.

http://img521.imageshack.us/img521/4600/kyts.jpg

Selle sama swediga saad alexela (oli vist alexela, täpsustan hiljem) automaadist veel 2 senti alla, siin tabelis aga soodustuseta hind. Ehk siis saad automaattanklast alla sama palju nagu statoilist ja mina pole kordagi näinud, et statoil oleks odavama "postihinnaga" kui mõni automaattankla, sinu tabel aga näitab vastupidist, hetkel ei ole aga aega süveneda asja sisusse:P

hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT Quattro (165kw)

postitati 14.05.13 07:22 Tsiteeri

Tsitaat:

Selle sama swediga saad alexela (oli vist alexela, täpsustan hiljem) automaadist veel 2 senti alla.

Just just nii see peabki käima, et kõigepealt annad vastu hambaid ja siis alles kontrollid kas oli asjaeest?

Kõigis Alexela tanklates iga kütuseliiter 2 eurosenti soodsam!

Soodustus rakendub automaatselt Swedbanki Gold või Platinum kaardiga makstes.

Pakkumine ei kehti koos teiste soodustustega

https://www.swedbank.ee/premium/alexela.html

Selles suhest on õigus, et Statoilist ostes ei pea krediidikal Gold või Platinum taset olema (loe: saavad ka vaesed soodustust) ja võrdlesin erinevaid asju :)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.13 07:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hookus
Tsitaat:

Selle sama swediga saad alexela (oli vist alexela, täpsustan hiljem) automaadist veel 2 senti alla.

Kõigis Alexela tanklates iga kütuseliiter 2 eurosenti soodsam!

Soodustus rakendub automaatselt Swedbanki Gold või Platinum kaardiga makstes.

Pakkumine ei kehti koos teiste soodustustega

https://www.swedbank.ee/premium/alexela.html

Selles suhest on õigus, et Statoilist ostes ei pea krediidikal Gold või Platinum taset olema (loe: saavad ka vaesed soodustust) ja võrdlesin erinevaid asju :)

No aga sul on ju tabelis alexela tavahind, tean, et soodustused ei liitu, see peaaegu iga asjaga nii.
Ahjaa, eeldasin ka ise liiga palju, tõepoolest swedil ka tava krediitkaart olemas:P

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]